Apple Language Courses

Vind een school

 

Jouw privacy wordt gewaarborgd

Wij hechten ontzettend veel belang aan jouw privacy en het vertrouwelijke karakter van persoonlijke gegevens die jij ons overhandigt en we zullen er dan ook alles aan doen om jouw privacy te waarborgen.

Daarom zullen wij jouw e-mailadres, contact gegevens of andere persoonlijke informatie niet aan derden doorgeven zonder jouw toestemming. Wanneer je een cursus bij ons boekt worden deze gegevens natuurlijk wel bekend gemaakt aan de school of scholen waar je de cursus(sen) gaat volgen.

Wij gebruiken de informatie die je aan ons bekendmaakt ten bate van correspondentie tussen jou en ons bedrijf.

Wij sturen je van tijd tot tijd een nieuwsbrief met daarin informatie over de cursussen die wij aanbieden, tenzij je tijdens het bevestigen van de boeking hebt aangegeven dat je geen nieuwsbrieven wilt ontvangen. Je kunt te allen tijde aangeven dat je onze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen.

Om online de veiligheid van jouw gegevens waarborgen zijn onze websites uitgerust met diverse elektronische beveiligingstechnieken. Inschrijvingsinformatie en creditcardgegevens die binnenkomen op onze website worden verzonden via een beveiligde verbinding. Bovendien worden jouw gegevens voor verzending gecodeerd, waardoor alleen wij jouw gegevens kunnen inzien.

Denk eraan dat deze beveiligingsmaatregelen alleen van toepassing zijn op onze eigen websites en niet gelden voor websites van derden waar eventueel naar gelinkt wordt. Wij raden je aan om altijd het privacybeleid van een bedrijf goed door te nemen voordat je persoonlijke gegevens overhandigt. Wij kunnen niet instaan voor de inhoud van het privacybeleid van derden en zijn daarom ook niet verantwoordelijk voor de veiligheid van persoonlijke gegevens die jij, na het volgen van een link naar een website van derden, overhandigt aan een ander bedrijf dan Apple Language Courses.

Jouw persoonlijke gegevens worden opgeslagen op een server in ons hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk. Onze server is beveiligd met een firewall en diverse andere beveiligingsmaatregelen. Toegang tot de server kan alleen verkregen worden door bevoegde medewerkers door middel van een systeem met wachtwoordbeveiliging.

Ons kantoorpand wordt 24 uur per dag beveiligd door middel van een alarmsysteem van ADT dat in directe verbinding staat met een alarmcentrale.

Dit privacybeleid werd voor het laatst herzien op 15 maart 2006. Mochten er aanzienlijke wijzigingen aangebracht worden in ons privacybeleid dan zullen wij dit direct bekend maken op onze website.

Jouw privacy is voor ons van groot belang en wij zullen er dan ook alles aan doen om de veiligheid van persoonlijke gegevens die je aan ons overhandigt te waarborgen.

Mocht je vragen hebben over ons privacybeleid, neem dan gerust contact met ons op

Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering vand (4.55/ 5) gebaseerd op 3305 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Duitsland Duitsland 040 6704 4633
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2018
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30