La Sagrada Familia, Barcelona
Vind een school

Spaans leren

Studeer Spaans aan een van onze Spaanse taalscholen in Spanje of Zuid-Amerika! Onze taal- en reisadviseurs maken graag gebruik van elke kans om onze partnerscholen in Spanje en Latijns-Amerika te bezoeken. Van Cuba, Costa Rica en de Dominicaanse Republiek in het noorden, tot Argentinië in het Zuiden.

We delen graag onze kennis en ervaringen met je, zodat jij de beste keuzes kunt maken in je zoektocht naar een geschikte cursus en accommodatie.

We bezoeken onze scholen regelmatig waardoor we ze ontzettend goed kennen! Neem gerust contact met ons op bij het kiezen van de juiste school. We geven je ontzettend graag advies vanuit onze eigen ervaringen.

Spaans is een Ibersich-Romaanse taal met meer moedertaalsprekers dan elke andere taal, op Mandarijn (Chinees) na. Bovendien staat Spaans op de vierde plaats van de meest gestudeerde tweede talen in West-Europa en met dank aan haar dominante gebruik in Latijns-Amerika, wordt Spaans ookwel de meest gebruikte taal van het Westelijk Halfrond genoemd. Standaard Spaans wordt veelal Castiliaans genoemd (Castellano in het Spaans), naar de regio waar het is ontstaan. Dit is de vorm waarin wordt lesgegeven op al onze scholen, ongeacht de locatie.

Onze scholen zijn verspreid over Spanje. Van grote, historische steden als Madrid, Sevilla en Barcelona tot kleine plaatsjes met schitterende stranden zoals Nerja en Conil de la Frontera. Daarnaast kun je onze Spaanse taalscholen vinden op diverse locaties in Zuid-Amerika, zoals Argentinië, Bolivia, Chili, Colombia, Costa Rica, Cuba, Dominicaanse Republiek, Ecuador, Guatemala, Mexico, Peru, Panama en Uruguay!

Onze cursussen zijn geschikt voor studenten van elk taalniveau, van beginner tot gevorderde. De meeste cursussen starten elke maandag! Je kunt ervoor kiezen om 1 tot 36 weken te studeren of langer. Bovendien bieden wij een groot aantal verschillende cursussen, zodat er altijd iets tussen zit dat aan al jouw wensen voldoet!

Of je er nou voor kiest om in Spanje te studeren of in Zuid-Amerika, je zult les krijgen van docenten met Spaans als moedertaal, die tevens hoog opgeleid zijn en gekwalificeerd om les te geven aan internationale studenten. Wij selecteren onze scholen met veel zorg, zodat jij Spaans kunt leren in kleine klassen en volgens moderne leermethoden. Om er zeker van te zijn dat je zoveel mogelijk vooruitgang boekt tijdens je verblijf.

Onze cursussen

De meeste studenten kiezen ervoor om een ‘semi-intensieve’ (10-15 lessen per week), ‘intensieve’ (20 lessen per week) of ‘super intensieve’ (25+ lessen per week) cursus te volgen. Dit zijn uitstekende opties wanneer je ernaar streeft om je algemene Spaanse taalvaardigheden te verbeteren. Zijn er specifieke onderwerpen waarop jij je graag zou willen focussen, dan is het wellicht interessaant om aanvullende privélessen te boeken of voor een cursus te kiezen bestaande uit enkel privélessen. Daarnaast bieden wij ook diverse themacursussen, waarbij je Spaanse lessen kunt combineren met dans, muziek, koken of sporten!

Bovendien bieden wij een groot aantal jongerencursussen Spaans in de zomermaanden en speciale programma’s voor studenten van 50 jaar en ouder die zich graag tussen leeftijdsgenoten bevinden.

Het is zelfs mogelijk om een periode van vrijwillerswerk toe te voegen aan je cursuspakket. Hiermee creëer je niet alleen de kans om veel Spaans te oefenen en beter bekend te worden met de lokale cultuur, maar kun je ook iets betekenen voor de lokale bevolking. Bovendien staat het goed op je CV!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of wanneer je vragen hebt over onze Spaanse taalcursussen en scholen in Spanje en Zuid-Amerika.

Onze Spaans Taalscholen