Het stadscentrum van Guadalajara, Jalisco, Mexico
Vind een school

Spaans leren in Guadalajara - Mexico

Ga Spaans leren in Guadalajara en vergeet de kleurrijke, koloniale straatjes en de feestelijke sfeer nooit meer! Guadalajara is de tweede stad van Mexico en een echte, levendige wereldstad waar eindeloos veel te beleven is, van rodeo’s tot theatervoorstellingen en van openluchtmarkten tot stijlvolle nachtclubs. Er zijn echter ook oases van rust te vinden in deze drukke stad. Op loopafstand van onze school bevinden zich rustige parken waar je kunt praten met de plaatselijke bevolking.

Guadalajara is een stad boordevol cultuur en geschiedenis met veel grootse paleizen, indrukwekkende kathedralen en kunst. Neem tijdens het winkelen of het bezoeken van bezienswaardigheden een pauze om te ontspannen met een kop koffie of om heerlijke, plaatselijke specialiteiten als molcajete (stoofpot) te proeven. Als je volledig tot rust wilt komen, breng dan een bezoek aan de prachtige stranden van Puerto Vallarta of andere badplaatsen die makkelijk bereikbaar zijn vanuit Guadalajara.

Onze school in Guadalajara

Onze school staat in het hart van Guadalajara tussen overblijfselen uit de koloniale tijd, musea en winkels. De school heeft een multimediaruimte met meer dan 40 computers, gratis draadloos internet en een bioscoopzaal. Het personeel van onze school staat 24 uur per dag klaar om je te helpen bij het oplossen van eventuele problemen.

Foto's

Studenten bij de patio van de school
Het internetcafe van de school
Studenten met een van onze leraren
Studenten op onze school

Cursussen in Guadalajara

Beschikbare cursussen

  • Intensive (20)
  • Intensive + Private Lessons (25)
  • Private Lessons (20)

Onze school in Guadalajara biedt een intensieve cursus van 20 groepslessen per week. Klassen bestaan uit maximaal slechts zes studenten, dus zul je genoeg persoonlijke begeleiding van je docent kunnen krijgen. Als je liever alleen privélessen wilt volgen, kies van voor een cursus van alleen 10 of 20 privélessen per week.

Tijdens en/of na je taalcursus Spaans kun je vrijwilligerswerk doen in Guadalajara. Onze school kan vrijwilligerswerk voor je organiseren voor minimaal vier weken. Je moet gevorderd zijn op het gebied van de Spaanse taal om aan dit programma te kunnen deelnemen. Neem voor meer inform

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

  • Host Family

Tijdens je cursus Spaans in Guadalajara kun je verblijven bij een Mexicaans gastgezin. Onze school selecteert alle gastgezinnen zorgvuldig, zodat jij zeker kunt zijn van een prettig verblijf. Verblijf bij een gastgezin is in een eenpersoonskamer en op basis van volpension. Je betaalt aan ons alleen een boekingsbedrag, de rest van de kosten voor je accommodatie betaal je aan het gastgezin zelf.

Activiteiten

Zodat je zoveel mogelijk van je tijd in Guadalajara kunt genieten, heeft onze school een activiteitenprogramma ontwikkeld vol van nevenactiviteiten. Salsa lessen, een stadstour, gitaarles, aardewerk workshops en lessen over Mexico worden regelmatig aangeboden. Ook worden er culturele uitwisselingen geregeld, waar je Spaanstalige studenten die Engels leren kunt ontmoeten, zo kan iedereen zijn of haar kennis van de taal in de praktijk brengen!
Ook biedt onze school verschillende excursies aan, zodat je meer van Mexico en, in het bijzonder, de staat Jalisco kunt zien. Je kunt een bezoek brengen aan de oude Guachimontones piramides, Tequila (thuisbasis van de beroemde Mexicaanse drank) en Chapalameer, het grootste meer van Mexico.

Hoe er te komen

Vlieg naar de luchthaven van Guadalajara en reis vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder naar je accommodatie. Onze school kan vervoer van deze luchthaven naar je accommodatie voor je regelen, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.


Locatie van onze school in Guadalajara

Verhalen van studenten in onze blogs

Mexico ontdekken – in Guadalajara!

guadalajara1Hoewel er in Mexico ontzettend veel te zien is, een plek die je zeker niet mag missen is Guadalajara! Deze op een na grootste metropolis van Mexico en de hoofdstad van de provincie Jalisco heeft een ongelooflijke diversiteit in allerlei ervaringen te bieden en is daarom de perfecte plek om je volledig te storten in de Mexicaanse cultuur en de Spaanse taal! Read more...

Prijzen Guadalajara

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners