Apple Language Courses

Vind een school

 

Russisch leren

Wil je Russisch leren? Dan hebben wij de geschikte taalcursus voor jou! Je kunt kiezen uit onze scholen in Moskou, Sint-Petersburg, Riga en Kiev, en de cursussen lopen het hele jaar door.

Het maakt niet uit wanneer je wilt beginnen en hoe lang je een cursus wilt volgen. Wij bieden cursussen aan met een duur van een week tot bijvoorbeeld een jaar. Onze scholen bieden cursussen Russisch op alle niveaus, dus wij hebben zeker een geschikte cursus voor jou.

Wij bieden een standaardcursus of intensieve taalcursus Russisch aan, met 20 of 25 lessen per week. Je kunt ook kiezen voor een gecombineerde cursus, waarbij je naast de groepslessen ook privélessen krijgt.

Onze Cursussen

Standaardcursus Russisch:
Deze cursus bestaat uit 20 lessen per week en is onze populairste cursus, omdat je buiten de lessen veel vrije tijd overhoudt, maar wel intensief genoeg met de taal bezig bent om snel vooruitgang te boeken.

Intensieve cursus Russisch:
De intensieve cursus bestaat uit 20 lessen per week met bovendien nog eens elke week 5 lessen over de Russische cultuur. Tijdens deze extra lessen wordt dieper ingegaan op de Russische geschiedenis, literatuur, cultuur, massamedia en commercie. Deze cursus is ideaal als je binnen een kort tijdsbestek zoveel mogelijk Russisch wilt leren en je wilt verdiepen in de Russische taal en cultuur. Je kunt deze cursus volgen op onze school in Moskou of Sint-Petersburg. Je mag de cursus ook verspreiden over onze twee scholen, waardoor je kennis kunt maken met twee heel verschillende steden.

Gecombineerde cursus Russisch:
Deze cursus is een combinatie van de standaardcursus en 5 privélessen per week. Je kunt tijdens deze cursus meer aandacht besteden aan wat jij het belangrijkste vindt. Misschien wil je je wel extra voorbereiden op een specifiek examen of meer oefenen met het Russisch dat je nodig hebt voor je werk. Als je het verbeteren van jouw mondelinge vaardigheden belangrijker vindt dan jouw schriftelijke vaardigheden, kun je tijdens de privélessen bijvoorbeeld intensief oefenen met het voeren van gesprekken.

Cursus Russisch voor een academisch jaar
Deze cursus is alleen beschikbaar op onze school in Sint-Petersburg. De cursus is ideaal als je een jaar Russisch wilt studeren en vloeiend Russisch wilt leren spreken en schrijven, maar ook een diepgaande kennis van de Russische cultuur, de taal en het volk wilt verwerven. De cursus is beschikbaar voor 24 of 36 weken en je kunt kiezen tussen 20 of 25 lessen per week.

Tenzij je deelneemt aan het Academisch Jaarprogramma op onze school in Sint-Petersburg, kun je ervoor kiezen om de cursus te verspreiden over onze scholen in Sint-Petersburg en Moskou.

Als je vragen hebt over bovenstaande cursussen, neem dan gerust contact met ons op!

Accommodatie

Gastgezin:
Wanneer je bij een gastgezin verblijft, zul je veel Russisch spreken, maar het is ook een geweldige manier om in contact te komen met de plaatselijke bevolking, vrienden te maken en helemaal ondergedompeld te worden in de Russische taal en cultuur. Tijdens de cursus leer je natuurlijk enorm veel over de Russische taal, maar bij jouw gastgezin zul je ook nog eens voortdurend je vaardigheden in de praktijk brengen en daardoor veel sneller Russisch leren!

Gedeeld appartement:
Een appartement delen met andere internationale of plaatselijke studenten is een goede manier om vrienden te maken tijdens je verblijf in Rusland. Onze appartementen beschikken over een compleet ingerichte keuken en badkamer en zijn een betaalbare woonvorm voor studenten.

Studioappartement:
Een studio is in feite een mini-appartement met eigen badkamer en eigen keuken. Onze studio’s zijn comfortabel ingericht en beschikken over een een- of tweepersoonsbed. Als je behoefte hebt aan privacy, is een studio de ideale woonvorm tijdens jouw taalcursus Russisch, maar een studio is wel aanzienlijk duurder dan een gedeeld appartement.

Het is ook mogelijk om tijdens je taalreis te verblijven in bijvoorbeeld een hotel. Wij vinden het belangrijk dat je tevreden bent met jouw accommodatie, dus bel of e-mail ons voor advies!

Onthoud dat vloeiend en goed Russisch leren sneller gaat wanneer je ook buiten de cursus Russisch veel oefent: verblijven bij een gastgezin is daarom een uitstekende keuze.

Onze Russisch taalscholen

Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering van (4.55/ 5) gebaseerd op 3496 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30