Globe theater, Londen, Engeland

Engels leren

Omdat het de meest verspreide taal ter wereld is, zijn er talloze redenen om Engels te leren. Een praktische kennis van de taal is vereist voor veel mondiale industrieën – waaronder de geneeskunde, het recht, de reisbranche, het zakenleven, de wetenschap en het massa-entertainment – en de taal wordt gesproken in maar liefst 118 van de 195 landen ter wereld. Door zijn populariteit en verreikende invloed fungeert het Engels vaak als lingua franca tussen niet-moedertaalsprekers, en is het zelfs een van de twee officiële talen in de ruimte! Onze Engelse cursussen helpen je niet alleen bij het vinden van een baan of het begrijpen van de verkeersborden terwijl je op vakantie bent - ze helpen je ook om met de wereld te communiceren.

Met scholen in Engeland, Ierland, Schotland, de VS, Canada, Australië, Malta en Zuid-Afrika kunnen we garanderen dat je, waar je ook studeert, omringd wordt door de taal, waardoor je sneller en beter kunt leren efficiënter. Bovendien kunnen we je ook meeslepende ervaringen garanderen in enkele van de meest voortreffelijke en opwindende steden ter wereld!

Zoals de meeste talen weerspiegelt het hedendaagse Engels de geschiedenis van het land van herkomst: Engeland. De kernwoordenschat en syntaxis van het Engels zijn voornamelijk Germaans, dat door de Angelsaksen en Denen vanaf het vasteland van Europa naar het eiland werd gebracht. Ook in deze tijd was er een aanzienlijke Latijnse invloed voelbaar dankzij de katholieke kerk, wier teksten en missen uitsluitend in het Latijn werden uitgesproken. De latere verovering van Normandië bracht het Frans naar Engeland, en omdat het Normandisch voornamelijk werd gesproken door de heersende eliteklassen, is deze invloed terug te vinden in het ‘opgeleide’ of technische vocabulaire met betrekking tot politiek, wetgeving en sociale hiërarchieën. In feite was de Normandische impact zo diepgaand dat woorden van Franse oorsprong een derde van het moderne Engelse lexicon uitmaken!

Vanwege de historische rol van Engeland in de wereldpolitiek is Engels overal aanwezig. Tegenwoordig is het een officiële taal in 67 landen en wordt het formeel gebruikt door tal van mondiale organisaties, waaronder de Europese Unie en de Verenigde Naties. Engels domineert ook het internet en wordt gebruikt op meer dan 55% van de 10 miljoen populairste webpagina's. Als je Engels leert, kun je Hollywood-films bekijken, literaire meesterwerken in hun oorspronkelijke vorm lezen en in vrijwel elk land met vrijwel iedereen zaken doen. Het is echter niet alleen zo dat Engels de wereld beïnvloedt; de wereld beïnvloedt ook het Engels. In moedertaalsprekende gemeenschappen in Azië, Afrika en Australazië hebben lokale dialecten het moderne Engelse gebruik gevormd, terwijl sociale media en wereldwijde uitzendingen hebben bijgedragen aan de verspreiding van ooit puur Amerikaanse vormen tot regulier mainstream gebruik. Er is maar één manier om deze veranderingen bij te houden: volg een van onze meeslepende cursussen Engels in een land waar het als de eerste taal wordt gesproken! Je zult snel met vertrouwen spreken.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze taalscholen en de beschikbare pakketten.

Onze Engels Taalscholen

IALC Partner
ALTO
WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3968 klantenbeoordelingen!
Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
Engeland


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com

Contactinformatie

Nederland Nederland020 7036459
Italië Italië800 699 791
Spanje Spanje91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
Ierland Ierland01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
Internationaal Internationaal+44 1509 211612

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij accepteren

Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
btw-nummer 152 4085 30
© Apple Language Courses Ltd. 2024