Lees in het:  

Spaans leren

Wil je graag de Spaanse taal leren? Wat je wensen ook zijn, wij hebben zeker een taalcursus die bij je past!

Je kunt op elke maandag van het jaar beginnen met een cursus Spaans op een van onze scholen in Spanje of Latijns-Amerika. We bieden verschillende cursussen aan, met een duur van minimaal een week. Je kunt helemaal zelf bepalen hoe lang je de cursus wilt volgen!

Wij bieden cursussen Spaans voor studenten van alle niveaus, dus we hebben zeker een geschikte cursus voor jou. We kunnen je helpen bij het kiezen van de ideale school en de juiste cursus. Dit kan een algemene taalcursus zijn of juist een speciale cursus, zoals Spaans + salsa!

Als je vragen hebt over onze cursussen, neem dan gerust contact met ons op of vraag onze gratis brochure aan. In de brochure staat alle informatie over onze cursussen en onze scholen in Spanje en Latijns-Amerika.

Onze cursussen

Cursussen Spaans in Spanje en Latijns-Amerika

Standaardcursus Spaans:
Deze cursus bestaat uit 15 of 20 lessen per week en is onze populairste cursus. Je bent als student genoeg met de taal bezig om veel vooruitgang te boeken, maar je houdt toch genoeg vrije tijd over.

Intensieve cursus Spaans:
Deze cursus bestaat meestal uit 30 lessen per week en is een uitstekende keuze als je in korte tijd zoveel mogelijk Spaans wilt leren.

Mini-groepscursus Spaans:
Klassen bestaan bij deze cursus uit maximaal zes studenten, waardoor je veel persoonlijke aandacht van je docenten zult krijgen en snel Spaans zult leren.

Gecombineerde cursus Spaans:
Deze cursus bestaat uit zowel groeps- als privélessen. Je kunt de privélessen gebruiken om je te concentreren op wat voor jou belangrijk is.

Speciale cursussen Spaans:
Onze scholen in Spanje en Latijns-Amerika bieden diverse speciale cursussen aan, zoals Spaans + dans, Spaans + koken, Spaans + skiën, zakelijk Spaans en Club 50+-cursussen.

Onthoud dat je je cursus niet per se op één school hoeft te volgen. Je mag je cursus verspreiden over meerdere scholen in Spanje en Latijns-Amerika.

Bovenstaande cursussen vormen slechts een klein deel van ons totale aanbod. Heb je behoefte aan advies of wil je meer informatie over onze cursussen Spaans? Neem dan gerust contact met ons op per telefoon of per e-mail. Wij kennen al onze scholen goed en kunnen je alles vertellen over onze taalcursussen!

Accommodatie

Accommodatie in Spanje en Latijns-Amerika

Gastgezin:
Wanneer je bij een Spaanstalig gastgezin verblijft, zul je veel Spaans spreken en daardoor ook heel snel Spaans leren. Bovendien kun je kennismaken met de plaatselijke bevolking, vrienden maken en jezelf volledig onderdompelen in de cultuur en de manier van leven in Spanje of Latijns-Amerika. Tijdens de lessen van je cursus Spaans leer je natuurlijk veel en je gastgezin zal je de kans geven je Spaans zoveel mogelijk te oefenen!

Gedeeld appartement:
Wanneer je in een gedeeld appartement verblijft, woon je samen met een Spaanse gastheer/-vrouw of met andere internationale studenten. Verblijven in een gedeeld appartement is een prima keuze als je behoefte hebt aan zelfstandigheid.

Studioappartement:
Een studio is een mini-appartement met eigen badkamer en eigen keuken. Onze studioappartementen zijn comfortabel ingericht en voorzien van een een- of tweepersoonsbed. Verblijven in een studio is perfect voor studenten die veel behoefte hebben aan privacy.

Studentenresidentie:
Onze studentenresidenties verschillen van elkaar wat betreft voorzieningen en inrichting (afhankelijk van de locatie). Sommige kamers beschikken over een eigen badkamer en keukenblok. In sommige residenties zijn maaltijden bij het verblijf inbegrepen, bij andere kunnen studenten zelf koken in de gemeenschappelijke keuken. Wij zijn natuurlijk op de hoogte van alle voorzieningen in onze verschillende residenties. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wij kunnen je ook helpen bij het vinden van andere (tijdelijke) accommodatie tijdens je cursus Spaans, zoals in een hotel of een jeugdherberg. Goed Spaans leren is natuurlijk het hoofddoel, maar het is ook belangrijk dat je je prettig voelt in de door jou gekozen accommodatie. Bel of e-mail ons voor advies of voor hulp bij het vinden van geschikte woonruimte.

Onthoud dat goed Spaans leren sneller gaat wanneer je ook buiten de lessen veel Spaans oefent. Verblijven bij een gastgezin is daarom een uitstekende keuze!

Onze taalscholen
in Spanje
Onze taalscholen
in Latijns Amerika
AANBIEDINGEN
Studentenfeedback
Arrow Prev Arrow Next
Maria
Marshall

 De docenten waren erg goed net zoals de inhoud van de cursus. 

Alicante (Oude Stad), Spanje
Waarom kiezen voor Apple Languages?
  •  20 jaar ervaring
  •  Erkend door ALTO, ICEF,
            WYSTC en IALC
  •  Cursussen van hoge
            kwaliteit
  •  Transparante prijzen
  •  Klantvriendelijkheid
Google Vertalen
Vind ons op Facebook
Contactinformatie
Telefoon:

020 8908091 Nederland :

01 82 88 03 85 Frankrijk :

02 8085097 België :

1 703 835 9762 Canada:

01509 211 612 Verenigd Koninkrijk:

703 835 9762 U.S.A:

01 4852901 Ierland :

02 8417 2146 Australië:

06 99369872 Italië :

91 1430042 Spanje :

08 52507030 Zweden :

040 6704 4633 Duitsland

00 44 1509 211 612 Internationaal:

info@applelanguages.com
E-mail:
apple.languages
SKYPE:
@applelanguages
TWITTER:
Algemene voorwaarden  : Privacybeleid  : Veilig op reis  : Sitemap      © 2012 Apple Languages