Apple Language Courses

Vind een school

 

Chinees leren in Qingdao - China

Intensief
Cursus

van
€0

Als je ervoor kiest om Chinees te leren in Qingdao, dan zul je studeren op een unieke locatie, gelegen aan de Gele Zee. Qingdao is een pittoreske kuststad die ideaal is voor sport en ontspanning met warme zomers, brede stranden en rustige wateren. Studenten op onze school in Qingdao genieten van het buitenleven, van slenteren op de schitterende promenades van de stad tot zwemmen in zee.

Een cursus Chinees in Qingdao is een ideale keuze als je over de Chinese cultuur wilt leren. De stad is gelegen in het hart van de provincie Shandong, de geboorteplaats van Confucius en het Taoïsme. Zoals al onze andere scholen in China biedt onze taalschool in Qingdao een activiteitenprogramma om te zorgen dat je het meeste uit jouw cursus kunt halen. Voorbeelden van activiteiten zijn een bezoek aan de Grote muur van China, de Verboden stad en de berg ‘Laoshan’. Een van onze meest populaire activiteiten is een avondmaal in het huis van een plaatselijke Chinese boer – leer Chinees in Qingdao en ontdek het echte China!


Onze scholen in Qingdao

Onze Chinese school in Qingdao is gelegen in een welvarende wijk van de stad, waar de beste en meest beroemde stranden van Qingdao zich bevinden. Het schoolgebouw heeft licht, goed uitgeruste klaslokalen, evenals een kantine, een bibliotheek en een studentenlounge. Er is ook een school internetcafé, voorzien van gratis internettoegang.

Cursussen

De standaardcursus (20 lessen per week) op onze school in Qingdao bestaat uit 15 taallessen en 5 culturele lessen per week. Al onze docenten zijn volledig gekwalificeerd en hebben het Mandarijn Chinees als moedertaal. De gemiddelde klasgrootte is 10 studenten, dus je zult heel veel individuele begeleiding en aandacht krijgen.

Accommodatie

Studenten kunnen kiezen voor een verblijf in de comfortabele residentie op het terrein, gevestigd in hetzelfde gebouw als de school of anders in een nabijgelegen pension. Onze school kan ook een hotel voor je regelen, als je dat liever hebt. In de residentie in de school kun je kiezen voor een eenpersoonskamer of gedeelde kamer, met gedeelde badkamer. Het pension licht dichtbij het strand, maar ook op loopafstand van de school. Alle kamers in het pension hebben eigen, en-suite badkamers.

Activiteiten

Onze school in Qingdao biedt ook optionele activiteiten aan zoals het maken van typische Chinese lekkernijen, Qigong lessen en de Laoshan berg beklimmen. De exacte activiteiten die tijdens jouw verblijf zullen plaatsvinden krijg je bij aankomst op de school te horen omdat het activiteitenprogramma per week verschilt.

Reizen

De beste manier om naar Qingdao te komen is met een directe vlucht naar het vliegveld van Qingdao of vluchten via Beijing, Shanghai, Tokio of Hong Kong.

Onze school kan vervoer van het vliegveld regelen indien je dat wenst – een personeelslid van school zal je dan op het vliegveld ophalen en je naar je accommodatie brengen, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

De locatie van onze school in Qingdao

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.6 / 5
Accommodatie

4.2 / 5
Staf van de school

5 / 5
Gemiddelde score voor onze school in Qingdao, gebaseerd op 5 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering van (4.55/ 5) gebaseerd op 3496 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30