De stad Malaga, Andalusië, Spanje

Milaan is de shophemel!

milan100Ik hou van Milaan! Zoals de meeste meiden, hou ik erg van shoppen – Milaan is de modehoofdstad en het is echt een van de beste plekken in de wereld om te winkelen! Je moet echt hier zijn tijdens de uitverkoop, je zult echt versteld staan van de koopjes!

Eigenlijk is ieder moment van het jaar goed om te shoppen in Milaan. Nu is er de winteruitverkoop, die begon op Nieuwjaar. Ik heb de opening gemist omdat ik nog niet in Milaan was, maar toen ik er was ging ik gelijk op koopjesjacht.

Mehr les…

Het leven in Milaan houdt nooit op!

milan1Een van mijn favoriete dingen aan Milaan is het nachtleven! Het begint meestal rond 20.00 met het typische Happy Hour. In iedere bar en pub in de stad vind je dan allerlei lekkernijen van appetizers tot pasta en Italiaanse kaas. Het Iguana Café is het café voor Happy Hour. Na het aperitief spreken de mensen af in verschillende restaurants in het Navigli of in het centrum, om allerlei heerlijk dingen te eten, niet alleen Italiaans, maar ook Braziliaans, Mexicaans, Spaans, Chinees, Taiwans. Daarna gaat iedereen verder naar een van de hippe disco’s, waar je gegarandeerd een leuke tijd zult hebben!

Mehr les…

Mode & Design in Milaan – wat een geweldige cursus!

andrea_in_front_of_valentinCiao! Ik ben Andrea en ik kom uit Colombia. Ik deed de Italiaanse cursus Mode & Design aan de school in Milaan. Ik had zo’n fantastische tijd, ik wilde zelfs niet meer naar huis!!

Ik moet zeggen dat deze specifieke cursus erg interessant was. De cursus is gericht op het vocabulaire van mode en design, maar tegelijkertijd doe je ook verschillende activiteiten. We hebben bijvoorbeeld op een middag een project voor een hotel gedaan. We moesten een collage maken met behulp van foto’s uit verschillende magazines, en na afloop moesten we onze ideeën presenteren. In het Italiaans natuurlijk!

Mehr les…

Milaan ontdekken!

milan2Ik ben net teruggekomen uit Milaan en heb er echt een fantastische tijd gehad! Er is zoveel te zien en te doen en ik heb het niet alleen over shoppen (ookal is dat daar wel echt een geweldige ervaring!). Ik heb Milaan nu een paar keer bezocht en het is echt een stad die ik zal blijven bezoeken.  Niets zal mij tegenhouden om te zeggen dat Milaan de perfecte locatie is om Italiaans te leren, helemaal voor iemand die geïnteresseerd is in de Italiaanse cultuur, geschiedenis, kunst, muziek en shoppen (zoals ik), is de stad echt perfect! Het is ook een centrale locatie als je andere plaatsen in Noord Italië wilt bezoeken, zoals de meren, Turijn, Verona en Genoa!

Mehr les…

Blogcategorieën

IALC Partner
ALTO
WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3935 klantenbeoordelingen!
Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
Engeland


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com

Contactinformatie

Nederland Nederland020 7036459
Italië Italië800 699 791
Spanje Spanje91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
Ierland Ierland01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
Internationaal Internationaal+44 1509 211612

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij accepteren

Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
btw-nummer 152 4085 30
© Apple Language Courses Ltd. 2024