Apple Language Courses

Engels leren in Londen - Engeland

Intensief
Cursus
middag

van
€264

Geniet van een cursus Engels in Londen, een unieke stad! De adembenemende hoofdstad van Engeland heeft een rijke geschiedenis. Ontdek de geschiedenis van de Tower of London of bezoek de schitterende Westminster Abbey, waar vorsten worden gekroond en waar een aantal bekende personen begraven liggen. Londen heeft ontzettend veel bezienswaardigheden om te bezoeken na je lessen Engels. Bekijk de wisseling van de wacht voor het Buckingham Palace, winkel op Boheemse markten in Camden en Notting Hill of bezoek prachtige musea en kunstgalerijen.

De afgelopen jaren heeft de wijk East End in Londen zich ontpopt tot een gezellige wijk met veel bars en live muziek. Sportfanaten kunnen in Londen een bezoekje brengen aan het 2012 Olympic Park, waar de helden van 2012 hun records hebben behaald. Maar te midden van van alle drukte in een grote stad zoals Londen, kun je ook genieten van de rustige oases zoals Hyde Park en Regent’s Park. Tegenover Regent’s Park ligt Primrose Hill, vanaf waar je een prachtig uitzicht hebt op de stad. Of bekijk Londen vanuit de lucht, door een ritje te maken in het beroemde London Eye (Europa’s grootse reuzenrad), vanaf waar je de hele stad kunt overzien!


Onze scholen in Londen (Kensington)

Onze Engelse taalschool in Londen biedt cursussen Engels op 4 locaties, allemaal in rijke gebieden in het centrum van Londen, dichtbij alle belangrijkste toeristische attracties.

De twee hoofdschoolgebouwen liggen in Kensington, een perfecte locatie om tijdens je cursus Engels in Londen de cultuur op te snuiven. Op slechts een paar minuten loopafstand liggen een aantal van de beste musea van Engeland, zoals het Natural History Museum, het Science Museum en het Victoria en Albert Museum. Kensington Palace, met zijn grasgroene tuinen ligt ook vlakbij.

Onze Kensington Centrums hebben 25 groepsklaslokalen en 8 klaslokalen voor privélessen. Er zijn ook ook een aantal studieruimtes, studentenlounges, een computerlab en draadloze intetnetverbinding.

In de zomer organiseert onze school ook cursussen Engels in een centrum in Marylebone, op slechts een paar minuten loopafstand bekende winkelgebieden als Oxford Street en Bond Street. De aantrekkelijke schoolgebouwen beschikken over 20 klaslokalen, een internetruimte, studieruimtes en studentenlounges met snack faciliteiten.

De andere school is gevestigd in Hyde Park Corner, dichtbij Hyde Park en het Buckingham Palace. Het historische schoolgebouw beschikt over 11 klaslokalen, een computerruimte en zelfs een café!

Cursussen

Er is een uitgebreid aanbod aan uitstekende cursussen Engels beschikbaar op onze school in Londen en voor alle niveaus, dus je zult zeker de juiste cursus vinden. De standaardcursus omvat alle aspecten van de Engelse taal: spreken, luisteren, lezen, schrijven en grammatica. Het programma bestaat uit 15 lessen per week en het zal je algemene Engelse niveau snel verbeteren.

Als je graag meer aandacht wilt besteden aan de Engelse spreekvaardigheid, kun je de standaardcursus Plus Conversatie volgen. Na de reguliere lessen krijg je een extra conversatieles van 50 minuten. Zowel de standaard- als de standaardcursus Plus Conversatie kunnen in de ochtend of in de middag worden gevolgd, dus je kunt zelf kiezen welk dagdeel je vrij hebt. Het is ook mogelijk om een Avondcursus te volgen, van 18:10 uur tot 20:00 uur op maandag, dinsdag en donderdag. Dit programma is vooral nuttig als je overdag in Londen werkt.

Kies voor privélessen Engels als je erg flexibel bent en het beste onderwijs wilt. Niet alleen kun je zelf bepalen wanneer de lessen plaatsvinden, maar heb je ook de keuze welke onderwerpen je graag wilt studeren. Door de persoonlijke aandacht van je docent leer je Engels in een mum van tijd!

Denk je erover om een langetermijncursus Engels te volgen in Londen? Je kunt veel geld besparen als je één van onze Academische Jaar cursussen kiest! Deze cursussen hebben gereduceerde prijzen en kunnen gevolgd worden voor 28, 36 of 48 weken (inclusief vakantiedagen) en geven jou de kans om Engeland en haar cultuur echt te ervaren!

