Apple Language Courses

Spaans leren in Buenos Aires (Recoleta), Argentinië

Buenos Aires is een levendige wereldstad met een enorm rijke cultuur en historie en is daarom een perfecte plaats om een cursus Spaans te volgen! Onze school in Buenos Aires (Recoleta) staat in de wijk Recoleta, deel van het welvarendste, duurste woongebied en zakendistrict van de stad.

Je kunt natuurlijk een cursus Spaans volgen op alleen onze school in Buenos Aires (Recoleta). Je mag je cursus echter ook verspreiden over onze scholen in Buenos Aires (Recoleta), Bariloche en Santiago (Chili)!


Onze scholen in Buenos Aires (Recoleta)

Onze school in Buenos Aires (Recoleta) staat in de welvarende wijk Recoleta. De school is gevestigd in een historisch gebouw met drie verdiepingen en beschikt over twintig klaslokalen. Je hebt in het gebouw gratis toegang tot draadloos internet.

Cursussen

Onze school in Buenos Aires (Recoleta) biedt een standaardcursus van 20 lessen per week aan. Als je je groepscursus wilt combineren met privélessen, kies dan voor onze superintensieve cursus van 20 groepslessen en 10 privélessen per week. Wil je liever alleen privélessen, dan kun je kiezen voor onze cursus van 20 privélessen per week.

Onze school biedt de speciale cursussen zakelijk Spaans, juridisch Spaans en medisch Spaans aan. Als je van plan bent het DELE-examen af te leggen, dan kun je je op het examen voorbereiden door de DELE-examenvoorbereidingscursus van onze school te volgen. Om deze speciale cursussen te mogen volgen, moet je al gevorderd zijn op het gebied van de Spaanse taal. Neem voor meer informatie over de inhoud van deze cursussen contact met ons op.

Argentinië is de bakermat van de tango, dus biedt onze school natuurlijk ook een cursus Spaans + tango aan! Deze cursus bestaat uit 20 groepslessen Spaans, twee groepslessen tango en zelfs een privéles tango per week!

Je kunt ook je cursus Spaans verdelen tussen onze scholen in Chili en Argentinië, waarbij je voor één cursus betaalt en deze verdeelt tussen Buenos Aires en Santiago de Chili. Op deze manier zie je niet alleen twee verschillende Latijns-Amerikaanse landen, maar raak je ook gewend aan de verschillende accenten waarmee het Spaans wordt gesproken.

Accommodatie

Onze school biedt accommodatie bij een gastgezin aan, op basis van halfpension, en in een gedeeld appartement op basis van zelf-catering. Als je verblijft in een gedeeld appartement, dan woon je samen met andere studenten van onze school. Verblijf bij een gastgezin is niet alleen ontzettend gezellig, het helpt je ook zoveel mogelijk Spaans te leren!

Activiteiten

Onze school in Buenos Aires (Recoleta) organiseert een uitgebreid activiteitenprogramma voor studenten. Elke week worden minimaal twee activiteiten georganiseerd! Voorbeelden van activiteiten zijn tango- of salsalessen, uitstapjes naar bars in Buenos Aires, bezoekjes aan voetbalwedstrijden, wandelingen in de omgeving, traditionele Argentijnse kooklessen, filmvertoningen en lezingen over de Argentijnse cultuur.

Reizen

Vlieg naar de luchthaven van Buenos Aires. Je kunt vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder reizen naar je accommodatie. Onze school kan ook vervoer van de luchthaven naar je accommodatie voor je organiseren, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.

De locatie van onze school in Buenos Aires (Recoleta)

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.36 / 5
Accommodatie

3.6 / 5
Staf van de school

4.45 / 5
Gemiddelde score voor onze school in Buenos Aires (Recoleta), gebaseerd op 11 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering van (4.55/ 5) gebaseerd op 3496 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Duitsland Duitsland 040 6704 4633
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30