Spaanse Club 50+ cursussen, Madrid
Vind een school
Waardering  4.4/5

Spaanse Club 50+ cursussen, Madrid

Er zijn ontelbaar veel redenen om van Madrid te houden, de hoofdstad van Spanje. Dit is al helemaal waar voor een meer volwassen student! Naast het centrum van een wereldstad te hebben en een belangrijke handelsstad te zijn, heeft Madrid ook een aantrekkelijke, vriendelijke en indrukwekkende achtergrond om Spaans te leren. Op het gebied van bezichtigen en ontdekken zijn er prachtige monumenten, interessante pleinen en wonderbaarlijke gebouwen met boeiende architectuur door de hele stad. De Prado en Reina Sofia Musea, de Thyssen Gallerij en de paleizen van de Spaanse Koninklijke Familie zijn het meest populair. Voor kunst- en cultuurliefhebbers is het aanbod van historische plekken en bezienswaardigheden enorm. Voor een meer ontspannen dag kunt u door de verschillende buurten slenteren, genieten van de schoonheid van het Retiro Park, smullen van de overheerlijke keuken of een Tapas Tour doen. Het unieke decor van de vele bars en café’s doen u denken aan vroeger. Het openbare vervoer in het zonnige Madrid is overzichtelijk, veilig en efficiënt, waardoor u makkelijk op uw eigen tempo de stad kunt ontdekken. De school bevindt zich in het Salamanca district, een deftige en dynamische buurt van Madrid met de beste winkels en een groot aanbod aan café’s en restaurants. Het pand van de school is pas gerenoveerd en heeft twee verdiepingen met 11 klaslokalen in totaal. Er is een ruime receptie, een studentenlounge en gratis internettoegang.

Cursussen in Madrid (Retiro Park)

Tijdens de 50+ cursus in Madrid krijgt u 20 algemene Spaans klassen per week met een focus op het oefenen en verbeteren van spreken, lezen, luisteren en schrijven. Alle groepen hebben maximaal 9 studenten. U kunt kiezen om de cursus 1 of 2 weken bij te wonen. Bij aankomst wordt u in een klas geplaatst met andere studenten met een vergelijkbaar niveau in Spaans. Buiten het klaslokaal biedt de school bezoekjes, excursies en sociale activiteiten speciaal ontworpen voor meer volwassen studenten. Hiermee krijgt u de kans om tot rust te komen en van uw vrije tijd te genieten, terwijl u studenten van een vergelijkbare leeftijd leert kennen.

Het programma bevat

  • 20 Spaans lessen per week
  • 4 sociale of culturele activiteiten per week
  • Gratis internet toegang
  • Vervoer van en naar de luchthaven bij aankomst en vertrek

Foto's

1
2
3
4

Accommodatie

Om maximaal van uw tijd in Madrid te genieten en uw vakantie te verbeteren, bieden wij accomodatie aan bij een Spaans gastgezin. Wat is nou beter dan hechte vriendschappen met lokale bewoners, gesprekken in uw vrije tijd die uw taalvaardigheden verbeteren en de stad leren kennen vanuit een plaatselijk perspectief? Alle studenten komen aan en vertrekken op zondag. U heeft uw eigen badkamer en krijgt twee maaltijden per dag, inbegrepen bij de prijs. Voor studenten met behoefte aan meer privacy is er ook accommodatie beschikbaar in studio’s in Madrid.

Activiteiten

Er is genoeg tijd buiten de lessen om Madrid te verkennen en te genieten van uw vakantie. In deze hoofdstad bent u werkelijk verwend met alle keuzes die u kunt maken. Onze Club 50+ cursus biedt ook een speciaal sociaal en cultureel programma aan met 4 activiteiten per week. Dit omvat een Tapas Tour, wijnproeverijen, begeleide bezoekjes aan wereldberoemde musea, flamencoshows of een traditioneel diner enkel voor studenten van de 50+ Club cursus.

Geschiktheid

Onze Club 50+ cursus in Madrid is voor studenten die al enige kennis van Spaans hebben (Niveaus A2 – Basis, tot B2 – Bovengemiddeld). Studenten met hogere niveaus (C1-C2) zijn ook welkom om mee te doen. Neem alstublieft contact/contact-opnemen.php">contact met ons op voor meer details en startdata. Madrid is de ideale plek voor Spaansstudenten vanaf 50 jaar, aangezien er iets is voor ieder zijn smaak!

Hoe er te komen

Madrid Barajas Internationale Luchthaven ligt zo’n 16km van het stadscentrum vandaan en u zult vervoer naar uw accommodatie ontvangen bij aankomst. Het vervoer terug naar het vliegveld is ook inbegrepen bij uw cursus. Studenten komen aan en vertrekken op zondag.


Locatie van onze school in Madrid (Retiro Park)

Prijzen

 
 

Klantenbeoordelingen

Cursus

4.4 / 5
Accommodatie

3.7 / 5
Medewerkers van de school

4.7 / 5