Apple Language Courses
 
 

Onze studente Sue in Santo Domingo

Een van onze geweldige studenten, Sue, is net teruggekeerd van haar twee taalcursus van Apple Languages! Sue is naar Havano geweest in 2016 en wilde laatst weer verder gaan om meer spaans te leren. Deze keer heeft ze de ongelofelijke locatie Santo Domingo gekozen.

Sue kon maar één week beschikbaar zijn voor het tweede programma, maar we wisten dat zij het beste zou maken van deze ene week!

Read more…

7 redenen om Spaans te leren in Ibiza

Het Spaanse eiland Ibiza is een van de mooiste eilanden van de Balearen eilandengroep in de Middellandse zee. De eerste gedachte die bij mensen opkomt is het bruisende nachtleven van Ibiza. Maar dit prachtige eiland heeft zoveel meer te bieden dan enkel haar nachtleven!

In Ibiza kun je alles vinden! Van historische gebouwen en prachtige stranden tot pure natuur, vriendelijke locale bevolking en de heerlijke plaatselijke de delicatessen. Dit alles maakt Ibiza de perfect plaats om de Spaanse taal te leren!

Read more…

Typisch recept voor duits kerst beschuit!

UPDATE – December 2017

Kerst betekent tijd om te bakken! Dit is misschien meer in Duitsland dan in andere landen! Lees verder voor een paar heerlijke recepten en hopelijk zijn deze een inspiratiebron als jij je eigen duitse kerst beschuitjes wilt maken.

Wanneer het eerste deurtje van de advent kalender wordt geopend dan beginnen alle kinderen in het land al te vragen wanneer de eerste ‘Plätzen’ worden gebakken. Maar het zijn niet alleen de kinderen die het gebak eten, ook volwassenen van alle leeftijden kijken uit naar deze prachtige traditie. Dit gevoel bij deze traditie kan geen enkel gebak dat je in de supermarkt kunt kopen evenaren.

Read more…

San Sebastián – Live

Ik spring de keuken in en roep naar mijn huisgenoten “San Sebastian, waar denk je aan?!”, en het eerste antwoord is “surfistas!”…en ze hebben gelijk…de surfers zijn waar deze prachtige stad om bekend staat.

Read more…

Praag – het magische, Gotische juweel van Europa

“Gouden stad”, “Moeder der Steden”, hoe je het ook wilt noemen, Praag is een unieke stad, een kostbaar juweel dat je moet koesteren terwijl je daar bent. Praag is het hele jaar door erg mooi, maar vooral in de Kerstperiode (toen ik er was) is Praag absoluut prachtig. Stel je een weelderige en traditionele Kerstmis voor, gemengd met een Gotische en barokke stad, met spannende en betoverende architectuur. Een mix die werkelijk uniek is, niet waar?

Niks is romantischer dan door de wonderlijke straatjes van het oude centrum slenteren. Praag ademt oudheid, schoonheid en romantiek gemengd met een unieke en fascinerende barokke somberheid. Geen andere stad had een betere geboorteplaats voor Franz Kafka kunnen zijn!

Read more…

Hamburg in één dag

Voor iedereen die nog niet naar Hamburg is geweest! In dit artikel vind je mijn persoonlijke tips over hoe je het meeste uit een of twee dagen Hamburg krijgt!

Begin de dag met Hamburg vanuit een ongewoon perspectief, met een boottocht door de haven (de grootste van Duitsland). Ga direct naar de haven om een boot te vinden. Wees niet bang voor de vele verschillende toeristenboten, ze hebben allemaal ongeveer hetzelfde programma en duren gewoonlijk 2 uur! Pas wel op voor oplichters; een tocht kost nooit meer dan € 20!

Read more…

Edinburgh is simpelweg een meesterwerk

Zodra ik de luchthaven uitstapte was ik verliefd. Er zijn praktische bussen direct bij de uitgang van het vliegveld die je, tegen een kleine prijs, naar het hart van de stad brengen. Deze korte rit is al spectaculair van zichzelf: prachtige uitzichten, monumentale paleizen en kastelen hooggelegen in de verte maken deze stad werkelijk wonderbaarlijk, wat de hoofdstad van Schotland goed omschrijft.

Read more…

Apple Language Courses over de hele wereld

Apple Language Courses biedt volledige immersie taalcursussen met accommodatie over de hele wereld!

Het is niet makkelijk om alle locaties samen te brengen op één plek, maar we hebben het geprobeerd met de interactieve kaart hieronder

Read more…

Uitwisseling in São Paulo, Brazilië

Slechts een maand geleden ben ik terug gekomen van een uitwisseling in Brazilië. Het maakte deel uit van mijn opleiding aangezien ik soortgelijke vakken moest volgen als in Nederland. Ik had dit bij veel verschillende partneruniversiteiten in de hele wereld kunnen doen, maar ik koos er voor om dit in São Bernardo do Campo te doen, een stad die deel uitmaakt van de grotere metropool São Paulo.

Read more…

Talen leren met Yoga

Aan alle yogi’s die van reizen houden en hun ziel willen voeden door zich tot iets nieuws toe te geven, dit zou iets voor jullie kunnen zijn! De eeuwenoude yogi’s hebben ons geleerd om niet alleen ons lichaam te voeden, maar ook onze hersenen door constant te leren.

Als een yogi (iemand die aan yoga doet) ben ik dol op nieuwe dingen ontdekken, mijn kennis uit te breiden en iets nieuws te leren, en niet alleen door middel van yoga! Het pad van leren is een pad dat veel yogi’s die ik ken afleggen tijdens hun leven en yoga oefeningen. Ik bedoel, wie wil telkens 26 asana’s doen in dezelfde volgorde in een hele hete kamer? Sorry Bikram Yoga, maar ik houd nog steeds van je!

Read more…

Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering vand (4.54/ 5) gebaseerd op 3251 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Duitsland Duitsland 040 6704 4633
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2018
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30