De stad Qingdao, China
Vind een school

Chinees Cursussen

ChinaBeijingQingdaoShanghai
Waardering  4.6/5

Chinees leren in Qingdao - China

Als je ervoor kiest om Chinees te leren in Qingdao, dan zul je studeren op een unieke locatie, gelegen aan de Gele Zee. Qingdao is een pittoreske kuststad die ideaal is voor sport en ontspanning met warme zomers, brede stranden en rustige wateren. Studenten op onze school in Qingdao genieten van het buitenleven, van slenteren op de schitterende promenades van de stad tot zwemmen in zee.

Een cursus Chinees in Qingdao is een ideale keuze als je over de Chinese cultuur wilt leren. De stad is gelegen in het hart van de provincie Shandong, de geboorteplaats van Confucius en het Taoïsme. Zoals al onze andere scholen in China biedt onze taalschool in Qingdao een activiteitenprogramma om te zorgen dat je het meeste uit jouw cursus kunt halen. Voorbeelden van activiteiten zijn een bezoek aan de Grote muur van China, de Verboden stad en de berg ‘Laoshan’. Een van onze meest populaire activiteiten is een avondmaal in het huis van een plaatselijke Chinese boer – leer Chinees in Qingdao en ontdek het echte China!

Onze school in Qingdao

Onze Chinese school in Qingdao is gelegen in een welvarende wijk van de stad, waar de beste en meest beroemde stranden van Qingdao zich bevinden. Het schoolgebouw heeft licht, goed uitgeruste klaslokalen, evenals een kantine, een bibliotheek en een studentenlounge. Er is ook een school internetcafé, voorzien van gratis internettoegang.

Foto's

Chinese les op onze school in Qingdao
Het mededelingenbord, Qingdao
Binnen in de school
Chinees leren op onze school

Cursussen in Qingdao

Beschikbare cursussen

  • Intensive (20)
  • Private Lessons (20)

De standaardcursus (20 lessen per week) op onze school in Qingdao bestaat uit 15 taallessen en 5 culturele lessen per week. Al onze docenten zijn volledig gekwalificeerd en hebben het Mandarijn Chinees als moedertaal. De gemiddelde klasgrootte is 10 studenten, dus je zult heel veel individuele begeleiding en aandacht krijgen.

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

  • Student Residence
  • Student Residence Plus

Studenten kunnen kiezen voor een verblijf in de comfortabele residentie op het terrein, gevestigd in hetzelfde gebouw als de school of anders in een nabijgelegen pension. Onze school kan ook een hotel voor je regelen, als je dat liever hebt. In de residentie in de school kun je kiezen voor een eenpersoonskamer of gedeelde kamer, met gedeelde badkamer. Het pension licht dichtbij het strand, maar ook op loopafstand van de school. Alle kamers in het pension hebben eigen, en-suite badkamers.

Activiteiten

Onze school in Qingdao biedt ook optionele activiteiten aan zoals het maken van typische Chinese lekkernijen, Qigong lessen en de Laoshan berg beklimmen. De exacte activiteiten die tijdens jouw verblijf zullen plaatsvinden krijg je bij aankomst op de school te horen omdat het activiteitenprogramma per week verschilt.

Hoe er te komen

De beste manier om naar Qingdao te komen is met een directe vlucht naar het vliegveld van Qingdao of vluchten via Beijing, Shanghai, Tokio of Hong Kong.

Onze school kan vervoer van het vliegveld regelen indien je dat wenst – een personeelslid van school zal je dan op het vliegveld ophalen en je naar je accommodatie brengen, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.


Locatie van onze school in Qingdao

Cursus

4.6 / 5
Accommodatie

4.2 / 5
Medewerkers van de school

5.0 / 5
Gemiddelde score voor onze school Qingdao gebaseerd op 5 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Studentenbeoordelingen

Memorabel, de lessen waren erg boeiend en leuk. De docenten zijn erg vriendelijk. Ik ben erg blij dat ik deze cursus geboekt heb.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik vond het leuk om een mix te hebben van zowel het tekstboek en oefeningen om ons het materiaal sneller eigen te maken. Ik heb snel veel geleerd en ik ben tevreden met mijn cursus.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
P. Appel

Mijn docenten waren erg aardig, behulpzaam en geduldig. Ze hebben me niet alleen de taal geleerd. Ze leerden me ook ook over hun cultuur, eetgewoonten en hun leven. Mijn kamer was groot en schoon. Het lag meteen in het schoolgebouw, dus erg handig in de ochtend. In de keuken vond ik alles wat ik nodig had voor deze korte periode. Ik zat op 10 minuten loopafstand van winkels, restaurants, banken en het strand.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
K. Schlegel

De directeur van onderwijs en mijn beide docenten deden hun uiterste best om zich aan te passen naar mijn behoeften en interesses. Daarom ben ik erg tevreden met de vooruitgang die ik heb geboekt. Ik had een eenpersoonskamer met eigen badkamer op de verdieping boven de school en ik was erg tevreden: het had alles wat ik nodig had (werkend toilet en douche met warm water, koelkast en koffiezetapparaat, telefoon en internet). Het was ruim en rustig.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
G. Fleming

De school was erg meegaand met mijn taalniveau en zorgden ervoor dat ik het geschikte onderwijs kreeg. Ik vond het erg effectief en mijn gesproken Chinees is veel beter dan het was toen ik aankwam!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

School statistieken

Nationaliteit


Finland (6)
France (8)
Germany (25)
Holland (6)
Russia (10)
Switzerland (30)
Uk (8)
Usa (6)

Gemiddeld aantal studentenGemiddelde leeftijd (juni-augustus)

* Statistieken tijdens publicatiedatum

Prijzen Qingdao

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners