Park Güell bij zonsondergang in Barcelona, Spanje

Taalcursussen voor oudere studenten – Club 50+

De meeste studenten ouder dan 50 jaar vinden het prima om een normale taalcursus te doen ergens in de wereld, op een van onze scholen, omdat het programma bedoeld is voor volwassenen van alle leeftijden. Het klopt dat op het meerendeel van onze scholen het grootste gedeelte van de studenten in de veertig of ouder zijn. Dit geldt voornamelijk voor de locaties die populair zijn bij onze oudere studenten, waaronder Aix en Provence in Frankrijk en Sorrento in Italië.

Sommige studenten ouder dan 50 doen liever cursussen en activiteiten met studenten van de zelfde leeftijd. Voor deze studenten bieden wij de Club 50+ cursussen aan.

Mehr les…

Bescherming van onze klanten in het buitenland

Sinds juli 2020 zijn de meeste van onze partnerscholen weer heropend en verwelkomen ze opnieuw studenten.

We kijken ernaar uit om weer een onvergetelijke ervaring voor je te organiseren!

Om onze studenten in het buitenland te beschermen, zijn alle schoolgebouwen inclusief gangen, in- en uitgangen en klaslokalen beoordeeld om ervoor te zorgen dat er voldoende ruimte is om de gepaste afstand te bewaren. Daarnaast zullen er desinfecterende middelen beschikbaar zijn en regelmatige desinfectie en intensievere reinigingsprocedures worden uitgevoerd. Bovendien heeft het schoolpersoneel een training gevolgd om ervoor te zorgen dat de bescherming van onze studenten wordt gehandhaafd.

Mocht je op dit moment nog twijfelen over het boeken van reizen, dan begrijpen wij dat. Wij kunnen in ieder geval de prijzen van 2020 garanderen voor de cursussen in 2021 als je voor eind september boekt. De prijzen van cursussen stijgen zoals gewoonlijk elk jaar, dus je kunt hiermee voorkomen dat je extra moet betalen. Ook kun je door nu te boeken toekomstige wisselkoersstijgingen vermijden. Gebruik hiervoor onze online tool om je te registreren.

Als je de beschikbare opties wil ontdekken, kun je mailen naar info@applelanguages.com of bellen met 020 7036459 / (+44) 01509211612.

We hopen snel weer van je te horen!

De ‘Dag van de Russische Taal‘

Vandaag, 6 juni, is het de door de Verenigde Naties ingestelde Dag van De Russische Taal!
Deze dag is in 2010 door UNESCO in het leven geroepen om cultureel begrip te bevorderen en de dialoog tussen mensen die een verschillende taal spreken te bevorderen.

De VN Taaldagen hebben als doel de linguitische diversiteit van de zes officiële talen te vieren en te leren over het belang van interculturele communicatie.

Afgelopen maart hebben wij de Dag van de Franse Taal al genoemd in een post en vandaag focussen we ons op de Russische taal!

 

Mehr les…

Schrijfsystemen

De meeste mensen zijn zich ervan bewust dat er duizenden talen er worden gesproken in de wereld. Weet jij ook hoeveel alfabetten er zijn?

We hebben het niet alleen over het verschil tussen bijvoorbeeld het Latijnse alfabet (wat je nu leest) en het Georgische alfabet (zie hieronder). We hebben het over het verschil tussen abjads en abugidas, en syllabaries en ideogrammen. Verwarrend? Lees verder om meer te weten te komen!

Mehr les…

De Franse taal

Wist jij dat 20 maart de Internationale Dag van de Francofonie is? In 2010 hebben de Verenigde Naties deze Dag van de Franse Taal in het leven geroepen, om meertaligheid en culturele diversiteit te bevorderen.

Om dit te vieren zijn hier een aantal interessante feiten over de Franse Taal:

Frans is een van de officiële talen van de Verenigde Naties. De andere vijf officiële talen zijn Arabisch, Chinees, Engels, Russisch en Spaans.

