Jouw privacy wordt gewaarborgd

Wie zijn wij

Het privacybeleid voor deze website, www.applelanguages.nl wordt u gepresenteerd door Apple Language Courses Ltd, Unit 12, The Office Village, North Road, Loughborough, Leicestershire, LE11 1QJ, Verenigd Koninkrijk. Geregistreerd bedrijfsnummer: 8311373.

U kunt via de onderstaande link meer lezen over ons bedrijf en de merken die wij beheren:
https://www.applelanguages.nl/nl/over/over-apple.php

Wij nemen uw privacy en de bescherming van uw persoonlijke gegevens erg serieus.

De gegevens die wij verzamelen

Wij gebruiken enkel en alleen de door u verstrekte persoonsgegevens. Cliëntgegevens worden opgeslagen in een database die beschermd en afgesloten is door middel van een wachtwoord. Deze online database wordt veilig beheerd en geeft alleen toegang aan werknemers van Apple Language Courses. Uw persoonlijke gegevens worden veilig opgeslagen totdat dit niet meer nodig is.

Wanneer u ons een vraag stelt, via de telefoon of e-mail, verzamelen wij de volgende gegevens:

 • Naam
 • Geboortedatum
 • e-mailadres
 • Telefoonnummer(s)
 • Uw voorkeuren wat betreft onze bestemmingen
 • Andere relevante informatie met betrekking tot onze taalcursussen

Wanneer u de beschikbaarheid opvraagt of de prijzen van onze cursussen bekijkt via onze website dan kunnen wij ook de volgende gegevens opvragen, met het doel uw vraag beter te kunnen beantwoorden:

 • Nationaliteit
 • Moedertaal
 • Het land waar u woonachtig bent.
 • Geslacht
 • De taal waarin u een reactie wilt ontvangen

Overige gegevens voor uw boeking

Wanneer u een taalcursus boekt vragen wij u ook om de volgende gegevens:

 • Huidig niveau van de taal
 • Postcode
 • Belangrijke informatie wat betreft Medicatie/gezondheid
 • Eventuele reisgenoten (vrienden)
 • Andere opmerkingen

Uw postcode wordt enkel genoteerd zodat wij deze op de bevestigings-factuur kunnen vermelden, of om deze informatie per post te versturen mocht u hier de voorkeur aan geven.

Uw huidige taalniveau is slechts een richtlijn. Deze informatie helpt ons om de beschikbaarheid te bevestigen op basis van uw niveau en de school te informeren.

Bezoek de volgende webpagina voor meer informatie over uw huidige level:
https://www.applelanguages.nl/nl/over/cursusniveaus.php

Vereiste informatie voor minderjarigen

Voor onze cursussen voor jonge studenten (onder de 18 jaar oud) dienen de ouders/verzorgers een formulier voor ouderlijke toestemming te ondertekenen, met daarop ook de persoonlijke gegevens van de ouders/verzorgers. Het is mogelijk dat de ouders/verzorgers gevraagd wordt om een kopie van hun paspoort/ID ter identificatie. Deze gegevens worden enkel aan de school verstrekt ter identificatie en worden vervolgens verwijderd.

Overige gegevens voor uitnodigingsbrieven

Mocht u een ondertekende brief van de school nodig hebben in verband met een visumaanvraag, dan zal onze school vragen om specifieke gegevens zoals vermeld op uw paspoort. Deze gegevens worden enkel doorgestuurd naar de school en worden vervolgens direct verwijderd.

Beschermd boekingssysteem

Wanneer u een online boeking maakt worden u persoonlijke gegevens via een beveiligde online server doorgestuurd naar ons beveiligde boekingssysteem.

Alle betalingen die per bankpas zijn gedaan worden verwerkt door onze service provider, die voldoet aan de PCI regelgeving (level 1). Wijzelf zijn volledig PCI. Betalingen gedaan via telefoon worden gelijk verwerkt door onze provider en goedgekeurd zonder dat wij enige toegang hebben tot uw vertrouwelijke financiële gegevens.

Wij vragen u alleen om uw persoonlijke bankgegevens als u in aanmerking komt voor een terugbetaling via een bankoverschrijving. Nadat deze terugbetaling is voltooid zullen wij deze informatie niet bewaren.

Wij hebben strenge beveiligingsprocedures van kracht om uw persoonlijke informatie te beschermen. Alle medewerkers hebben een geheimhoudingsschrift getekend. Dit verplicht hen om de persoonlijke data van onze cliënten geheim te houden.

Wat wij doen met uw gegevens

Wij gebruiken uw persoonlijke data voor het organiseren van uw taalcursus.

U erkent dat de volgende persoonlijke informatie aan de taalschool doorgegeven mag worden: naam, geboortedatum, nationaliteit, taalniveau en eventuele relevante gezondheidsproblemen.

Met de door u verstrekte contact gegevens geeft u ons toestemming om contact met u op te nemen omtrent een taalcursus. Dit kan bijvoorbeeld betrekking hebben op e-mails of telefoongesprekken in opvolging van een eerdere aanvraag.

Zodra uw programma is bevestigd, kunnen verschillende scholen waarmee we samenwerken ook om uw e-mailadres en mobiele telefoonnummer vragen, met als enig doel u relevante informatie met betrekking tot uw boeking te sturen en uw aankomst te coördineren.

Indien u een taalcursus geboekt heeft kunnen wij u na afloop mogelijk om feedback vragen, of u in de toekomst nogmaals benaderen om te kijken of u geïnteresseerd bent in een nieuwe taalreis met ons.

Nieuwsbrief

Wanneer u zich opgeeft voor onze nieuwsbrief zullen wij u één keer per maand contacteren met relevant nieuws en aanbiedingen voor onze taalprogramma’s. Onze maandelijkse nieuwsbrieven worden enkel naar diegenen gestuurd die zich hiervoor hebben opgegeven. U kunt zich hiervoor ook uitschrijven op elk willekeurig moment.

Wij gebruiken onze cookies niet om informatie van onze gebruikers te traceren voor marketing doeleinden. Cookies op onze website worden enkel gebruikt tijdens het boekingsproces, middels een veilige server, en deze worden gestopt zodra dit proces compleet is.

Wij gebruiken tevens gegevens van Google Analytics, naar de gebruikerswijze zoals beschreven in het privacybeleid van Google. Wij zijn niet in staat om uw persoonlijke informatie in te zien met behulp van dit medium.

Toegang tot uw persoonlijke informatie

U heeft recht op een kopie van uw persoonlijke gegevens die wij in ons bezit hebben. Om deze kopie te verkrijgen moet u uzelf wel kunnen identificeren. Het is ons recht om hiervoor een kleine vergoeding te vragen.

Als u hiervan gebruik wil maken of als u wilt dat wij deze gegevens verwijderen, neem dan contact op met ons via info@applelanguages.com.

Mocht u nog vragen hebben over de informatie op deze pagina, uw privacy in het algemeen of dergelijke, aarzel dan vooral niet om contact met ons op te nemen. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via het onderstaande telefoonnummer.


Dit privacybeleid is voor het laatst bijgewerkt in april 2018.
Alle mogelijke veranderingen in de toekomst zullen tevens worden aangepast op deze pagina.

IALC Partner
ALTO
WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3968 klantenbeoordelingen!
Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
Engeland


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com

Contactinformatie

Nederland Nederland020 7036459
Italië Italië800 699 791
Spanje Spanje91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
Ierland Ierland01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
Internationaal Internationaal+44 1509 211612

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij accepteren

Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
btw-nummer 152 4085 30
© Apple Language Courses Ltd. 2024