Lees in het:  

Engels leren in Londen - Engeland

Geniet van een cursus Engels in Londen, een unieke stad! De adembenemende hoofdstad van Engeland heeft een rijke geschiedenis. Ontdek de geschiedenis van de Tower of London of bezoek de schitterende Westminster Abbey, waar vorsten worden gekroond en waar een aantal bekende personen begraven liggen. Londen heeft ontzettend veel bezienswaardigheden om te bezoeken na je lessen Engels. Bekijk de wisseling van de wacht voor het Buckingham Palace, winkel op Boheemse markten in Camden en Notting Hill of bezoek prachtige musea en kunstgalerijen.

De hele stad is in afwachting omdat in 2012 de Olympische Spelen in Engeland worden gehouden, waarbij het meeste plaats zal vinden in Londens East End. In de loop der jaren is East End uitgegroeid tot een hip gebied met trendy cafés met goede live muziek en een uniek nachtleven. Te midden van alle drukte in Londen, kun je heerlijk genieten in één van de prachtge parken in Londen, zoals Hyde Park of Regent’s Park. Tegenover Regent’s Park en de dierentuin ligt Primrose Hill, waar je kunt genieten van prachtige panorama’s over de stad. Je kunt ook een rit maken in London Eye, het grootste reuzenrad van Europa. Het reuzenrad lig aan de rivier de Theems en geeft je unieke uitzichten van het centrum van de stad.

Onze school in Londen

Onze Engelse taalschool in Londen biedt cursussen Engels op 4 locaties, allemaal in rijke gebieden in het centrum van Londen, dichtbij alle belangrijkste toeristische attracties.

De twee hoofdschoolgebouwen liggen in Kensington, een perfecte locatie om tijdens je cursus Engels in Londen de cultuur op te snuiven. Op slechts een paar minuten loopafstand liggen een aantal van de beste musea van Engeland, zoals het Natural History Museum, het Science Museum en het Victoria en Albert Museum. Kensington Palace, met zijn grasgroene tuinen ligt ook vlakbij.

Onze Kensington Centrums hebben 25 groepsklaslokalen en 8 klaslokalen voor privélessen. Er zijn ook ook een aantal studieruimtes, studentenlounges, een computerlab en draadloze intetnetverbinding.

In de zomer organiseert onze school ook cursussen Engels in een centrum in Marylebone, op slechts een paar minuten loopafstand bekende winkelgebieden als Oxford Street en Bond Street. De aantrekkelijke schoolgebouwen beschikken over 20 klaslokalen, een internetruimte, studieruimtes en studentenlounges met snack faciliteiten.

De andere school is gevestigd in Hyde Park Corner, dichtbij Hyde Park en het Buckingham Palace. Het historische schoolgebouw beschikt over 11 klaslokalen, een computerruimte en zelfs een café!

Cursussen

Er is een uitgebreid aanbod aan uitstekende cursussen Engels beschikbaar op onze school in Londen en voor alle niveaus, dus je zult zeker de juiste cursus vinden. De standaardcursus omvat alle aspecten van de Engelse taal: spreken, luisteren, lezen, schrijven en grammatica. Het programma bestaat uit 15 lessen per week en het zal je algemene Engelse niveau snel verbeteren.

Als je graag meer aandacht wilt besteden aan de Engelse spreekvaardigheid, kun je de standaardcursus Plus Conversatie volgen. Na de reguliere lessen krijg je een extra conversatieles van 50 minuten. Zowel de standaard- als de standaardcursus Plus Conversatie kunnen in de ochtend of in de middag worden gevolgd, dus je kunt zelf kiezen welk dagdeel je vrij hebt. Het is ook mogelijk om een Avondcursus te volgen, van 18:10 uur tot 20:00 uur op maandag, dinsdag en donderdag. Dit programma is vooral nuttig als je overdag in Londen werkt.

Kies voor privélessen Engels als je erg flexibel bent en het beste onderwijs wilt. Niet alleen kun je zelf bepalen wanneer de lessen plaatsvinden, maar heb je ook de keuze welke onderwerpen je graag wilt studeren. Door de persoonlijke aandacht van je docent leer je Engels in een mum van tijd!

Denk je erover om een langetermijncursus Engels te volgen in Londen? Je kunt veel geld besparen als je één van onze Academische Jaar cursussen kiest! Deze cursussen hebben gereduceerde prijzen en kunnen gevolgd worden voor 28, 36 of 48 weken (inclusief vakantiedagen) en geven jou de kans om Engeland en haar cultuur echt te ervaren!

Een geweldige manier om de lokale manier van leven te ervaren, is door het werken in een Engels bedrijf. Onze school kan een onbetaalde stageplaats voor je regelen om je lessen Engels aan te vullen. Stages zijn beschikbaar in velden zoals toerisme, mode, administratie, machinebouw en informatica, afhankelijk van jouw ervaring, kwalificaties en taalvaardigheden. Door het werken in een Engelssprekende omgeving waarbij je de taal in alledaagse situaties gebruikt, zal je Engels snel verbeteren!

