Vind een school

Cursus Frans in Parijs voor jongeren

(12-17)

Deze zomercursus Frans voor jongeren vindt plaats op een privé campus aan de rand van het Fontainebleau bos in Zuid-Parijs. Vanuit de comfortabele residentie zijn de vele bekende bezienswaardigheden van Parijs makkelijk te bereiken, die de studenten ook zullen bezoeken tijdens de uitstapjes en excursies die door de school zijn georganiseerd.

Cursussen in Parijs

De lessen vinden plaats in de residentie en worden elke morgen van 9:30 tot 12:30 gegeven. Iedere ochtend krijg je 4 lessen van elk 45 minuten. De goed uitgeruste residentie heeft meer dan 50 klaslokalen met audio- en video apparatuur, een internetruimte en bibliotheek, een restaurant en een kantine. Alle docenten zijn gekwalificeerd en hebben ervaring met het lesgeven van Frans als vreemde taal. Studenten leren Frans met jongeren van dezelfde leeftijd van verschillende nationaliteiten.

Foto's

De residentie en de school, Parijs
Studenten op onze school
De kantine van de residentie
Studenten op excursie

Accommodatie

Tijdens deze taalcursus Frans verblijf je in een studentenresidentie. Je deelt je kamer met 4 andere studenten. Op iedere gang bevindt zich een gedeelde badkamer.

Toezicht or supervisie

Studenten zijn vrij om de campus alleen te verkennen maar mogen het terrein niet zonder toezicht verlaten. Omdat deze cursus Frans in Parijs een jongerencursus is, zorgen we ervoor dat er voldoende toezicht is. Zo verblijven de docenten en de activiteitenbegeleiders bijvoorbeeld ook op campus. Doordat de docenten op dezelfde campus verblijven, kunnen we de veiligheid en het welzijn van de studenten garanderen.

Activiteiten

Tijdens deze cursus kun je Frans leren in Parijs en tegelijkertijd genieten van de leuke activiteiten die de school organiseert. De school beschikt namelijk over verschillende sportfaciliteiten waar je onder andere kunt voetballen, volleyballen, tafeltennissen en aerobicen. Studenten nemen ook deel aan verschillende uitstapjes en excursies waarmee ze alles kunnen zien wat Parijs te bieden heeft!

Geschiktheid

Tijdens deze jongerencursus Frans kun je samen met andere tieners Frans leren in Parijs en een geweldige vakantie beleven. Zo zijn er veel verschillende activiteiten en excursies en maak je nieuwe vrienden. Aan de cursus nemen studenten van verschillende nationaliteiten deel, allemaal tussen 13 en 17 jaar. Tevens is er 24 uur per dag toezicht zodat je altijd bij iemand terrecht kunt.

Hoe er te komen

We komen onze studenten natuurlijk graag van het vliegveld (Charles de Gaulle) ophalen (tegen een extra bijdrage).


Locatie van onze school in Parijs

Prijzen Parijs

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners