Uitzicht van Praag over de Vltava rivier
Vind een school

Tsjechisch Cursussen

TsjechiëPraag
Waardering  5.0/5

Tsjechisch leren in Praag - Tsjechië

Ervaar hoe het is om in één van de mooiste steden in Europa te leven met een cursus Tsjechisch in Praag! Na je lessen Tsjechisch kun je van een heerlijke lunch genieten op het Oude Stadsplein met uitzicht op de prachtige Týnkerk. Winkel in exclusieve boetiekjes op het door monumenten omringde Wenceslausplein voordat je over de Karelsbrug naar de prachtige Praagse Burcht wandelt.

De Tsjechische hoofdstad barst van de geschiedenis en heeft een groot aantal musea; zowel het communisme als de geschiedenis van de schone kunsten door de eeuwen heen komen aan bod. Voor minder cultureel verantwoord vermaak kun je een bezoek brengen aan Praags grote verzameling van cafés, clubs en bars met hun diverse muziek. Je kunt altijd weer tot rust komen in één van de vele groene parken die in de stad verspreid liggen. Wanneer je kiest voor een cursus Tsjechisch in Praag zul je snel kennismaken met de vele gezichten van Praag!

Cursussen in Praag

Beschikbare cursussen

  • In Teachers Home (15)
  • In Teachers Home (20)
  • In Teachers Home (25)
  • In Teachers Home (30)

Onze taalschool biedt de kans om lessen bij de leraar thuis te volgen. Dit geeft je de kans om je compleet in de taal onder te dompelen en door de individuele aandacht van de leraar zul je je de taal snel machtig maken. Je kunt je privélessen Tsjechisch aanpassen aan jouw behoeften en interesses. Je kunt je taalvaardigheid verder aanscherpen wanneer je na de les met de leraar praat. Onze school zal zijn best doen om een leraar te vinden met dezelfde interesses en achtergrond zodat jullie genoeg gespreksstof hebben. Kies voor 10, 15, 20, 25 of 30 lessen Tsjechisch per week in Praag.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

  • Host Family

Uitsluitend de vriendelijkste docenten worden gekozen, zodat je gegarandeerd een warm welkom krijgt in Tsjechie! Je verblijft hier in een eenpersoonskamer op basis van volpension (drie maaltijden per dag).

Activiteiten

Je docent zal minimaal vijf buitenschoolse activiteiten voor je organiseren zodat je veel tijd krijgt om je Tsjechisch te oefenen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan begidste rondleidingen door Praag, bezoekjes aan musea en uiteten met je docent. Verken Tsjechie en zijn energieke cultuur terwijl je Tsjechisch leert in Praag!

Hoe er te komen

Verschillende Europese lijnvluchten vliegen naar de luchthaven Ruzyne, wat 10km van het stadscentrum afligt. Reis vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder naar je accommodatie. Tegen een extra vergoeding zal je docent je van het vliegveld halen om je rechtstreeks naar je accommodatie te brengen.


Locatie van onze school in Praag

Cursus

5.0 / 5
Accommodatie

5.0 / 5
Medewerkers van de school

5.0 / 5

Studentenbeoordelingen

Mijn familie was geweldig. Ik had een geweldige ervaring. De cursus was erg interessant. Het huis was zeer comfortabel en mijn gastvrouw erg vriendelijk. Ik zal terugkomen!

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Verhalen van studenten in onze blogs

Praag – het magische, Gotische juweel van Europa

“Gouden stad”, “Moeder der Steden”, hoe je het ook wilt noemen, Praag is een unieke stad, een kostbaar juweel dat je moet koesteren terwijl je daar bent. Praag is het hele jaar door erg mooi, maar vooral in de Kerstperiode (toen ik er was) is Praag absoluut prachtig. Stel je een weelderige en traditionele Kerstmis voor, gemengd met een Gotische en barokke stad, met spannende en betoverende architectuur. Een mix die werkelijk uniek is, niet waar? Read more...

Prijzen Praag

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners