Apple Language Courses

Engels leren

Wil je graag de Engelse taal leren? Dan hebben wij de geschikte taalcursus voor jou!

Je kunt op elke maandag van het jaar beginnen met een cursus Engels op een van onze scholen in Engeland, Ierland, Australië, Canada, Malta, Zuid-Afrika of de Verenigde Staten. We bieden verschillende cursussen aan, met een minimale duur van een week. Je kunt helemaal zelf bepalen hoe lang je de cursus wilt volgen!

Wij bieden cursussen Engels voor studenten van alle niveaus, dus we hebben zeker een geschikte cursus voor jou. We kunnen je helpen bij het kiezen van de ideale school en de juiste cursus. Dit kan een algemene taalcursus zijn of juist een themacursus, zoals Engels voor docenten!

Als je vragen hebt over onze cursussen, neem dan gerust contact met ons op of vraag onze gratis brochure aan. In de brochure staat alle informatie over onze cursussen en onze scholen in Engeland, Ierland, Australië, Canada, Malta, Zuid-Afrika en de Verenigde Staten.

Onze Cursussen

Standaardcursus Engels:
Deze cursus bestaat uit 15 of 20 lessen per week en is onze populairste cursus. Je bent als student genoeg met de taal bezig om veel vooruitgang te boeken, maar je houdt toch genoeg vrije tijd over.

Intensieve cursus Engels:
Deze cursus bestaat meestal uit 30 lessen per week en is een uitstekende keuze als je in korte tijd zoveel mogelijk Engels wilt leren.

Gecombineerde cursus Engels:
Deze cursus bestaat uit zowel groeps- als privélessen. Je kunt de privélessen gebruiken om je te concentreren op wat voor jou belangrijk is.

Privélessen:
Als je graag de inhoud van al je lessen zelf wilt bepalen, volg dan een cursus van 10, 20 of 30 privélessen per week.

Speciale cursussen Engels:
Onze scholen in Engeland, Ierland, Australië, Canada, Malta, Zuid-Afrika en de Verenigde Staten bieden diverse speciale cursussen aan, zoals zakelijk Engels, examenvoorbereidende cursussen, Engels + duiken, Engels + voetbal en Engels voor docenten.

Onthoud dat je je cursus niet per se op één school hoeft te volgen. Je mag je cursus verspreiden over meerdere scholen in hetzelfde land.

Bovenstaande cursussen vormen slechts een deel van ons totale aanbod. Heb je behoefte aan advies of wil je meer informatie over onze cursussen Engels? Neem dan gerust contact met ons op per telefoon of per e-mail. Wij kennen al onze scholen goed en kunnen je alles vertellen over onze taalcursussen!

Accommodatie

Gastgezinnen:
Verblijf bij de lokale bevolking om je goed in de taal en cultuur te kunnen verdiepen! Het gastgezin zal je verwelkomen en Engels met je spreken en oefenen. Al onze Engelse taalscholen bieden accommodatie bij zorgvuldig geselecteerde gastgezinnen aan, meestal met maaltijden inbegrepen. Gastgezinnen kunnen traditionele gezinnen met kinderen zijn, gepensioneerde koppels of alleenstaande personen.

Gedeelde appartementen:
Dit is een goede manier om andere studenten te leren kennen en om geld te besparen op accommodatie! Deel een appartement met je medestudenten van de school, of woon met internationale studenten uit de stad. Elk appartement heeft zijn eigen gemeenschappelijke badkamer en vaak ook een keuken waar je je maaltijden kunt bereiden.

Studentenverblijf:
De studentenverblijven verschillen nogal van locatie. Sommige verblijven hebben faciliteiten voor zelf-catering, andere hebben maaltijden inbegrepen bij de accommodatie. Veel studentenverblijven zijn gevestigd in het centrum van de stad en een aantal zijn op het schoolterrein zelf.

Studioappartementen:
Deze optie is ideaal als je graag je eigen ruimte wilt hebben tijdens je cursus Engels. De appartementen hebben een eigen badkamer, een keuken en soms kabel- of satelliet-TV.

Wij kunnen ook andere typen accommodatie voor je regelen, bijvoorbeeld in een hotel of pension, maar dit is afhankelijk van de locatie. Wij zien graag dat jij tevreden bent met je leefsituatie, dus neem gerust contact met ons op voor advies of informatie en geef aan wat je wensen zijn.

Onze Engels taalscholen

Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering van (4.55/ 5) gebaseerd op 3496 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30