Ook worden er andere cursussen aangeboden door onze school, zoals Zakelijk Engels, een Kerstcursus en een Gezinscursus. Ook zijn er Examenvoorbereidingscursussen die je voorbereiden voor het Cambridge-, IELTS- of TOEFL-examen.

Neem contact met ons op, voor meer informatie over onze Engelse cursussen.

Accommodatie

Gastgezin
Er is geen betere manier om de Engelse taal te leren in Londen, dan te verblijven bij een Engels gastgezin of bij native speakers van het Engels. Je zult gedurende je verblijf constant je taalvaardigheden kunnen oefenen, zeker tijdens de maaltijden met het gastgezin. Kies voor een verblijf op basis van bed-and-breakfast of halfpension (elke dag ontbijt en diner) of een dagelijks ontbijt plus 3 of 4 diners per week. Een andere mogelijkheid is om zelf je maaltijden te bereiden in de keuken van het gastgezin. Al onze gastgezinnen wonen in prettige wijken van de stad, op niet meer dan 45 minuten reisafstand met het openbaar vervoer van de school.

Studentenresidentie
Voor meer onafhankelijkheid, kun je verblijven in een van onze schoolresidenties, die allemaal gevestigd zijn in het centrum van Londen. Een aantal residenties zijn inclusief maaltijden en een aantal beschikken over zelf-catering faciliteiten. Accommodatie in een residentie is geschikt voor alle budgetten en tijdens de zomer zijn er meer residenties open.

Gedeeld appartement
Het delen van een appartement is een perfecte manier om nieuwe mensen te ontmoeten! Je kunt gebruik maken van een volledig uitgeruste keuken, een gemeenschappelijke badkamer en een televisie. Alle appartementen liggen op maximaal 30 minuten met de metro (London Underground) van de school.

Studioappartement
Als je graag je eigen ruimte wilt in Londen, kies dan voor één van onze comfortabele studio appartementen. Je hebt dan je eigen badkamer en op aanvraag een eigen keuken. De meeste studio appartementen zijn op loopafstand van onze Kensington centrums, andere centrums liggen op 20 minuten reisafstand met de Underground.

Hotel
Verwen jezelf en verblijf in een stijlvol hotel! Onze school heeft een aantal 3- en 4 sterren hotels gekozen, die dichtbij onze verschillende schoolgebouwen liggen. Alle hotelkamers beschikken over een en-suite badkamer, telefoon, koffie en thee faciliteiten, satelliet- of kabeltelevisie en een internetverbinding. Ontbijt is inbegrepen.

Activiteiten

Onze school organiseert een uitgebreid activiteitenprogramma om je cursus Engels in Londen compleet te maken. Van maand tot maand kan het programma veranderen. Om de Engelse cultuur te ontdekken, worden verschillende trips naar bezienswaardigheden georganiseerd en krijg je de kans om je vocabulair te oefenen buiten je lessen.

Typische namiddagactiviteiten zijn rondleidingen in Londen, bezoeken aan kunstgalerijen, rondleidingen in het BBC Televisiecentrum, voetbalwedstrijden en boottochten over de rivier de Theems. In de avond kun je Salsa leren dansen, uit gaan eten met medestudenten, Engelse films bekijken of genieten van een drankje in een traditionele Engelse pub.

In de weekenden worden excursies naar een aantal van de meest populaire bestemmingen in Engeland georganiseerd. Bezoek het prehistorische Stonehenge, het spectaculaire Warwick Castle of ervaar de mooie plaats Brighton aan zee!

Hoe te bereiken

Onze school kan van een aantal vliegvelden en treinstations in Londen vervoer naar je accommodatie voor je organiseren, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.

Londen, een stad als geen ander

londonHet Verenigd Koninkrijk bestaat uit vele dorpjes, steden, groene velden, landschappen, historische gebouwen, beleefde mensen, diverse regio’s, acccenten en culturen… en dan  is er Londen! Londen is de stuwende kracht van de Britse economie, een echte wereldstad die alleen geëvenaard wordt door New York, Hong Kong en Tokio. Omdat Londen  net zo belangrijk is voor Europa als voor Engeland zelf, beschikt het over het grootste luchthavensysteem  in een stad ter wereld!

Verder lezen >>

De locatie van onze school in Londen
Google Vertalen
Vind ons op Facebook
Contactinformatie
Telefoon:

020 8908091 Nederland :

01 82 88 03 85 Frankrijk :

02 8085097 België :

1 703 835 9762 Canada:

01509 211 612 Verenigd Koninkrijk:

703 835 9762 U.S.A:

01 4852901 Ierland :

02 8417 2146 Australië:

06 99369872 Italië :

91 1430042 Spanje :

08 52507030 Zweden :

040 6704 4633 Duitsland

00 44 1509 211 612 Internationaal:

info@applelanguages.com
E-mail:
apple.languages
SKYPE:
@applelanguages
TWITTER:
Algemene voorwaarden  : Privacybeleid  : Veilig op reis  : Sitemap      © 2012 Apple Languages