Het eiland Elba, Italië
Vind een school
Waardering  4.5/5

Italiaans leren op Elba, Italië

Elba is een prachtig eiland met mooie zandstranden en een kristalheldere zee. Je kunt Italiaans leren op Elba en tegelijkertijd genieten van alles wat dit prachtige eiland te bieden heeft: stranden, een schitterend landschap, typische vissersdorpjes, een uitstekend uitgaansleven en geweldig eten.

In het hart van Elba ligt de berg Monte Capanne, met eeuwenoude bossen en prachtige uitzichten. Naast de cursus Italiaans op Elba biedt het eiland voor elk wat wils, of je nu wilt waterskiën, scubaduiken, zonnebaden op het strand, de geschiedenis en cultuur van het eiland wilt ontdekken of gewoon op een rustig plekje wilt ontspannen en genieten van het mooie landschap. De bevolking op Elba is erg vriendelijk en gastvrij en de mensen zullen dan ook graag een praatje met je maken zodat jij je Italiaans kunt oefenen!

Onze school in Elba

Je kunt op onze school op Elba terecht voor een cursus Italiaans van mei tot oktober. De school is gevestigd in een 4-sterrenhotel in Marciana Marina, op tien kilometer afstand van de hoofdstad van het eiland: Portoferraio. Met lekker weer worden de lessen buiten gegeven, in de schooltuinen, waar het lekker koel is. De school ligt overigens op slechts 300 meter afstand van het strand! Verder beschikt de school over een zwembad, zodat je na de lessen een frisse duik kunt nemen!

Cursussen in Elba

Beschikbare cursussen

  • Club 50+ (15)
  • Intensief (20)
  • Intensief + Conversatielessen (30)
  • Intensief + Privélessen (25)
  • Privélessen (20)

Je kunt Italiaans leren op Elba met een intensieve cursus Italiaans van 20 lessen per week of met een gecombineerde cursus. De gecombineerde taalcursus Italiaans bestaat uit een combinatie van de intensieve cursus en 10 extra privélessen per week. Verder kun je ook kiezen voor een cursus Italiaanse conversatie van 10 lessen per week, waarbij er vooral veel mondeling Italiaans geoefend wordt.

Onze school in Elba biedt ook een zeer succesvolle Club 50+-cursus Italiaans aan, voor de iets oudere studenten die graag Italiaans willen leren met leeftijdsgenoten. Tijdens de Club 50+-cursus worden diverse activiteiten en excursies aangeboden, waaronder wandelingen, wijnproeven, bezoeken aan Napolitaanse villa’s en nog veel meer.

Speciale cursussen in Elba

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

  • Hotel

Als je kiest voor een cursus Italiaans op Elba, kun je verblijven in een gedeeld studentenappartement op basis van zelf-catering of in het 4-sterrenhotel waarin de school is gevestigd. De hotelkamers beschikken over een eigen badkamer en telefoon, en gasten kunnen gebruik maken van het zwembad, de tennisbanen en het restaurant.

Activiteiten

Italiaans leren op Elba is een geweldige ervaring en na de lessen heb je nog genoeg tijd over om andere leuke dingen te doen op het eiland. De school organiseert dan ook diverse activiteiten, zoals een welkomstdiner, excursies, boottochten, wandelingen, bezoekjes aan de plaatselijke Italiaanse markt en het Napolitaanse museum en je kunt ook nog eens deelnemen aan diverse watersporten.

Hoe er te komen

Als je een cursus Italiaans op Elba wilt volgen, dan kun je het beste een vlucht boeken naar Marina di Campo Airport (op Elba) en vanaf het vliegveld een taxi nemen naar de accommodatie in Marciana Marina. Je kunt ook een vlucht boeken naar de luchthaven van Pisa, de trein nemen naar Piombino Marittima en dan een taxi naar Marciana Marina.


Locatie van onze school in Elba

Cursus

4.5 / 5
Accommodatie

4.3 / 5
Medewerkers van de school

4.7 / 5
Gemiddelde score voor onze school Elba gebaseerd op 12 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Studentenbeoordelingen

De cursus was uitmuntend - docenten vriendelijk en professioneel. Ze namen een extra stap om je te helpen (Paola). Het was heerlijk om lessen te hebben in de tuin, omgeven door fruitbomen zoals granaatappel. Mijn hotel lag om de hoek van de school, op slechts een paar minuten lopen. Rustige kamer met prachtig uitzicht over de bergen en zee, "Il Gabbiano Azzurro". Ontbijt bij het zwembad was ook erg genottelijk - goede service en vriendelijk personeel.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De leerstandaard was top, en de school organiseerde veel excursies en evenementen. Het personeel was toegewijd en vriendelijk. Qua accommodatie was het eten erg goed, en de kamer oke. Sommige personeelsleden waren erg vriendelijk, anderen niet zo vriendelijk! Ik heb erg genoten van deze vakantie en kijk uit naar de volgende cursus.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik vond het boek dat mijn klas gebruikt best moeilijk al gaf de docent ons ook werk van andere bronnen om dit te balanceren. Ik heb zeker hard gewerkt en veel geleerd.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De locatie buiten maakten het nog mooier, het voelde minder als een klaslokaal wat hielp om de concentratie erbij te houden. De docent was fantastisch, leuk en bewust van de behoeften en vaardigheden van elke student. De cursusinhoud en materialen was gevarieerd en interessant en het niveau zorgde ervoor dat onze vaardigheden werden vergroot.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was erg goed en mijn docent was geweldig.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De school gebruikte erg nuttige leermethodes en had erg bekwame docenten.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik heb van elke minuut van de cursus genoten. Ik was wat bezorgd voor ik naar Londen ging, maar ik settelde me al snel. Het onderwijspersoneel was heel gastvrij en aardig en ik ging weg met het gevoel dat mijn Italiaans aanzienlijk was verbeterd en dat ik in staat was de taal best vloeiende te spreken. Het was een prachtige ervaring en ik zou het heel graag nog een keer willen doen!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Prijzen