La Sagrada Familia, Barcelona

Spaans leren

Spaans leren betekent het begrijpen van de op een na meest gesproken taal ter wereld, de primaire taal van 20 landen over de hele wereld en een officiële taal van internationale organisaties zoals de Verenigde Naties, de Europese Unie, de Unie van Zuid-Amerikaanse Naties, de Afrikaanse Unie, en vele anderen. Als je bedenkt hoe invloedrijk een taal Spaans is, zou je dom zijn om het niet te studeren! Gezien de vele uitgebreide Spaanstalige gemeenschappen over de hele wereld, betekent het volgen van een van onze Spaanse taalcursussen dat je kunt communiceren met mensen uit grote delen van Noord- en Zuid-Amerika, Oceanië en Sub-Sahara Afrika, maar ook met autochtone Spanjaarden. Je zult ook de geheimen van de wereldberoemde Spaanse keuken, muziek en literatuur in zijn oorspronkelijke vorm kunnen ontsluiten en nieuwe betekenislagen kunnen ontdekken.

Onze cursussen Spaans vinden plaats in de twee grootste enclaves van Hispanidad: Spanje en Zuid-Amerika. Als je historische bezienswaardigheden wilt zien, ga dan studeren in Antigua, Salamanca of Cartagena. Als je naast je taallessen de voorkeur geeft aan een strandvakantie, volg dan lessen op onze scholen in Playa del Carmen, Marbella of Bocas del Toro ? Als je iets terug wilt geven, kunnen we taal- en vrijwilligersprogramma's aanbieden in Costa Rica, Guatemala en Ecuador. Wat je ook zoekt, wij hebben het!

Zoals het geval is met de meeste talen, wordt de geschiedenis van Spanje weerspiegeld in de taal. Het Iberisch schiereiland was ooit de thuisbasis van een verscheidenheid aan Keltische stammen, die elk hun eigen taal spraken. Onder de Romeinse heerschappij kreeg het Latijn een aanzienlijke invloed op de spraak van de inheemse bevolking, in die mate dat ongeveer 75% van het moderne Spaanse lexicon van het Latijn is afgeleid. Bijna 10% van de taal is beïnvloed door het Arabisch, dankzij de 700 jaar durende Moorse bezetting van Spanje tijdens de Middeleeuwen. Kort daarna verspreidde het Spaans zich over de wereld tijdens het tijdperk van ontdekkingen, toen Spaanse zeelieden naar Amerika, Afrika en Oceanië reisden en hun taal met zich meenamen. Het is deze erfenis die verantwoordelijk is voor de wijdverbreide Hispanosfeer die we vandaag de dag kennen, waartoe naar schatting 577 miljoen mensen over de hele wereld behoren.

Standaard- of ‘Castiliaans’ Spaans – castellano in het Spaans – is vernoemd naar de regio waar het vandaan komt. Deze vorm wordt tijdens al onze cursussen Spaans gegeven, ongeacht waar je studeert. Het Spaans dat over de hele wereld wordt gesproken vertoont echter belangrijke regionale verschillen, dus u zult deze dialectvormen ook behandelen als u Spaans bij ons leert. Dit geeft je een dieper inzicht in de unieke cultuur en geschiedenis van de locatie waar je studeert, en helpt je de moderne Spaanstalige wereld beter te begrijpen. Bovendien is Spaans voor veel mensen een makkelijke taal om te leren, gezien het grotendeels fonetische spellingsysteem, de beperkte grammaticale complexiteit en de gelijkenis met andere van het Latijn afgeleide talen. Dit zijn slechts enkele redenen waarom ongeveer 21 miljoen mensen op een bepaald moment actief de taal bestuderen - waarom sluit u zich niet bij hen aan en kijk welke ervaringen u kunt ontdekken?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze taalscholen en de beschikbare pakketten.

Onze Spaans Taalscholen

IALC Partner
ALTO
WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3968 klantenbeoordelingen!
Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
Engeland


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com

Contactinformatie

Nederland Nederland020 7036459
Italië Italië800 699 791
Spanje Spanje91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
Ierland Ierland01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
Internationaal Internationaal+44 1509 211612

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij accepteren

Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
btw-nummer 152 4085 30
© Apple Language Courses Ltd. 2024