Kerk van de Verlosser op het Bloed
Vind een school

Russisch leren

Rusland bevindt zich in een periode van ongekende groei en welvaart. De Russische taal wordt steeds belangrijker en daarom is dit dè tijd om Russisch te leren! Ongeacht je huidige taalniveau of redenen, ons cursusaanbod Russisch is zo divers dat er altijd een cursus en locatie te vinden is die precies op jouw wensen aansluit.

Wij bezoeken regelmatig onze scholen en zijn goed bekend met Rusland, Letland en Oekraïne. Vraag ons gerust om advies bij het zoeken naar de juiste school en cursus. Je kunt Russisch leren in Moskou, Sint-Petersburg, Riga en Kiev.

Wereldwijd spreken ongeveer 250 miljoen mensen Russisch. Daarmee is het de meest gebruikte taal in de Euraziatische regio. Bovendien staat deze Oost-Slavische taal op de vierde plaats van de meest gesproken taal ter wereld! Russisch is een van de zes officiële talen van de VN en een van de twee officiële talen van het Internationale Ruimte Station. Sterker nog, Amerikaanse austronauten moeten tegenwoordig verplicht Russisch kunnen spreken en lezen van NASA!

Rusland is met haar rijke geschiedenis, fascinerende cultuur, oogverblindende architectuur en prachtige landschappen een perfecte locatie om Russisch te studeren. Daarnaast bieden wij cursussen in Riga en Kiev, beiden fantastische alternatieven. Bovendien is Letland een EU-lidstaat, waardoor veel studenten geen visum nodig hebben om het land in te komen. Oekraïne hanteert overigens geen strenge visumvoorwaarden.

Je kunt gedurende het hele jaar aan een cursus Russisch beginnen. Wij organiseren cursussen van een week tot een jaar. Onze scholen bieden cursussen Russisch op elk niveau, dus wij zijn er zeker van dat er iets geschikts tussen zit voor jou.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over onze Russische taalcursussen of als je graag begeleid wordt door een van onze taal- en reisadviseurs. We voorzien je graag van gepast advies en aanvullende details over onze cursusprogramma’s en Russische taalscholen.

Onze Russisch Taalscholen