Een geweldige manier om de lokale manier van leven te ervaren, is door het werken in een Engels bedrijf. Onze school kan een onbetaalde stageplaats voor je regelen om je lessen Engels aan te vullen. Stages zijn beschikbaar in velden zoals toerisme, mode, administratie, machinebouw en informatica, afhankelijk van jouw ervaring, kwalificaties en taalvaardigheden. Door het werken in een Engelssprekende omgeving waarbij je de taal in alledaagse situaties gebruikt, zal je Engels snel verbeteren!

Ook worden er andere cursussen aangeboden door onze school, zoals Zakelijk Engels, een Kerstcursus en een Gezinscursus. Ook zijn er Examenvoorbereidingscursussen die je voorbereiden voor het Cambridge-, IELTS- of TOEFL-examen.

Neem contact met ons op, voor meer informatie over onze Engelse cursussen.

Accommodatie

Gastgezin
Er is geen betere manier om de Engelse taal te leren in Londen, dan te verblijven bij een Engels gastgezin of bij native speakers van het Engels. Je zult gedurende je verblijf constant je taalvaardigheden kunnen oefenen, zeker tijdens de maaltijden met het gastgezin. Kies voor een verblijf op basis van bed-and-breakfast of halfpension (elke dag ontbijt en diner) of een dagelijks ontbijt plus 3 of 4 diners per week. Een andere mogelijkheid is om zelf je maaltijden te bereiden in de keuken van het gastgezin. Al onze gastgezinnen wonen in prettige wijken van de stad, op niet meer dan 45 minuten reisafstand met het openbaar vervoer van de school.

Studentenresidentie
Voor meer onafhankelijkheid, kun je verblijven in een van onze schoolresidenties, die allemaal gevestigd zijn in het centrum van Londen. Een aantal residenties zijn inclusief maaltijden en een aantal beschikken over zelf-catering faciliteiten. Accommodatie in een residentie is geschikt voor alle budgetten en tijdens de zomer zijn er meer residenties open.

Gedeeld appartement
Het delen van een appartement is een perfecte manier om nieuwe mensen te ontmoeten! Je kunt gebruik maken van een volledig uitgeruste keuken, een gemeenschappelijke badkamer en een televisie. Alle appartementen liggen op maximaal 30 minuten met de metro (London Underground) van de school.

Studioappartement
Als je graag je eigen ruimte wilt in Londen, kies dan voor één van onze comfortabele studio appartementen. Je hebt dan je eigen badkamer en op aanvraag een eigen keuken. De meeste studio appartementen zijn op loopafstand van onze Kensington centrums, andere centrums liggen op 20 minuten reisafstand met de Underground.

Hotel
Verwen jezelf en verblijf in een stijlvol hotel! Onze school heeft een aantal 3- en 4 sterren hotels gekozen, die dichtbij onze verschillende schoolgebouwen liggen. Alle hotelkamers beschikken over een en-suite badkamer, telefoon, koffie en thee faciliteiten, satelliet- of kabeltelevisie en een internetverbinding. Ontbijt is inbegrepen.

Activiteiten

Onze school organiseert een uitgebreid activiteitenprogramma om je cursus Engels in Londen compleet te maken. Van maand tot maand kan het programma veranderen. Om de Engelse cultuur te ontdekken, worden verschillende trips naar bezienswaardigheden georganiseerd en krijg je de kans om je vocabulair te oefenen buiten je lessen.

Typische namiddagactiviteiten zijn rondleidingen in Londen, bezoeken aan kunstgalerijen, rondleidingen in het BBC Televisiecentrum, voetbalwedstrijden en boottochten over de rivier de Theems. In de avond kun je Salsa leren dansen, uit gaan eten met medestudenten, Engelse films bekijken of genieten van een drankje in een traditionele Engelse pub.

In de weekenden worden excursies naar een aantal van de meest populaire bestemmingen in Engeland georganiseerd. Bezoek het prehistorische Stonehenge, het spectaculaire Warwick Castle of ervaar de mooie plaats Brighton aan zee!

Reizen

Onze school kan van een aantal vliegvelden en treinstations in Londen vervoer naar je accommodatie voor je organiseren, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.

De locatie van onze school in Londen (Kensington)

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.5 / 5
Accommodatie

4.5 / 5
Staf van de school

5 / 5
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT

Apple Language Courses

69 Ashby Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 3AA
Engeland

T: 020 8908091
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 8908091
België België 02 8085097
Duitsland Duitsland 040 6704 4633
Frankrijk Frankrijk 01 82 88 03 85
Zweden Zweden 08 52507030
Italië Italië 06 99369872
Spanje Spanje 91 1430042
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Internationaal Internationaal 0044 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2017
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30