Vind een school
Waardering  4.4/5

Spaans leren in Buenos Aires (Recoleta), Argentinië

Buenos Aires is een levendige wereldstad met een enorm rijke cultuur en historie en is daarom een perfecte plaats om een cursus Spaans te volgen! Onze school in Buenos Aires (Recoleta) staat in de wijk Recoleta, deel van het welvarendste, duurste woongebied en zakendistrict van de stad.

Je kunt natuurlijk een cursus Spaans volgen op alleen onze school in Buenos Aires (Recoleta). Je mag je cursus echter ook verspreiden over onze scholen in Buenos Aires (Recoleta), Bariloche en Santiago (Chili)!

Onze school in Buenos Aires (Recoleta)

Onze school in Buenos Aires (Recoleta) staat in de welvarende wijk Recoleta. De school is gevestigd in een historisch gebouw met drie verdiepingen en beschikt over twintig klaslokalen. Je hebt in het gebouw gratis toegang tot draadloos internet.

Foto's

Spaanse les op onze school
Pauze op school
Studenten op onze school
Het internetcafe van de school

Cursussen in Buenos Aires (Recoleta)

Onze school in Buenos Aires (Recoleta) biedt een standaardcursus van 20 lessen per week aan. Als je je groepscursus wilt combineren met privélessen, kies dan voor onze superintensieve cursus van 20 groepslessen en 10 privélessen per week. Wil je liever alleen privélessen, dan kun je kiezen voor onze cursus van 20 privélessen per week.

Onze school biedt de speciale cursussen zakelijk Spaans, juridisch Spaans en medisch Spaans aan. Als je van plan bent het DELE-examen af te leggen, dan kun je je op het examen voorbereiden door de DELE-examenvoorbereidingscursus van onze school te volgen. Om deze speciale cursussen te mogen volgen, moet je al gevorderd zijn op het gebied van de Spaanse taal. Neem voor meer informatie over de inhoud van deze cursussen contact met ons op.

Argentinië is de bakermat van de tango, dus biedt onze school natuurlijk ook een cursus Spaans + tango aan! Deze cursus bestaat uit 20 groepslessen Spaans, twee groepslessen tango en zelfs een privéles tango per week!

Je kunt ook je cursus Spaans verdelen tussen onze scholen in Chili en Argentinië, waarbij je voor één cursus betaalt en deze verdeelt tussen Buenos Aires en Santiago de Chili. Op deze manier zie je niet alleen twee verschillende Latijns-Amerikaanse landen, maar raak je ook gewend aan de verschillende accenten waarmee het Spaans wordt gesproken.

Accommodatie

Onze school biedt accommodatie bij een gastgezin aan, op basis van halfpension, en in een gedeeld appartement op basis van zelf-catering. Als je verblijft in een gedeeld appartement, dan woon je samen met andere studenten van onze school. Verblijf bij een gastgezin is niet alleen ontzettend gezellig, het helpt je ook zoveel mogelijk Spaans te leren!

Activiteiten

Onze school in Buenos Aires (Recoleta) organiseert een uitgebreid activiteitenprogramma voor studenten. Elke week worden minimaal twee activiteiten georganiseerd! Voorbeelden van activiteiten zijn tango- of salsalessen, uitstapjes naar bars in Buenos Aires, bezoekjes aan voetbalwedstrijden, wandelingen in de omgeving, traditionele Argentijnse kooklessen, filmvertoningen en lezingen over de Argentijnse cultuur.

Hoe er te komen

Vlieg naar de luchthaven van Buenos Aires. Je kunt vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder reizen naar je accommodatie. Onze school kan ook vervoer van de luchthaven naar je accommodatie voor je organiseren, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.


Locatie van onze school in Buenos Aires (Recoleta)

Cursus

4.4 / 5
Accommodatie

3.6 / 5
Medewerkers van de school

4.5 / 5
Gemiddelde score voor onze school Buenos Aires (Recoleta) gebaseerd op 11 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Studentenbeoordelingen

Mijn docenten waren geweldig. Aan het eind van de vier weken had ik het gevoel dat ik een goede grip had op de taal en dat ik mezelf verstaanbaar kon maken.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was goed en ik heb veel geleerd. Mijn gastgezin was erg aardig, ze waren vriendelijk en hebben me veel Spaans geleerd.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De school was fantastisch, net zoals het personeel en de cursus. De accommodatie waar ik verbleef was ook erg goed.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
C. Longstaff

De school en de cursus was geweldig, het was een erg positieve en fantastische ervaring.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Verhalen van studenten in onze blogs

Buenos Aires – De tijd van mijn leven

Buenos-Aires3 Thailand, Duitsland en Australië zijn een paar van de landen die ik heb bezocht maar ik wist dat ik mijn volgende avontuur van mijn leven ergens in Zuid-Amerika zou beleven. Ik had een aantal steden in gedachten maar binnen vijf minuten had ik besloten waar ik wilde gaan wonen. De cultuur en levensstijl van Buenos Aires was spannend en dat trok mij aan. Vooral de mix van Europese en Latijns-Amerikaanse cultuur met de veel besproken aspecten van de stad zelf trok mij aan (niet te vergeten de geruchten over hoe mooi de Argentijnse vrouwen zijn!). Read more...

Prijzen Buenos Aires (Recoleta)

kies je cursus hieronder