Apple Language Courses
 
 

Een toeristisch weekend in London!

Er zijn veel grote steden in het Verenigd Koninkrijk, maar geen enkele is groter dan Londen. De hoofstad van het Verenigd Koninkrijk, Londen is meer dan gewoon een metropool. Het is echt uniek en afhankelijk met wie je praat, een van de meest belangrijkste steden ter wereld. Londen can worden omgeschreven als een land op zichzelf. Niet alleen omdat het ontzettend groot is maar ook doordat er zoveel verschillende mensen en culturen wonen. Jij kunt deze stad ook (tijdelijk) thuis noemen als je engels studeerd aan een van onze fantastische taalscholen in centraal Londen!

Read more…

Festivals en evenementen dit jaar

Als je graag:

– Leer een nieuwe taal, doe dit dan in het land waar deze taal wordt gesproken.

– Omgeef jezelf met de taal zoveel als mogelijk is, verblijf dan bij een gastfamilie.

– Appriceer het land zijn tradities en cultuur, neem dan deel aan een lokaal or nationaal festival!

Veel festivals en evenementen vieren de lokale cultuur, keuken, muziek of kunst. Europa zijn festival seizoen is normaal gesproken in de lente en de zomer, maar festivals, lokale feesten, evenementen vinden plaats gedurende het gehele jaar.

Read more…

Manchester – een weekend in Warehouse City

Manchester – Een power huis van de industriële revolutie in het Verenigd Koninkrijk en Engeland zijn tweede stad. Wanneer je denkt aan Engeland, dan denk je vaak gelijk aan London. Het is een van de bekendste steden in de wereld. Maar Manchester is een goede tweede.

Sommige twijfelen aan deze status, wanneer je de stad vergelijkt met Birmingham. Maar Manchester is zonder enige twijfel een van de meest belangrijkste en populairste steden in het Verenigd Koninkrijk. Een beta van London zijn alfa wereldstad status.

Er is een ongelofelijke variatie aan dingen om te doen in de gigantische engelse metropool. Het heeft iets voor iedereen en is ook Engeland zijn op een naar beste bezochten stad.

Read more…

Frankfurt – Duitsland zijn financiële hoofdstad

 

Hallo iedereen! Wij hebben weer een nieuwe blog, deze keer over Frankfurt, Duitsland.

Mainhatten is een van Frankfurt zijn beroemde bijnamen. Afgeleid van Frankfurt zijn volledige naam, Frankfurt am Main. De connectie met Manhatten komt doordat de skyline van het bankendistrict uniek is in Duitsland.

Read more…

San Sebastian – Top 10

San Sebastian is schitterende stad om te wonen en om te studeren. Ik heb er voor vijf maanden gestudeerd. Ik zal jullie daarom wat vertellen over de beste dingen van de stad:

1. Food! (pintxos, pintxos, pintxos)

San Sebastian is bekend voor zijn wereldwijde bekende restaurants (probeer Mugaritz en Arzak) die allemaal een of meerder Michelin ster(ren) hebben. Ze zijn ook beroemd voor zijn baskische tapas, Pintxos.

Read more…

Münster verkennen

Hallo iedereen! Ik wil jullie graag een kleine introductie geven van Münster, een van de meest levendige steden in de wereld. De stad heeft zelfs een prijs hiervoor gewonnen in 2004, op de dag van vandaag staat Münster nog steeds hierom bekend. Een reden hiervoor kan zijn dat de mensen erg vriendelijk en behulpzaam zijn. Een andere belangrijke reden kan zijn dat de stad milieu vriendelijke transport mogelijkheden heeft.

Münster Duitsland zijn fiets hoofdstad is. Bij geen enkele andere stad heeft zo’n goed ontwikkeld fietspaden netwerk dan Münster. Het is daarom ook geen wonder dat de fiets het meest gebruikten vervoersmiddelen is in de stad!

Read more…

Engels in Liverpool – Vrijdag – Mijn laatste dag

Start met lezen over mijn tijd in Liverpool bij dag 1.

Als opvolging van mijn post van donderdag, is mijn laatste dag van mijn cursus engels in Liverpool is aangebroken. Met tegenzin moet ik zeggen dat ik bedroefd ben, al is het onmogelijk om bedroefd te zijn in Liverpool!

Zoals verwacht waren mijn laatste lessen engels geweldig. De dag van te voren spraken we over lezen, zo vloeiend, dat we op vrijdag over de bioscoop hebben gepraat!

Read more…

Engels in Liverpool – Donderdag

Na een geweldige woensdag zou de les van donderdag ook extreem interessant worden! Een algemene engelse les! Deze startte met de introductie van Hemingway six word weddenschap. Of het nu waar was of niet, het verhaal gaat dat de amerikaanse schrijver een weddenschap won omdat hij een verhaal kon schrijven met zes woorden: ‘For Sale: baby shoes, never worn’. Nadat we over dit korte verhaal hadden gesproken, lazen we een essay over een journalistiek onderwerp dat mensen vroeg om hun eigen verhaal te schrijven van zes woorden. De resultaten waren fascinerend. Mensen zullen je altijd blijven verbazen!

Read more…

Engels in Liverpool – Woensdag

De volgende morgen, zoals belooft op dinsdag, bracht onze leraar het verhaal van de willekeurige woorden weer op. Hij besteedde ook tijd aan het nakijken van ons huiswerk terwijl wij bezig waren met andere opdrachten. In de verhalen waren alle werkwoorden geschreven in de verleden tijd of (de horror!) in de tegenwoordige tijd!

Het gaf zo’n voldoening dat ik in staat was om de tekst aan te kunnen passen en te controleren en om alle juiste tijdsvormen te kunnen toepassen. GOED BEZIG!

Read more…

Engels in Liverpool – Dinsdag

Dit volgt op mijn laatste post: maandag in Liverpool

De lessen van dinsdagochtend waren heel anders dan de lessen die ik had de dag er voor. Ik vroeg of ik naar het hoger middenklasse level mocht en ik merkte al snel dat dit level beter was voor mij. Toen, in het klaslokaal, kwam ik de Zuid-Koreaanse jongen tegen die ik de dag ervoor ontmoet had en een andere vriend die in dezelfde accommodatie verbleef als ik. We hadden al gepraat (in het engels natuurlijk) en de conversatie verliep vloeiend!

Read more…

Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering vand (4.55/ 5) gebaseerd op 3305 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Duitsland Duitsland 040 6704 4633
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2018
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30