
Vind een school
Italiaans en Pizzabakken in Napels, Italië
Op het gebied van pizza’s zijn Napolitanen misschien wel de meest wijze en eigenzinnige mensen in de hele wereld! Pizza’s werden al bereid in Napels in 1889, toen de kok Raffaele Esposito een speciale pizza bereidde ten ere van Koningin Margherita van Italië. Er is geen betere locatie dan Napels om professionele pizza’s te leren maken! En dit alles met de simpelste ingrediënten, zoals olijfolie, bloem, water, tomaat en mozzarella!
Kookcursus
Tijdens de 8 of 12 weken durende cursus zul je elk aspect van het pizzabakken en het managen van een pizzeria meesteren! Eerst krijg je een Intensieve Italiaans Cursus van 4 of 8 weken met 80 of 160 uur aan lessen. Tijdens de Intensieve cursus krijg je een uur per dag vocabulaire gerelateerd aan het maken van pizza’s. Hierna een professionele pizza-bakcursus van 4 weken, wat 105 uur professionele training inhoudt. Onder toezicht van een professionele pizzachef leer je geavanceerde technieken in kneden, kruiden, bereiden en bakken. De cursus dekt de volledige historie van de Napolitaanse pizza. Je leert welke ingrediënten cruciaal zijn voor het perfectioneren van je pizza’s, welke uitrusting je nodig hebt om ze te maken, en hoe je mixt, vormt, kruidt, smaak toevoegt en ze perfect bakt.
Foto's
Geschiktheid
De cursus is geschikt voor alle studenten die pizza’s willen leren bakken op professioneel niveau.
Kookcursus informatie - Napels - Pizza
Taalniveau benodigd | Gemiddeld of hoger |
Duur | 8 of 12 weken |
Aantal Italiaans lessen per week | 20 uur per week (4 uur per dag) over 4 of 8 weken |
Aantal kooklessen per week | 7 uur per dag voor 4 weken |
Accommodatie | Appartement, hotel |
Vervoer van een naar het vliegveld | Ja |
Gratis internettoegang | Ja |
Activiteitenprogramma | Ja |
Optionele activiteiten | Begeleide kunsttochten, bijeenkomsten over Italiaanse en Napolitaanse muziek, film en theater |
Prijzen Napels - Pizza
kies je cursus hieronderKlantenbeoordelingen
4.6 / 5
4.2 / 5
4.8 / 5