Spaanse Club 50+ cursussen, Malaga (stadscentrum)
Vind een school
Waardering  5.0/5

Spaanse Club 50+ cursussen, Malaga (stadscentrum)

Dompel jezelf helemaal onder in de Spaanse taal en cultuur tijdens ons Club50+ talenprogramma in Malaga, een van Spanje’s meest levendige steden. Of je meer van rusten in de lounges houdt of zonnebankbruin wil worden in de Andalusische kust, musea of galleries wilt bezoeken of liever toch de echte Spaansa tapas wil uittesten, wij zijn er zeker van dat jij hoe dan ook verliefd zal worden op Malaga. Onze school, ideal gelegen nabij het historische stadscenturm van Malaga, heeft haar eigen verdieping in een recentelijk gerenoveerd gebouw. Op een steenworp afstand van talloze barretjes, cafeetjes en restaurants, en binnen handbereik van de stad haar belangirjkste attractries zoals de Alcazaba en het Picassomuseum, is onze City Centerschool in Malaga de ideale uitvalsbasis voor iedereen die zich wil onderdompelen in de Spaanse taal en cultuur.

Cursussen in Malaga (Stadscentrum)

Onze Club50+ cursus in Malaga is een 2 weken durend programma, inclusief 20 lessen Spaans per week, evenals een rijk cultureel activiteitenprogramma. De lessen vinden 's morgens plaats, met ongeveer 6-8 studenten per klas, en behandelen alle onderdelen van de Spaanse taal, met een nadruk op communicatie. Het culturele programma is speciaal samengesteld om je inzicht te geven in alles wat Malaga te bieden heeft, terwijl je jouw Spaanse oefent in een authentieke omgeving. Bovendien krijg je de kans om de ervaring te delen met medestudenten van dezelfde leeftijd komend uit alle hoeken van de wereld!

Het programma bevat

  • 20 lessen Spaans per week
  • Speciaal samengesteld cultureel en vertier programma
  • 6 to 8 studenten per groep

Foto's

1
3
4
8

Accommodatie

Als je graag in een warme en gastvrije omgeving wilt verblijven tijdens je taalreis naar Malaga, zorgen wij dat jij verblijft op een plek waar je het typische dagelijkse leven van een Spaans gezin kunt ervaren. Kies als je dit wilt voor een verblijf bij een lokaal Spaans gastgezin. Dit geeft je niet alleen de kans om de Spaans-Andalusische cultuur te beproeen, maar geeft je ook de mogelijkheid om je geleerde Spaans te oefenen met je gastheren. Bovendien geniet je zelfs van twee heerlijke maaltijden per dag! Kies voor de optie studio appartement als je liever wat onafhankelijker bent in Malaga. Alle studioappartementen zijn gevestigd in het stadscentrum van Malaga en op maximaal 25 minuten wandelen van de school, en bovendien zal je binnen handbereik verschillende winkeltjes, barretjes en eetgelegenheden vinden.

Activiteiten

Het culturele activiteitenprogramma is een perfecte aanvulling op je Spaanse lessen, waardoor je nog meer de kans zult krijgen om het Spaans te oefenen dat je in de les hebt geleerd. Maak kennis met de cultuur van Malaga dankzij de rondleidingen, flamenco-shows, wijnproeverijen, kooklessen en nog veel meer. Elke 50+ sessie heeft een ander thema, inclusief extra activiteiten en workshops die als onderwerp hetzelfde thema zullen behandelen - of het nu musea en kunst, wijn en gastronomie of iets anders is, wij garanderen dat jouw tijd in Malaga een unieke ervaring zal zijn! Excursies zijn, tegen een vergoeding, ook beschikbaar tijdens de weekenden.

Geschiktheid

Deze cursus is geschikt voor studenten van 50 jaar en ouder, die geïnteresseerd zijn in de Spaanse taal en cultuur, die de voorkeur geven om op een unieke manier te studeren samen met andere studenten van dezelfde leeftijd. Er wordt geadviseerd om al een elementair tot gevorderd niveau Spaans te kunnen spreken.

Hoe er te komen

Malaga heeft een grote internationale luchthaven met uitstekende verbindingen. Vanaf het vliegveld kun je het stadscentrum gemakkelijk bereiken met zowel het openbaar vervoer als taxi. Wij bieden ook, tegen een toeslag, privévervoer van en naar de luchthaven Malaga bij zowel aankomst als vertrek.


Locatie van onze school in Malaga (Stadscentrum)

Prijzen

 
 

Klantenbeoordelingen

Cursus

5.0 / 5
Accommodatie
n/a
0.0 / 5
Medewerkers van de school

5.0 / 5