Apple Language Courses

Vind een school

 

Arabisch leren

Onze studenten willen om uiteenlopende redenen Arabisch leren: voor hun werk, reis of vakantie, uit religieuze overwegingen of gewoon als uitdaging. Als je kiest voor onze cursus Arabisch op een van onze scholen in Caïro, Dubai of Rabat, ga je een van de zes officiële talen van de Verenigde Naties leren, een taal die gesproken wordt door 220 miljoen mensen in 22 Arabische landen.

Wanneer je interesse hebt in een cursus Arabisch, zul je eerst moeten beslissen welke vorm van het Arabisch je wilt leren. Je kunt kiezen uit het Modern Standaard Arabisch (MSA) en het Egyptisch-Arabische dialect (ECA). MSA wordt gebruikt in boeken, tijdschriften, kranten en op radio en televisie in het hele Midden-Oosten, terwijl het Egyptische dialect voornamelijk in Egypte en grensgebieden gehanteerd wordt als alledaagse spreektaal. Je kunt op onze school in Caïro terecht voor zowel MSA als het Egyptisch-Arabische dialect. Als je echt vloeiend Arabisch wilt leren, kun je zelfs beide varianten leren op onze gecombineerde cursus!

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over de mogelijkheden.

Onze Cursussen

Cursus Egyptisch-Arabisch:

Het Egyptisch-Arabische dialect wordt in een zeer groot aantal Arabische gebieden gesproken en daarom is deze cursus een goede keuze wanneer je Arabisch wilt leren. Deze cursus bestaat uit 8 lessen per week en wordt gegeven op alle niveaus, voor beginners tot gevorderden. Bovendien wordt tijdens de cursus ook aandacht besteed aan het geschreven Arabisch, wat bijvoorbeeld elke dag van pas komt tijdens het boodschappen doen in de supermarkt en het reizen met het openbaar vervoer!

Modern Standaard Arabisch:

Deze cursus Arabisch (10 lessen per week) is de perfecte keuze als je het Arabisch wilt leren dat gehanteerd wordt in kranten en op televisie in het hele Midden-Oosten. Iedereen uit het Midden-Oosten die een opleiding heeft gevolgd zal jou kunnen verstaan als je je kunt uitdrukken in het Modern Standaard Arabisch.

Gecombineerde cursus Egyptisch-Arabisch & MSA:

Deze taalcursus Arabisch is onze populairste cursus in de zomermaanden. De cursus bestaat uit 20 lessen per week en je bent intensief genoeg bezig met beide varianten van de taal om snel vooruitgang te kunnen boeken.

Privéles:

Je kunt ook kiezen voor privélessen. De planning en invulling van de lessen zijn natuurlijk heel flexibel. Neem daarom contact met ons op voor meer informatie over de diverse mogelijkheden.

Themacursus:

Je kunt kiezen uit de themacursussen ‘kalligrafie’ (artistieke Arabische karakters), ‘spraaklessen Arabisch’, ‘media-Arabisch’ en ‘begeleide schrijf- en spreekopdrachten’. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Accommodatie

Accommodatie op de school:

Alle studenten die een cursus Arabisch van vier weken of langer volgen, kunnen verblijven in de accommodatie in het schoolgebouw. De accommodatie beschikt o.a. over een woonkamer met televisie en een keuken. Bovendien is 24 uur per dag een portier aanwezig.

Gedeeld appartement:

Arabisch leren neemt natuurlijk veel tijd in beslag en wanneer je gedurende langere tijd een cursus volgt, kun je verblijven in een volledig ingericht appartement dat je deelt met anderen. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze vorm van accommodatie.

Hotel:

In de buurt van onze school in Caïro, Egypte, zijn verschillende hotels gevestigd. Als je meer informatie wilt over de hotels en de diverse hotelvoorzieningen, neem dan contact met ons op.

Als je kiest voor een cursus Arabisch op onze school in Caïro, Egypte, kun je kiezen uit diverse accommodatiemogelijkheden, waaronder de praktische accommodatie in het schoolgebouw zelf. Deze accommodatie is echter erg in trek, dus tijdig reserveren is gewenst. De meeste studenten verblijven de eerste dagen in een hotel dat zorgvuldig is geselecteerd door onze school. De school helpt de studenten vervolgens met het zoeken naar een appartement dat je deelt met andere internationale studenten van de school. Indien gewenst helpt de school je met het vinden van een hotel dat aan jouw wensen voldoet.

Onze Arabisch taalscholen

Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering van (4.55/ 5) gebaseerd op 3496 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30