Spaanse Club 50+ cursussen, Alicante
Vind een school
Waardering  4.5/5

Spaanse Club 50+ cursussen, Alicante

Velen van ons dromen van de idyllische “Mediterraanse levensstijl”. We beelden ons lome zomerdagen in in een rustig stadje terwijl we met vriendelijke buren praten in smalle, besteende straatjes. De plaatselijke bevolking en bezoekers eten tapas op mooie plentjes, liggen in de zon tijdens de siesta en gaan zo nu en dan de zee in. Bewoners, studenten en toeristen zijn allemaal ijsjes aan het verorberen en eten zeevruchten in drukbezochte plaatselijke restaurantjes. Voor dit alles en nog veel meer kunt u Spaans studeren bij ons in Alicante aan de Costa Blanca! Het hele jaar door een mild klimaat, een heerlijke keuken en een prachtige kustlijn met pittoreske inhammen en witte zandstranden zijn slechts een paar van de redenen om voor Alicante te kiezen. Alicante heeft ongeveer 330,000 inwoners en biedt het beste van stadsleven, als in dat er altijd wat te doen is. U kunt zich opdirken voor een concert of het theater, of naar een fiesta of degelijk restaurant gaan. De combinatie van dit en de dorpjes-vriendelijkheid, boeiende tradities en de gerelateerde historie zouden ervoor kunnen zorgen dat u nooit meer weg wilt! Onze school in Alicante heeft 3 verdiepingen en 5 geairconditioneerde klaslokalen. Het bevindt zich in het centrum van de stad, op slechts 5 minuten lopen van het beroemde strand “Postiguet”. Er is een bibliotheek en een loungeruimte met gratis wifi.

Cursussen in Alicante (Oude Stad)

Onze Club 50+ cursus is speciaal ontworpen voor alle vijftigplus studenten die al enige kennis van het Spaans hebben en graag uitmuntende taallessen willen combineren met een fijne culturele vakantie. Dit speciale programma loopt op verschillende niveaus. Inbegrepen zijn 4 algemene Spaansklassen per dag en 4 sociale activiteiten per week, beiden op meer volwassen studenten gericht. Er zijn speciale startdata voor het programma, en je kunt het voor 1 of 2 weken volgen.

Het programma bevat

  • 20 Spaans lessen per week
  • 4 sociale en culturele uitstapjes naar interessante locaties
  • Gratis internetverbinding in de hele school
  • Vervoer van en naar het vliegveld bij aankomst en vertrek

Foto's

Het strand in Alicante, slechts 5 minuten van de school
Internet caf? van de school
In onze school
Spaanse les op onze school

Accommodatie

De inwoners van Alicante staan bekend voor hun warmte en vriendelijkheid. De beste manier om dit mee te maken is door bij een van onze zorgvuldig geselecteerde gastgezinnen te verblijven. Met de mogelijkheid om maaltijden te delen en de faciliteiten te gebruiken zult u snel bekend raken met de Spaanse manier van leven. U krijgt ook tal van kansen om uw taalvaardigheden te verbeteren. Gastgezinnen kunnen getrouwde stelletjes of singles zijn, meestal met volwassen kinderen die niet langer thuiswonen. Alle gastgezinnen bevinden zich op loopafstand van de school in Alicante. We helpen u graag met dieetwensen of andere benodigdheden, twijfel niet om contact/contact-opnemen.php">contact met ons op te nemen!

Activiteiten

Het Club 50+ activiteitenprogramma in Alicante is speciaal ontworpen voor onze meer volwassen studenten. U krijgt de kans om meer te weten te komen over de stad en de lokale regio, de geschiedenis, cultuur en tradities. Het is ook de bedoeling dat u tijdens dit alles uw Spaans oefent! Er zijn begeleide tochtjes naar musea en andere bezienswaardigheden in de stad, zoals de Castillo de Santa Barbara, maar ook gastronomische uitjes zoals wijnproeverijen, tapastours of diner in een lokaal restaurant. U heeft de mogelijkheid om een live Flamencoshow te zien of een theater te bezoeken en daarmee zich compleet in de cultuur en de ontspannen sfeer te begeven, samen met andere studenten van een vergelijkbare leeftijd.

Geschiktheid

Alle studenten die aan een Club 50+ programma in Alicante meedoen moeten al enige kennis van Spaans hebben bij aankomst op school. Op de eerste dag wordt een test afgenomen om uw niveau te bepalen om u zo in de juiste klas te plaatsen met een maximum van slechts 9 studenten. Deze cursus is ideaal voor een volwassen student die graag de ontspannen Mediterraanse leefwijze wil meemaken en tegelijkertijd een excellent Spaansles wilt bijwonen.

Hoe er te komen

Bij de prijs inbegrepen zijn vervoer van de luchthaven van Alicante naar uw accommodatie door een vertegenwoordiger van de school, en ook vervoer naar de luchthaven op de zondag nadat u uw cursus afsluit.


Locatie van onze school in Alicante (Oude Stad)

Prijzen

 
 

Klantenbeoordelingen

Cursus

4.5 / 5
Accommodatie

3.9 / 5
Medewerkers van de school

4.6 / 5