Apple Language Courses

Vind een school

 

Chinees leren

Onze studenten die Chinees leren, hebben daar verschillende redenen voor: carrièrekansen verbeteren, reizen of gewoon plezier. Het Chinees wordt gesproken door ruim 20% van de gehele wereldbevolking en het is daarom een van de belangrijkste wereldtalen. Wil je Chinees leren met een van onze taalcursussen Mandarijns? Dan zul je een van de zes officiële talen van de Verenigde Naties studeren, gesproken van China tot Taiwan, Singapore en verder. Hoewel de meeste sprekers van het Chinees een van de vele dialecten van de taal spreken, is het Mandarijn de gemeenschappelijke taal in de media, het onderwijs en de administratie van Azië.

Onze scholen

Wil je Chinees leren spreken? Dan kun je kiezen uit een van onze Chinese taalscholen in Beijing (hoofdstad van China), Shanghai (China’s grootste stad) of de mooie kustplaats Qingdao. We hebben ook een Chinese taalschool in Xi'an, dichtbij het prachtige Terracottaleger!

Onze Cursussen

Wij hebben een breed aanbod aan taalcursussen Chinees. Van standaard, intensief en privé tot themacursussen met werkervaring, Tai Chi of Chinees schilderen. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over onze cursussen Chinees!

Intensieve cursus

Onze intensieve cursus (30 lessen per week) is een perfecte keuze als je in zo min mogelijk tijd het Mandarijn wilt leren in China.

Gecombineerde cursus

Bij deze cursus combineer je onze standaardcursus (20 lessen per week) met privélessen (4, 8 of 10 lessen per week). Deze cursus is ideaal als je jezelf wilt concentreren op een bepaald aspect van de taal, zoals uitspraak of vocabulaire.

Een-op-eencursus

Onze een-op-eencursussen kunnen zodanig op maat worden gemaakt dat ze helemaal aan jouw wensen voldoen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Themacursus

Hierbij kun je kiezen uit werkervaring, Tai Chi, Chinees schilderen, kalligrafie (schrijven van Chinese karakters) en Chinese Kung Fu. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Accommodatie

Chinees gastgezin

Wil je optimaal Chinees leren spreken? Dan is het verblijf bij een van onze zorgvuldig geselecteerde Chinese gastgezinnen een van de beste manieren om jezelf volledig in de taal onder te dompelen. Dit is de perfecte manier om het Chinees te oefenen dat je tijdens de cursus Chinees hebt geleerd, en om de Chinese cultuur en het dagelijks leven te ervaren.

Studentenwoning

Alle kamers in onze studentenwoning in Beijing hebben en suite badkamers, een TV en een koelkast. We kunnen ook internet voor je regelen op de kamer. Je deelt de woning met andere internationale studenten, waardoor je makkelijk nieuwe mensen leert kennen en je het naar je zin hebt!

Gedeeld studentenappartement

Bij een gedeeld appartement deel je dit met andere internationale studenten of met plaatselijke Chinese studenten / jonge werkenden. De appartementen hebben een badkamer en een volledig uitgeruste keuken. Het is een eenvoudige studentenaccommodatie, tegen een redelijke prijs. De kamers in onze gedeelde appartementen in Beijing hebben allemaal en suite badkamers.

Pension

Je kunt hierbij kiezen uit een gedeelde kamer of een privékamer in onze comfortabele en centraal gelegen pensions. De kamers hebben een en suite badkamer (een eigen toilet en badkamer). Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Herberg

De kamers in onze herberg in Shanghai zijn uitgerust met een eigen badkamer, wasmachine en koelkast. Ideaal als je geheel onafhankelijk wilt zijn.

Hotel

We bieden ook accommodatie in een groot aantal hotels aan. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Onze Chinees taalscholen

Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering van (4.55/ 5) gebaseerd op 3496 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30