Pekings Verboden Paleis - Chinese taal
Vind een school

Chinees Cursussen

ChinaBeijingShanghai

Chinees leren

Onze studenten die Chinees leren, hebben daar verschillende redenen voor: carrièrekansen verbeteren, reizen of gewoon voor hun plezier. Welke reden dan ook, het is natuurlijk erg belangrijk om voor de juiste locatie en cursus te kiezen.

We begrijpen dat er diverse factoren van belang zijn bij het zoeken naar een geschikte locatie, cursus en accommodatie. Om deze reden doen wij er alles aan om onze partnerscholen regelmatig te bezoeken, zodat jij kunt spreken met iemand die het zelf ervaren heeft. Wanneer je interesse hebt in het volgen van een cursus Chinees, raden we je aan om ons te bellen en te vragen naar Phillippa! Phillippa heeft onze scholen in Beijing en Shanghai bezocht en heeft het daar bijzonder naar haar zin gehad. Ze zal je graag willen helpen!

Het Chinees wordt gesproken door ruim 20% van de gehele wereldbevolking en het is daarom een van de belangrijkste talen ter wereld. Wil je Chinees leren tijdens een van onze taalcursussen Mandarijns? Dan zul je een van de zes officiële talen van de Verenigde Naties studeren, gesproken van China tot Taiwan, Singapore en verder. Hoewel de meeste sprekers van het Chinees een van de vele dialecten van de taal spreken, is het Mandarijn de gemeenschappelijke taal in de media, het onderwijs en de administratie van Azië.

Je kunt ervoor kiezen om Chinees te leren aan een van onze scholen in Beijing (hoofdstad van China), Shanghai (China’s grootste stad) of de mooie kustplaats Qingdao. We hebben ook een Chinese taalschool in Xi'an, dichtbij het prachtige Terracottaleger!

Onze cursussen

Wij hebben een breed aanbod aan taalcursussen Chinees. Van ‘Intensief’ (20 groepslessen per week), ‘Super Intensief’ (25+ groepslessen per week) en Privélessen tot themacursussen zoals ‘Chinees en werkervaring’, ‘Chinees en Tai Chi’ of ‘Chinees en kunst’. Ongeacht de locatie, onze lessen worden verzorgd door hoog opgeleide docenten met Chinees als moedertaal. Onze docenten zijn tevens gekwalificeerd om Chinese lessen te verzorgen voor internationale studenten van alle taalniveaus. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over onze cursussen Chinees!

Onze Chinees Taalscholen