Vrijwilligerswerk

Veel van onze studenten kiezen ervoor vrijwilligerswerk te doen tijdens of na hun taalcursus. Dit is een goede manier om iets nuttigs te doen voor de lokale bevolking en om je taalvaardigheden verder te ontwikkelen. Je zult veel over jezelf en de mensen om je heen leren!

Vrijwilligerswerk is een uitdaging, maar het is ook een enorm bevredigende en plezierige ervaring. Het is goed te combineren met een taalcursus, want als je een taal goed spreekt, is het gemakkelijker om de mensen om je heen te begrijpen en te helpen. Ook is er natuurlijk geen betere mogelijkheid om je taalvaardigheid te oefenen en te ontwikkelen dan in dagelijkse situaties.

Voor bepaalde soorten vrijwilligerswerk heb je wellicht professionele ervaring of kwalificaties nodig. Bij de meeste vrijwilligerswerkprogramma's is dat echter niet het geval.

Op sommige van onze scholen is het mogelijk tegelijkertijd met je cursus en het vrijwilligerswerk te beginnen. In andere gevallen kun je pas beginnen met het doen van vrijwilligerswerk na afloop van je cursus.

Onze scholen organiseren een veel verschillende vrijwilligerswerkprogramma's op vele locaties. Om de locatie en het vrijwilligerswerk te vinden die het best bij jou passen, kun je het best contact met ons opnemen.

Onze taalreisadviseurs bezoeken onze scholen regelmatig en kunnen je veel informatie geven. Als je ons wat over jezelf vertelt, zullen wij je deskundig advies kunnen geven met betrekking tot geschikte locaties en passend vrijwilligerswerk.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over onze verschillende soorten vrijwilligerswerk

Onze locaties voor vrijwilligerswerk

Argentinië

Werken met kansarme kinderen; student-assistent aan de plaatselijke school; Assistent in een bakkerij van mensen met een handicap; werken in een voedsel distributiecentrum; assistent in een gratis tandartsenpraktijk; assistent in een bejaardentehuis.

Bolivia

Assistent bij een kleuterschool, werken in een weeshuis, werken bij the Jungle National Park

Brazilië

Werken met ouderen; Engelse les geven aan kansarme kinderen; assisteren in een kinderziekenhuis

Chili

Werken met daklozen; werken met kansarme kinderen; assisteren in een bejaardentehuis

Colombia

Werken met kansarme kinderen; samenwerken met ouderen; werken met vluchtelingen.

Costa Rica

Santa Elena Rain Forest Reserve, vrijwilliger bij de Engelse taalafdeling, assisteren op een kleuterschool, vrijwilligerswerk met jonge meisjes, assistent bij een openbare school.

Ecuador

Werken in een dagcentrum voor straatkinderen; assistent in een weeshuis, werken in een ziekenhuis.

Guatemala

Assistent in een weeshuis; werken in een bejaardentehuis; werken in een ziekenhuis; Engelse les geven; vrijwilligerswerk voor de gemeenschap

Mexico

Projecten voor straatkinderen; assistent in een weeshuis, onderwijsassistent op de lokale school; werken bij de liefdadigheids instelling Moeder Teresa.

Peru

Engelse les geven aan kansarme kinderen; werken met straatkinderen; zorgen voor bevordering van fair-trade producten van de lokale boeren.

Dit zijn slechts enkele programma's voor het vrijwilligerswerk dat wij aanbieden. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons vrijwilligerswerk.

cKlik op een vraag om het antwoord te zien
Veelgestelde vragen

Waar ga ik wonen?

Onze school kan accommodatie voor je organiseren. Welke accommodatie beschikbaar is, zal afhangen van de locatie en het soort vrijwilligerswerk dat je kiest.

Krijg ik betaald voor vrijwilligerswerk?

Nee, vrijwilligerswerk is onbetaald.

Hoe lang kan ik vrijwilligerswerk doen?

Onze vrijwilligerswerkprogramma's duren ten minste twee weken. De meeste programma's duren zes tot twaalf weken. Sommige projecten duren zelfs zes maanden of langer.

Kan ik kiezen wat ik wil doen?

Wij vertellen je welke soorten vrijwilligerswerk beschikbaar zijn op een bepaalde locatie. Je kunt daarna zelf aangeven in welke locatie en welk soort werk je geïnteresseerd bent.

Moet ik de taal spreken van het land waar ik wil gaan werken?

Ja, wat kennis van de taal is vereist als je vrijwilligerswerk wilt doen.

Welke soorten vrijwilligerswerk bieden jullie?

In het bovenstaande lijst kun je zien welke soorten vrijwilligerswerk wij bieden op verschillende locaties. Er zijn echter meer vrijwilligerswerkprogramma's beschikbaar dan alleen de bovenstaande. Neem contact met ons op voor meer informatie.p>

Kan ik vrijwilligerswerk bij jullie boeken zonder eerst een taalcursus te volgen?

Nee, we kunnen alleen vrijwilligerswerk organiseren voor studenten die eerst een taalcursus volgen op een van onze scholen..

Hoe lang van tevoren moet ik vrijwilligerswerk boeken?

Je kunt vrijwilligerswerk het best zo lang mogelijk van tevoren reserveren, zodat we genoeg tijd hebben om een geschikt programma voor je te vinden.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over onze programma's op al onze locaties.

IALC Partner
ALTO
WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3968 klantenbeoordelingen!
Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
Engeland


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com

Contactinformatie

Nederland Nederland020 7036459
Italië Italië800 699 791
Spanje Spanje91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
Ierland Ierland01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
Internationaal Internationaal+44 1509 211612

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij accepteren

Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
btw-nummer 152 4085 30
© Apple Language Courses Ltd. 2024