Apple Language Courses

Vind een school

 

Japans leren

Er zijn veel manieren waarop je Japans kunt leren, maar de snelste manier om je kennis van het Japans te vergroten is door in Japan zelf te gaan studeren! Wanneer je op een van onze scholen in Japan een taalcursus gaat volgen, word je omringd door mensen die Japans spreken: van onze docenten die het Japans als moedertaal hebben, tot de plaatselijke bevolking en andere internationale studenten op onze school. Wij hebben twee scholen in Tokio (Shin-Okubo en Akihabara), een in Gifu en een in Fukuoka.

Je zult de hele tijd de taal om je heen horen en je hebt constant de mogelijkheid om je Japans te oefenen. Bestel sushi, vraag de weg aan de plaatselijke bewoners en praat met je medestudenten, alles in het Japans!

Nog een voordeel als je bij ons Japans gaat studeren, is dat je gedurende de cursus het beeldschone en intrigerende Japanse landschap zult ontdekken. Japan zit vol tegenstrijdigheden, van het ultramoderne stadsgezicht tot de ongerepte natuurlijke pracht.

Het maakt niet uit of je nog helemaal geen Japans kent of juist al gevorderde kennis hebt van de taal. Je kunt deelnemen aan welk van onze cursussen dan ook, ongeacht op welk niveau je nu zit!

Als je meer informatie wilt over onze Japanse taalprogramma’s, neem dan contact met ons op, of bestel onze brochure waarin je gedetailleerde informatie vindt over onze cursussen Japans en onze scholen in Japan.

Onze Cursussen

Standaardcursus Japans:
Deze cursus wordt aangeboden op verschillende niveaus en bestaat gewoonlijk uit 20 lessen per week, afhankelijk van de school van je keuze. De lessen worden achter elkaar gegeven in de ochtend of middag, waardoor je genoeg vrije tijd hebt om Japan te verkennen!

Mini-groepscursus Japans:
De groepen bestaan gewoonlijk uit 3 tot 5 studenten per klas en je volgt 18 lessen per week. Je kunt de cursus voor drie of vier weken volgen, waardoor je de kans hebt om kennis te maken met de Japanse taal of kunt werken aan het bereiken van een gemiddeld niveau van het Japans.

Privélessen:
Als je ervoor kiest om privélessen te volgen, krijg je de onverdeelde aandacht van onze hoogopgeleide docenten, die het Japans als moedertaal hebben. Zij hebben jarenlange ervaring met het lesgeven van Japans als vreemde taal. De lessen zijn erg flexibel en je kunt ze aan jouw wensen aanpassen, waardoor het leerproces veel sneller zal gaan! Je kunt zelfs een groepje samenstellen samen met je vrienden die ook Japans willen leren en samen je eigen studieprogramma bepalen.

Gecombineerde cursus Japans:
Combineer onze standaardcursus Japans of onze mini-groepscursus met privélessen, om van zowel de groeps- als de privélessen de vruchten te kunnen plukken! In de groepslessen kun je in het Japans met andere studenten praten en daarna kun je je in de privélessen richten op de punten die nog verbetering nodig hebben.

Langetermijncursus Japans:
Volg een van onze langetermijncursussen en je zult Japan niet alleen verlaten met een flinke kennis van de taal, maar ook met liefde voor Japan en de Japanse cultuur! Deze cursus kan worden geboekt voor een duur van 1 tot 2 jaar.

Themacursus Japans:
Als je meer wilt weten over een bepaald aspect van de Japanse taal of cultuur, dan kun je deelnemen aan onze themacursussen. Moet je bijvoorbeeld Japans leren voor je werk, dan is onze themacursus zakelijk Japans perfect voor jou! Ook kun je Tokio beter leren kennen door deel te nemen aan onze cursus 'Maak kennis met Tokio', en ontdekken wat de hoofdstad van Japan allemaal te bieden heeft!

Accommodatie

Gastgezin:
Proef de Japanse cultuur en oefen de taal met de lokale bevolking! Onze scholen werken hard om ervoor te zorgen dat alle gastgezinnen van de hoogste kwaliteit zijn.

Gedeeld appartement:
Er zijn eenpersoonskamers en gedeelde tweepersoonskamers beschikbaar, en de appartementen zijn allemaal gemakkelijk te bereiken vanaf onze scholen. In zo'n sociale en internationale leefomgeving is het makkelijk om vrienden te maken! Je deelt de badkamer, keuken, wasmachine en droger met andere studenten van de school.

On-site residentie:
Een aantal van onze scholen heeft eenpersoons- en gedeelde tweepersoonskamers in hetzelfde gebouw als waar je lessen Japans plaatsvinden, wat natuurlijk erg gunstig is. Je deelt de keukens, badkamers, wasmachines en drogers.

Studioappartement:
Misschien heb je liever je eigen plek: in dat geval kun je in een studio verblijven die door de school geregeld wordt.

Onze scholen kunnen ook andere soorten accommodatie voor je regelen. Je kunt daarbij kiezen uit hotels, pensions, jeugdherbergen of zelfs traditionele Japanse hotels. Het belangrijkste voor ons is dat jij je thuis voelt in je accommodatie en geniet van je tijd in Japan!

Onze Japans taalscholen

Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering van (4.55/ 5) gebaseerd op 3496 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30