Apple Language Courses

Vind een school

 

Spaans leren in Havana (Vedado) - Cuba

Intensief
Cursus

van
€475

Leer Spaans in Havana, de prachtige en bruisende hoofdstad van Cuba. Havana, een stad vol met Amerikaanse auto’s uit de vijftigerjaren, een Latijns-Amerikaanse cultuur en een Caribisch klimaat, is de perfecte locatie om Spaans te studeren! Havana staat bekend om haar vriendelijke bevolking die je graag verwelkomen en je zullen aanmoedigen om Spaans te spreken.

Havana is ook bekend om haar rijke geschiedenis, het bruisende nachtleven en de prachtige cultuur en het is een erg veilige locatie om een taalcursus te volgen. Een taalcursus in Havana is iets anders dan onze andere programma’s, de lessen worden gevold in het huis van de leraar of bij het gastgezin. Alle Cubaanse leraren en Spaanssprekende gastheren of vrouwen wonen in hetzelfde gedeelde van de stad, in de binnenstad van Havana.


Onze scholen in Havana (Vedado)

Onze school is gevestigd in Vedado, een wijk in downtown Havana. Vedado is een levendige wijk met veel restaurants, cafés, bars en nachtclubs en is bekend om de El Malecón, een promenade langs het strand dat bekend staat als een van de favoriete ontmoetingsplaatsen in de stad!

Cursussen

Als je je algemene niveau van het Spaans wilt verbeteren, dan is een groepscursus van 20 lessen Spaans per week perfect voor jou. Als je je graag meer wilt focussen op specifieke aspecten van de taal, dan is een gecombineerde cursus van 20 groepslessen en 5 of 10 privélessen per week een goede optie. Je kunt ook kiezen voor een cursus met 20 of 30 privélessen per week. De groeps- en gecombineerde cursussen op onze Havana (Vedado) school worden meestal voor een minimum van 2 weken aangeboden. Als je graag een cursus van één week wilt volgen, dan kun je een cursus met privélessen overwegen. Je lessen zullen bij de docent thuis plaatsvinden of in het huis van een van de gastgezinnen, die allemaal in Vedado liggen en binnen loopafstand van het huis van de coördinator. De groepsgroottes zijn klein met een maximum van slechts drie studenten per klas.

Accommodatie

Tijdens je studie in Havana (Vedado) kun je bij een van onze zorgvuldig geselecteerde gastgezinnen verblijven, in een eenpersoonskamer met halfpension (2 maaltijden per dag). Gedeelde kamers zijn beschikbaar voor studenten die met een vriend of familielid reizen. Gastgezinnen worden zorgvuldig door onze school gekozen en kunnen bestaan uit een echtpaar of juist alleenstaand zijn, met of zonder kinderen. Het is niet gebruikelijk dat Cubaanse gastheren samen met studenten eten, maar we moedigen je aan om zoveel mogelijk Spaans te praten met je gastheer, klasgenoten en de Cubaanse inwoners. Alle gastgezinnen wonen in Vedado, een stadsdeel van Havana naast Miramar en op loopafstand van het historische centrum van Havana.

Activiteiten

Tijdens je studie in Vedado, zul je veel gelegenheid hebben om meer te leren over de lokale cultuur en om je Spaans te oefenen. Net als onze andere scholen in Latijns-Amerika, biedt onze school in Havana (Vedado) een uitgebreid cultureel activiteitenprogramma. Op het programma staan allerlei sportieve en culturele activiteiten en excursies, zoals paardrijden, duiken, tennis en voetbal, evenals excursies naar het strand van Santa Maria en Playa del Este en bezoekjes aan lokale rum- en tabaksfabrieken! Alle activiteiten zijn optioneel en kunnen extra kosten met zich meebrengen. Deelname aan deze activiteiten en excursies helpt je bij het leren van Spaans, omdat je het Spaans dat je in de lessen hebt geleerd met medestudenten kunt oefenen in de praktijk.

Reizen

Vlieg naar de luchthaven van Havana en reis vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder naar je accommodatie. Onze school kan ook vervoer van deze luchthaven naar je accommodatie voor je regelen, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.

De locatie van onze school in Havana (Vedado)

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.25 / 5
Accommodatie

3.89 / 5
Staf van de school

4.36 / 5
Gemiddelde score voor onze school in Havana (Vedado), gebaseerd op 60 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering van (4.55/ 5) gebaseerd op 3496 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30