Japanse lantaarn

Japans leren

Er zijn veel manieren om Japans te leren, maar de snelste en meest effectieve manier om je taalvaardigheid te verbeteren is door in Japan te studeren en het te oefenen met de lokale bevolking! Omdat meer dan 99% van de bevolking Japans als moedertaal spreekt, krijg je waardevolle taalkennis en -oefeningen tijdens een meeslepende cursus op een van onze scholen. Met leercentra in Tokio , Fukuoka en Kyoto kunnen we u een dynamische en interessante taalervaring en diepgaand inzicht in authentiek Japans bieden cultuur, waar je ook studeert. Als je niet zeker weet welke locatie geschikt voor je is, kun je ze allemaal bezoeken met ons Discover Japan-pakket!

Japans wordt gesproken door 128 miljoen mensen en wordt het meest gebruikt in Japan zelf, hoewel je het in Japanse gemeenschappen over de hele wereld zult horen spreken, vooral in landen als de Verenigde Staten, Australië en de Filippijnen.

De toenemende mondiale fascinatie voor de Japanse populaire cultuur – haar muziek, mode, televisie, manga/animekunst, enz. – heeft de studie van de Japanse taal aantrekkelijker gemaakt. Nu studeren wereldwijd ruim 4 miljoen mensen Japans, zowel voor werk als voor plezier, en dit cijfer stijgt voortdurend. Ondanks dat het de reputatie heeft een ‘moeilijke’ taal te zijn, is Japans eigenlijk relatief eenvoudig. Er zijn geen lidwoorden, zelfstandige naamwoorden hebben geen grammaticaal nummer of geslacht, en werkwoorden zijn vervoegd voor tijd en stem, maar niet voor persoon - vergeleken met andere talen is Japans dus bijna eenvoudig!

Tijdens je Japanse avontuur bestel je sushi, vraag je de weg aan de lokale bevolking, praat je met je medestudenten en bezoek je bezienswaardigheden in de stad waar je studeert. Je vaardigheden en je begrip van de taal zullen sneller verbeteren dan wanneer je dat zou doen. je kunt je voorstellen! Het maakt niet uit of je helemaal nieuw bent bij het leren van Japans of dat je al een gevorderd begrip van de taal hebt; je wordt in een groep geplaatst met andere studenten die dezelfde kennis hebben als jij, zodat je zoveel mogelijk ontwikkeling kunt bewerkstelligen. Je kunt zo lang studeren als je wilt en bij ons accommodatie boeken of je eigen accommodatie regelen.

Voor meer informatie over onze Japanse taalprogramma's kunt u verder lezen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze taalscholen en de beschikbare pakketten.

Onze Japans Taalscholen

IALC Partner
ALTO
WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3968 klantenbeoordelingen!
Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
Engeland


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com

Contactinformatie

Nederland Nederland020 7036459
Italië Italië800 699 791
Spanje Spanje91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
Ierland Ierland01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
Internationaal Internationaal+44 1509 211612

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij accepteren

Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
btw-nummer 152 4085 30
© Apple Language Courses Ltd. 2024