Japanse lantaarn
Vind een school

Japans Cursussen

JapanFukuokaTokio

Japans leren

Er zijn allerlei manieren waarop je Japans kunt leren, maar de snelste manier om je kennis van het Japans te vergroten is door in Japan zelf te gaan studeren! Wanneer je op een van onze scholen in Japan een taalcursus volgt, word je omringd door mensen die Japans spreken: van onze docenten die het Japans als moedertaal hebben, tot de plaatselijke bevolking en andere internationale studenten op onze school.

Onze scholen in Japan zijn gesitueerd in Tokio en de stad Fukuoka.

Tijdens je Japanse avontuur zul je de hele tijd de taal om je heen horen en heb je constant de mogelijkheid om je Japans te oefenen. Bestel sushi, vraag de weg aan de plaatselijke bewoners, praat met je medestudenten en maak interessante uitstapjes. Je Japanse taalvaardigheden zullen met sprongen vooruitgaan!

Nog een voordeel van Japans studeren via ons, is dat je gedurende de cursus het beeldschone en intrigerende Japanse landschap zult ontdekken. Japan zit vol tegenstrijdigheden, van het ultramoderne stadsgezicht tot de ongerepte natuurlijke pracht.

Het maakt niet uit of je nog helemaal geen Japans kent of juist al gevorderde kennis hebt van de taal. Ongeacht je huidige taalniveau, je zult in een klas geplaatst worden met studenten die er hetzelfde voorstaan. Bovendien kun je zo lang studeren als je wilt.

Lees verder voor meer informatie en neem gerust contact met ons op wanneer je vragen hebt over onze scholen en cursussen in Japan.

Onze Japans Taalscholen