Karelsbrug in Praag, Tsjechië
Vind een school

Tsjechisch Cursussen

TsjechiëPraag

Tsjechisch leren in Tsjechië

Volg een cursus Tsjechisch in Tsjechië, een prachtig authentiek land in het midden van Europa! Onze docenten leren je Tsjechisch, en daarna kun je de taal oefenen met de vriendelijke plaatselijke bewoners. Je zult niet alleen je taalvaardigheid verbeteren, maar ook prachtige landschappen en pittoreske steden vol kuuroorden en een rijke historie bezichtigen.

In Tsjechië ontmoet het Oosten het Westen: kosmopolitische steden worden afgewisseld door middeleeuwse stadjes en ongerepte natuur. Gebieden zoals 'Český ráj' (het Boheems Paradijs in het Nederlands) zijn een paradijs voor mensen die van wandelen, bergbeklimmen, fietsen en andere buitensportactiviteiten houden.

Wij bieden lessen Tsjechisch aan in de enerverende hoofdstad Praag. Het is een tijdloze stad met adembenemende architectuur, een interessante cultuur en een bruisend nachtleven! Waar je ook kijkt, zie je de pracht die de tijden weerspiegelt waarin Praag de hoofdstad van het Romeinse Rijk was, van de Praagse Burcht tot de talrijke musea die prachtige schatten herbergen. Rust uit van alle rondleidingen in een gezellig café of in een traditionele bierhal, waar je de beste bieren van Europa kunt vinden!

Onze scholen in Tsjechië