Over Apple Languages

Apple Languages is de commerciële benaming van Apple Language Courses Ltd. Dit toonaangevende taalreisbureau stuurt sinds 1992 klanten naar het buitenland om een taal te leren in het land waar deze taal gesproken wordt. Wij zijn begonnen als Spanish Study Holidays en verdergegaan als Language Courses Abroad, waardoor wij nu meer dan 20 jaar ervaring hebben op het gebied van taalreizen, meer dan 20 talen aanbieden en samenwerken met honderden hoogwaardige taalscholen, wereldwijd.

Apple Language Courses Ltd werd in het najaar van 2012 opgericht als een bedrijf waaronder al onze taalreis merken (Spanish Study Holidays, Language Courses Abroad, Apple Languages en The Language Travel Company) vallen. Dit kan gezien worden als een elite taalreis paraplu.

Expertise

Een taal leren is een praktische vaardigheid, net zoals leren zwemmen, fietsen of autorijden. Zodanig is het voor bijna iedereen mogelijk om een taal te leren, als de student over de benodigde motivatie beschikt, er gebruik wordt gemaakt van moderne lesmethoden en de lessen door gemotiveerde en ervaren docenten gegeven worden.

Net zoals bij alle praktische vaardigheden leert u het snelst door de kennis van de taal in de praktijk te brengen. De beste plaats om een taal te leren is dus in het land waar de taal gesproken wordt. Wij organiseren taalcursussen in het buitenland, voor iedereen die een taal wil leren. Deze taalcursussen kunnen slechts een week duren, maar bijvoorbeeld ook een heel jaar, afhankelijk van hoelang u beschikbaar bent.

Support

Ons vriendelijke en toegewijde personeel zet zich 100% in om de geschikte taalcursus en accommodatie te vinden dat past bij de individuele wensen en behoeften van al onze klanten. Wij luisteren naar uw aanvragen en zullen u helpen wanneer u twijfelt en u begeleiden door het boekingsproces om ervoor te zorgen dat u de beste taalcursus en accommodatie ter beschikking zult ontvangen.

Voordat uw reis begint ontvangt u uitgebreide reisinformatie om ervoor te zorgen dat u goed bent voorbereid en we staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden in elk stadium van het boekingsproces en tijdens uw taalcursus.

Zodra u aan uw cursus begint staan al onze scholen voor u klaar om u te helpen en te ondersteunen. Dit omvat uiteraard ook het hoge niveau van begeleiding tijdens de cursussen voor jonge studenten, waarbij ons ervaren personeel altijd aanwezig is om de jongere studenten te begeleiden en ondersteunen. Met Apple Languages boeken betekent dat u een extra niveau van ondersteuning heeft terwijl u in het buitenland bent.

Kwaliteit

Hier bij Apple Languages zijn al onze full-time medewerkers volledig gekwalificeerde afgestudeerden met een passie voor deze industrie. Wij hebben jaren ervaring met het organiseren van taalreizen en werken al jaren samen in hetzelfde team. Bezoek onze studenten feedback pagina om te zien hoe andere studenten over ons denken.

Prijs

Hoewel wij met scholen van de hoogste kwaliteit werken zijn we trots op onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Onze prijzen zijn beschikbaar in Britse ponden (£ GBP), Euro (€ EUR) en Amerikaanse dollar ($ USD) en u kunt de prijzen voor al onze taalcursussen bekijken en vergelijken door het 'VIND EEN CURSUS!' tool te gebruiken op onze website

Locatie

Met hoofdkantoren gevestigd in Loughborough, een universiteitsstad in het hart van het Verenigd Koninkrijk, in de buurt van Leicester en Nottingham en op slechts 1,5 uur van Londen met de trein, weten we bij Apple Languages dat locatie zeer belangrijk is bij het kiezen van een buitenlandse taal school.

Wij werken met de beste scholen in de meest populaire of meest geschikte locaties voor taalreizen.

Wanneer mogelijk zijn onze scholen zeer gunstig gelegen met uitstekende faciliteiten en de dichtbijgelegen accommodatie. In grotere steden zoals Parijs, Madrid, Berlijn, Beijing en Buenos Aires hebben we meerdere scholen verspreid over de verschillende gebieden van de stad waarbij verschillende cursus- en accommodatie opties beschikbaar zijn.

Keuze

Onze scholen zijn in een breed scala van locaties en bieden een uitgebreid aanbod van cursussen en soorten accommodatie aan. Het is heel belangrijk voor ons dat u voor een cursus, locatie en het type accommodatie kiest dat voor u geschikt is.

Wij zijn trots op ons grote assortiment van scholen op veel verschillende locaties, maar ook op de verschillende soorten cursussen en overnachtingsmogelijkheden per school. We proberen ook om meer keuze te bieden door middel van meerdere scholen in onze belangrijkste locaties te plaatsen.

Doordat wij een groot assortiment van taalscholen op verschillende locaties aanbieden kunnen wij onze klanten precies datgene aanbieden wat zij nodig hebben. Als iets dat onze klant wil niet meer beschikbaar is kunnen we in de meeste gevallen andere opties aanbieden, hetzij in vergelijkbare locaties of andere delen van het land en we zijn constant bezig met de keuzes die wij aanbieden.

In contact blijven

Neem contact met ons op om ons te laten weten wat je wensen zijn voor een taalreis in het buitenland.

Leer ons beter kennen door onze social media pagina's te volgen:

Bekijk ons blog om van het laatste nieuws

Je kan ons ook schrijven:

Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England

IALC Partner
ALTO
WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3968 klantenbeoordelingen!
Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
Engeland


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com

Contactinformatie

Nederland Nederland020 7036459
Italië Italië800 699 791
Spanje Spanje91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
Ierland Ierland01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
Internationaal Internationaal+44 1509 211612

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij accepteren

Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
btw-nummer 152 4085 30
© Apple Language Courses Ltd. 2024