Plaza Mayor, de stad Trinidad, Cuba
Vind een school
Waardering  4.1/5

Spaans leren in Trinidad - Cuba

Als je Spaans wilt leren op een typisch Cubaanse locatie, volg dan een cursus Spaans in Trinidad aan de zuidkust van Cuba. Trinidad is een fantastisch voorbeeld van een Spaanse koloniale stad. De stad is onaangetast en typisch Cubaans. Je kunt je hier volledig onderdompelen in de Spaanse taal en de Cubaanse cultuur.

Hoewel Trinidad een geweldig zandstrand heeft, is de stad nog vrijwel onaangetast door internationaal toerisme. Langs het strand staan wat moderne gebouwen, maar de stad zelf is authentiek. Hierdoor is de charme van Trinidad bewaard gebleven en kun je hier tijdens je cursus Spaans genieten van de elegantie van de koloniale gebouwen en de vriendelijkheid van de Cubaanse bevolking.

Onze school in Trinidad

Studenten van onze Spaanse taalschool in Trinidad krijgen les in het huis van hun docent of van het gastgezin. Klassen bestaan uit minimaal twee en maximaal slechts drie studenten.

Foto's

Het strand, Trinidad
Studenten met leraar
Bij een gastgezin thuis
Slaapkamer bij een gastgezin

Cursussen in Trinidad

Beschikbare cursussen

  • Intensive (20)
  • Intensive + Dance Lessons (25)
  • Intensive + Music lessons (25)
  • Intensive + Private Lessons (25)
  • Intensive + Private Lessons (30)
  • Private Lessons (20)
  • Private Lessons (25)
  • Private Lessons (30)

Als je alleen groepslessen wilt volgen, kies dan voor de standaardcursus van 20 lessen per week. Als je je groepscursus wilt aanvullen met privélessen, dan kun je kiezen voor een gecombineerde cursus van 20 groepslessen en 5 of 10 privélessen per week. Natuurlijk kun je ook kiezen voor alleen 20, 25 of 30 privélessen per week. Als je wilt, kun je 5 extra muziek- of danslessen per week volgen.

Speciale cursussen in Trinidad

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

  • Host Family

Onze Spaanse taalschool organiseert accommodatie bij zorgvuldig geselecteerde, Cubaanse gastgezinnen. Alle gastgezinnen wonen op loopafstand van het historische centrum van Trinidad. Als je bij een Cubaans gastgezin verblijft, zul je razendsnel Spaans leren. Bovendien kun je zo meer te weten komen over de Cubaanse manier van leven. De gastvrijheid en vriendelijkheid van de mensen maken Cuba zo speciaal!

Activiteiten

Evenals onze andere scholen in Latijns-Amerika biedt onze school in Trinidad naast cursussen Spaans een uitgebreid cultureel programma. Op het programma staan onder andere danslessen, diepzeeduiken, een bezoek aan een tabak-/rumfabriek, uitstapjes naar het strand, paardrijden en gitaarlessen. Neem deel aan deze activiteiten om je Spaans te oefenen en natuurlijk om een geweldige tijd te beleven!

Hoe er te komen

Vlieg naar de luchthaven van Trinidad. Vanaf daar kun je met het openbaar vervoer of per taxi verder reizen naar je accommodatie. Onze school kan vervoer van de luchthaven naar je accommodatie voor je organiseren, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen. Als je via Havana wilt reizen, zorg dan dat je daar op zaterdag aankomt. Onze school kan een overnachting bij een gastgezin organiseren, zodat je de volgende dag (zondag) van Havana naar Trinidad kunt vliegen. Je kunt een ticket hiervoor boeken bij aankomst op de luchthaven van Havana. Uiteraard zijn ook aan deze service extra kosten verbonden.


Locatie van onze school in Trinidad

Cursus

4.1 / 5
Accommodatie

4.3 / 5
Medewerkers van de school

4.0 / 5
Gemiddelde score voor onze school Trinidad gebaseerd op 14 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Studentenbeoordelingen

A. Torkelsen

De cursus was erg interessant en gaf me een goed inzicht in zowel de taal als het dagelijkse leven op Cuba. Mijn gastgezin was aardig, vriendelijk en schoon.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
P. Dobkin

De docent was erg toegewijd. Het huis pastte erg goed bij de ervaring en de eigenaar was vriendelijk en behulpzaam. Trinidad was perfect voor mij.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
J. Franklin

Mijn docent was uitstekend, ze is een docent Spaanse grammatica, dus een erg goede keuze om mij les te geven.

Cursus
Accommodatien/a
Medewerkers van de school

School statistieken

Nationaliteit


America (16)
Canada (6)
England (10)
France (1)
Germany (10)
Norway (1)
Other countries (18)
Sweden (5)
Switzerland (23)
The netherlands (10)

Gemiddeld aantal studentenGemiddelde leeftijd (juni-augustus)

* Statistieken tijdens publicatiedatum

Verhalen van studenten in onze blogs

Prijzen Trinidad

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners