Globe theater, Londen, Engeland
Vind een school

Engels leren

Als een in het Verenigd Koninkrijk gevestigde onderneming, kennen wij onze Engelse taalscholen bijzonder goed. Onze medewerkers hebben alle bestemmingen in Engeland bezocht en kunnen jou perfect helpen om de juiste cursus en locatie te kiezen! Een aantal van onze taal- en reisadviseurs heeft bovendien een achtergrond in het lesgeven van Engels als vreemde taal. Als experts op dit gebied weten wij precies waarnaar te zoeken bij het selecteren van partnerscholen.

Onze criteria zijn onder andere kleine klassen, moderne leermethoden en wellicht het meest belangrijke: leraren die lesgeven in hun moedertaal en bovendien hoog opgeleid zijn en gekwalificeerd om les te geven in Engels als vreemde taal.

Welke school je ook kiest, je kunt er zeker van zijn dat het aan deze voorwaarden zal voldoen en dat je een volledig immersieve Engelse ervaring zult hebben. Het volgen van een cursus Engels in een land waar het de offiële taal is, is verreweg de beste manier om het te leren. Je zult snel, vol zelfvertrouwen Engels spreken!

Wij bieden taalcursussen Engels in fantastische locaties zoals New York, Sydney, Los Angeles en Kaapstad. Leer Engels in de Verenigde Staten, Canada, Engeland, Ierland, Australië, Zuid-Afrika of Malta! De keuze is aan jou!

Er zijn ontzettend veel redenen om Engels te leren! Engels wordt door meer dan een biljoen mensen gesproken en is daarmee de meest gebruikte taal ter wereld. Van Engeland tot de VS en Australië tot Malta, onze cursussen Engels zullen je helpen om over de hele wereld te kunnen communiceren!

Engels is de officiele taal van 53 naties, de EU, VN en vele andere wereldwijde organisaties. Wanneer je Engels spreekt kun je Hollywoodfilms kijken, literaire meesterwerken lezen in hun oorspronkelijke vorm en zaken doen in bijna elk land ter wereld. Engels is de sleutel tot een wereld vol kansen en reizen.

Onze cursussen

Wij bieden cursussen Engels voor studenten van elk taalniveau, van complete beginner tot gevorderde. Je kunt bovendien een week studeren of zelfs een heel jaar.

Heb je behoefte aan advies of wil je meer informatie over onze cursussen Engels? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze Engels Taalscholen