Examen training cursussen
Vind een school
Waardering  4.7/5

Examen training cursussen

A-Level

Als je, je aan het voorbereiden bent om een A-Level examen, af te leggen kun je dit ook doen bij een van onze A-Level revisie cursussen. Deze worden aangeboden op een groot aantal van onze franse en spaanse locaties. Deze cursussen duren 1 tot 4 weken en vinden plaats op bepaalde datums gedurende het jaar. Vaak vallen deze datums samen met pasen of de zomer vakantie. Een aantal van deze cursussen zijn ontworpen om de studenten voor te bereiden voor hun Irish Leaving Certificate of International Baccalaureate.

Onze A-Level revisie cursussen behandelen alle belangrijke vaardigheden van de des betreffende taal naar keuze (spreken, luisteren, lezen en schrijven) met een de nadruk op de revisie van de relevante franse of spaanse taalvaardigheid die de student nodig heeft om de frans of spaanse A-level examen / Irish Leaving Certificate / International Baccalaureate te kunnen halen.

DELE, DELF, CILS, ZMP

Je wilt misschien een taal cursus volgen om je te kunnen voor te bereiden op een bepaald examen, bijvoorbeeld DELE (spaans), DELF/DALF (frans), CILS/CELI (italiaans) of ZMP/Zdaf/DAH (German). Onze school biedt examen training cursussen aan die speciaal zijn ontworpen om je te kunnen voorbereiden voor deze internationaal erkende examens, met als doel je te helpen naar het level dat je nodig hebt om je examen te halen voor het des betreffende taal(examen).

Ontdek meer over onze DELE, DELF, CILS en ZMP training cursussen!

IELTS/TOEFL

We bieden ook IELTS en TOEFL training cursussen aan op veel van onze engelse scholen, die studenten helpen om zich voor te bereiden op IELTS of TOEFL examen. Deze curusussen zijn er op gericht om de vier belangrijkste taalvaardigheden (spreken, lezen, luisteren en schrijven) te ontwikkelen en focussen er op hoe deze vaardigheden te kunnen toepassen in alledaagse situaties zoals de academische en professionele context.

Cambridge examen

Cambridge engels biedt een grote variatie aan examens die worden erkend door duizenden universiteiten, overheden en werkgevers wereldwijd. Als je een Cambridge examen moet halen voor werk, studie of voor woon redenen in een engels sprekend land, dan wil je misschien een Cambridge examen training cursus volgen aan een van onze scholen. Het belangrijkste doel van deze cursussen is jou zo goed mogelijk te kunnen voorbereiden op het relevante Cambridge examen, je algemene level van de engelse taal te verbeteren.


Als je aan het studeren bent voor een examen voor een van de talen die wij aanbieden, mag je natuurlijk ook een ‘intensieve’ of ‘super intensieve’ volgen aan een van onze scholen. Deze cursussen worden aangeboden op passelijk level voor iedereen die zich voorbereid voor deze examens. Deze curussen richten zich op het ontwikkelen van al bestaande vaardigheden terwijl je, je algemene taalvaardigheid verbeterd.

Als je een cursus volgt om je voor te bereiden voor een bepaald examen is het belangrijk dat je kiest voor de cursus die bij jou past. Dus als je vragen hebt, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Onze ervaren adviseurs kennen onze cursussen en staan klaar om al je vragen te beantwoorden.