Accommodatie

Wij bieden uitstekende accommodatie-opties aan en er zit zeker iets bij dat precies bij jou past! Als je niet zeker weet welk type accommodatie het beste aan je wensen zal voldoen, neem dan gerust contact met ons op. Wij kennen onze scholen goed en helpen je graag bij het maken van de juiste keuze wat betreft accommodatie.

De voornaamste accommodatietypen die wij aanbieden, zijn:

Accommodatie in een gastgezin

Dit type accommodatie raden wij studenten het meest aan, omdat verblijven bij moedertaalsprekers van de taal die jij wilt leren de beste manier is om zo veel mogelijk buiten de lessen te oefenen! In het gastgezin word je aangemoedigd om tijdens je verblijf zo veel mogelijk van de vreemde taal en cultuur te leren. Je kunt vaak kiezen om in een gastgezin te verblijven op basis van zelf-catering, bed & breakfast, halfpension (ontbijt + 1 andere maaltijd) of volpension (3 maaltijden). Halfpension is wellicht de beste optie wanneer je zo veel mogelijk de kans wilt krijgen om je spreekvaardigheid te oefenen met je gastgezin, aangezien het nuttigen van de avondmaaltijd gewoonlijk een goed moment is voor het aanknopen van een gesprek met het gastgezin.

Je zult je eigen kamer hebben en de badkamer en andere woonruimtes delen met het gastgezin. Studenten hebben gewoonlijk geen toegang tot de keuken voor het bereiden van maaltijden (hoewel het vaak wel mogelijk is om wat dingen in de koelkast te bewaren of een tussendoortje klaar te maken in de keuken).

Al onze gastgezinnen zijn zorgvuldig geselecteerd en onze collega’s op de school kennen de gezinnen goed. Zij bezoeken de gastgezinnen regelmatig om ervoor te zorgen dat studenten altijd verblijven in een veilige, geschikte omgeving. Gastgezinnen vinden het leuk om studenten in hun huis te verwelkomen en helpen ze om de vreemde taal buiten de lessen te oefenen.

De samenstelling van gastgezinnen verschilt enorm. Hoewel sommige ‘traditionele’ families zijn (vader, moeder en kinderen), gaat het vaker om oudere stellen en alleenstaanden. In veel gevallen zijn hun kinderen al het huis uit, waardoor er een kamer in het huis over is voor het onderbrengen van studenten. Als je specifieke wensen hebt wat betreft je verblijf bij een gastgezin, laat ons dit dan weten wanneer je boekt en wij zullen ons best doen om via onze collega’s op de school een zo geschikt mogelijk gastgezin voor je te vinden.

Accommodatie in een gedeeld appartement

Wanneer je in een gedeeld appartement verblijft, deel je een appartement met andere studenten, of soms met de lokale eigenaar van het appartement. Je zult je eigen kamer hebben en de keuken, badkamer en woonkamer delen met je flatgenoten. Dit type accommodatie wordt aangeboden op basis van zelf-catering, wat inhoudt dat je je eigen maaltijden bereidt in de gedeelde keuken van het appartement. Verblijven in een gedeeld appartement is heel gezellig, maar omdat het een relatief eenvoudige manier van wonen is, is het vaak de meest populaire optie onder studenten tussen de 20 en 30 jaar.

Accommodatie in een privé- of studioappartement

Als je privacy en onafhankelijkheid belangrijk vindt, kun je ervoor kiezen om te verblijven in een privé- of studioappartement. In een eigen appartement heb je een slaapkamer en beschikking over een kitchenette en een eigen badkamer.

Accommodatie in een studentenresidentie

Verblijven in een studentenresidentie is een geweldige optie als je samen met andere studenten wilt wonen. De residenties zijn op elke locatie net een beetje anders. Soms bestaat de residentie uit een reeks eenpersoonskamers (ongeveer zoals in een studentenhuis) en soms is de residentie opgedeeld in gedeelde appartementen. Je kunt ervoor kiezen om alleen een kamer te boeken en elke dag buiten de deur te eten, maar dit type accommodatie kan ook worden aangeboden op basis van zelf-catering, bed & breakfast, halfpension of volpension.

On-site accommodatie in een gedeeld appartement of studentenresidentie

Dit betekent dat de studentenresidentie of het gedeelde appartement in hetzelfde gebouw of op hetzelfde terrein is als de school, wat ideaal is als je niet elke dag naar school wilt hoeven reizen!

Dit zijn de meest voorkomende accommodatietypen die wij aanbieden, hoewel op sommige locaties alternatieve verblijfmogelijkheden worden aangeboden, zoals accommodatie in een hotel, pension of bungalow!

Als je meer informatie wilt over de accommodatiemogelijkheden op de door jou gekozen locatie, neem dan vooral contact met ons op en wij helpen je graag!

IALC Partner
ALTO
WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3968 klantenbeoordelingen!
Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
Engeland


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com

Contactinformatie

Nederland Nederland020 7036459
Italië Italië800 699 791
Spanje Spanje91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
Ierland Ierland01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
Internationaal Internationaal+44 1509 211612

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij accepteren

Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
btw-nummer 152 4085 30
© Apple Language Courses Ltd. 2024