Lees in het:  

Reacties van studenten

Verschillende locaties

Carmen
Palomino
Marced

 De docenten en de medewerkers waren erg vriendelijk 

Maria
Marshall

 De docenten waren erg goed net zoals de inhoud van de cursus. 

Francesca
Ginnett

 De docenten waren aardig en erg begripvol. Ze genoten zichtbaar van het lesgeven en ik heb veel van ze geleerd in een korte tijd. Nogmaals dank aan de docenten! 

Daniel
Müller

 De cursus was erg goed om mijn Franse grammatica op te frissen. De accommodatie was super, ik had draadloos LAN toegang en het welkom was erg warm. 

Nicole
Armstrong

 Ik heb veel geleerd en mijn docent was erg geduldig met me. Ik raad deze cursus zeker aan bij mijn vrienden. 

Rebeca
Botas
Desforges

 De school waar ik ben geweest (Alexander de Great, Athene) was fantastisch. De cursus was goed opgezet en de docenten waren ervaren, erg vriendelijk, behulpzaam en heel goed. Ik raad het zeker aan en zou graag nog een keer terug willen komen voor een andere intensieve cursus. Het hotel was schoon, pas gerenoveerd en het personeel was professioneel. Het was op 2 minuten loopafstand van de school en de locatie was erg goed. 

Hannah
Davis

 De cursus was alles wat ik ervan had verwacht en nog zoveel meer. De docenten waren professioneel, maar tegelijkertijd kon je ook met hen lachen! Het cursusmateriaal was van precies het goede niveau. Het sloeg een brug tussen basis- en diplomaniveau waar ik erg blij mee was en we behandelden een hoop interessante onderwerpen. Ik verbleef bij een gastgezin dat bestond uit een mevrouw en haar jongere dochter, in één van de barrios van Barcelona. De locatie was geweldig. De eerste foto's die ik heb genomen waren vanaf mijn balkon: het uitzicht strekte zich uit naar de zee en over La Sagrada Familia! De accommodatie was zeer comfortabel. 'BESTE. ERVARING. VAN. MIJN. LEVEN! Ik kan de school in Barcelona niet hoog genoeg aanprijzen, zowel als Barcelona als bestemming. Als je de mogelijkheid hebt om te gaan, ga! 

Laura
Demurtas

 Erg goede cursus, de docenten waren erg goed en vriendelijk wat een erg goede sfeer creërt voor studenten om Chinees te leren en te genieten van hun verblijf in China. Ik vond het verblijf op de slaapzalen erg leuk en de lessen waren geweldig. Over het geheel ben ik helemaal tevreden. 

Victoria
Collins

 Ik vond de service van het begint tot het einde geweldig en ik had geen problemen. Het was het geld zeker waard. Mijn docent was geweldig en binnen no-time pakte ik dingen op, was ik aan het onderhandelen in het Chinees en was ik aan het genieten op hetzelfde moment. Mijn accommodatie was geweldig. Het was op 15 minuten loopafstand van de school en de Verboden Stad lag op 20 minuten loopafstand van het Tian'anmen plein. Het personeel was heel aardig en ik voelde me zeer welkom en kon mijn Chinees oefenen. Mijn kamer was ruim, schoon en comfortabel met een tv. Ik ben zeer tevreden. 

Nicole
Ann
Fridmann

 Ik heb een echt leuke tijd gehad en ik was verrast om te zien hoeveel ik heb geleerd. De mensen waren ook erg vriendelijk en ik heb een aantal erg goede vrienden gemaakt waar ik zeker contact mee wil blijven houden. De accommodatie was echt fantastisch. De villa was geweldig en het lag in een mooie omgeving op maar 5 minuten loopafstand van de metro. De kamers waren gezellig en schoon. 

Google Vertalen
Vind ons op Facebook
Contactinformatie
Telefoon:

020 8908091 Nederland :

01 82 88 03 85 Frankrijk :

02 8085097 België :

1 703 835 9762 Canada:

01509 211 612 Verenigd Koninkrijk:

703 835 9762 U.S.A:

01 4852901 Ierland :

02 8417 2146 Australië:

06 99369872 Italië :

91 1430042 Spanje :

08 52507030 Zweden :

040 6704 4633 Duitsland

00 44 1509 211 612 Internationaal:

info@applelanguages.com
E-mail:
apple.languages
SKYPE:
@applelanguages
TWITTER:
Algemene voorwaarden  : Privacybeleid  : Veilig op reis  : Sitemap      © 2012 Apple Languages