Mehr les…

Leer een taal in het buitenland – wat houdt jou nog tegen?

Het is algemeen bekend dat het beheersen van een tweede taal vele deuren opent. Ongeacht of het nou werk-, studie- of vrijetijdsgerelateerd is.

Het team hier bij Apple Languages krijgt echter dagelijks vragen over eventuele problemen en bezwaren.

Om deze reden hebben wij besloten dat het tijd is voor een blog met de vraag… Wat houdt jou nog tegen?

Mehr les…

Portsmouth – De stad op een eiland aan een van de Britse eilanden

Portsmouth is een havenstad gelegen op Portsea Eiland, in de graafschap Hampshire, Engeland. Haar rijke geschiedenis is beïnvloed door haar ligging aan de zee, in de nabijheid van Londen, niet ver van het Europese vasteland. De Romeinen waren de eersten die het voordeel zagen van deze beschutte, natuurlijke haven, die werd gebruikt als een strategische uitvalsbasis voor het gevecht tegen piraten in het Kanaal. Zoals u wellicht weet is Portsmouth tegenwoordig thuishaven van the Royal Navy.

Mehr les…

BREXIT GARANTIE bij Apple Languages

Heeft de Brexit invloed op mijn taalcursus Engels in het Verenigd Koninkrijk?

Wij denken van niet, maar garanderen toch dat u er in ieder geval niet de dupe van wordt.

Overweegt u een taalcursus te boeken in het Verenigd Koninkrijk, maakt u zich dan geen zorgen.

Mehr les…

Antigua Guatemala

Deze zomer reis ik naar Antigua, Guatemala, waar ik een cursus Spaans zal volgen aan onze taalschool.

Geschiedenis

Antigua, ten zuiden van de hoofdstad Guatemala City, ligt op een hoogte van 1.533 meter. Deze prachtige stad was de hoofdstad van de Spaanse kapiteinskolonie Guatemala, en de belangrijkste zetel van de Iberische regering tussen Mexico City en Lima, Peru.

Opgericht als Santiago de los Caballeros de Guatemala in 1524, werd de hoofdstad 3 jaar later al verplaatst na opeenvolgende conflicten met inheemse Kaqchikel Maya’s in het gebied. De nieuwe nederzetting werd herbouwd op wat nu de Oude Stad is, of Ciudad Vieja. Deze tweede hoofdstad werd op zijn beurt vernietigd door een uitbarsting van ed Volcán de Agua (“Vulkaan van Water”) en werd op 8 kilometer afstand in de Panchoy Vallei gereconstrueerd. Deze derde hoofdstad, die de naam Santiago de Caballeros behield, werd een bloeiend politiek, economisch, religieus en cultureel centrum van een koninkrijk dat zich uitstrekte over heel Midden-Amerika. 


Mehr les…

Nieuwe school in Valencia

Zoals je misschien al gezien hebt op onze social media posts, is onze Spaanse school in Valencia verhuisd!

En omdat het nu is gevestigd in een prachtig gebouw in Casco Antiguo in Valencia, kon de school – een van onze populairste bestemmingen voor volwassenen en junioren – de kans om een feestje te geven na al haar harde werk niet laten liggen. Het personeel nodigde agenten en leraren van over de hele wereld uit om het nieuwe gebouw te komen bekijken, foto’s te maken en anekdotes te delen terwijl ze konden genieten van heerlijk mediterraan eten.

Mehr les…

Blogcategorieën

IALC Partner
ALTO
WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3935 klantenbeoordelingen!
Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
Engeland


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com

Contactinformatie

Nederland Nederland020 7036459
Italië Italië800 699 791
Spanje Spanje91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
Ierland Ierland01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
Internationaal Internationaal+44 1509 211612

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij accepteren

Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
btw-nummer 152 4085 30
© Apple Language Courses Ltd. 2024