De Arabische Abu Simbel Tempels in Egypte
Vind een school

Arabisch Cursussen

EgypteCaïroMarokkoRabat

Arabisch leren

Studeer Arabisch, de officiële taal van 22 landen, van Zuid-West Azië tot Noord-West Afrika! Deze taal wordt steeds belangrijker en staat op de zesde plaats van de meest voorkomende moedertalen ter wereld. Arabisch is een Semitische taal. Het is de taal van de Koran, het heilige boek van de Islam.

Er zijn diverse vormen van het Arabisch. Klassiek Arabisch zoals te lezen is in de Koran, wordt tegenwoordig nog weinig gesproken. Modern Standaard Arabisch (MSA) wordt gebruikt in boeken, tijdschriften, kranten en voor radio en televisie, terwijl de gesproken vorm verschilt per land. Het Egyptisch- Arabische dialect (ECA) is de meest gesproken vorm.

Wij bieden cursussen Arabisch in Rabat (Marokko) en Dubai (Verenigde Arabische Emiraten). We zijn goed bekend met onze scholen en helpen je graag om de juiste keuze te maken in je zoektocht naar taalcursus Arabisch. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over de mogelijkheden.

Onze cursussen

Wanneer je graag Arabisch zou willen studeren in een groep studenten van hetzelfde taalniveau, kies dan voor een van onze ‘Semi-Intensieve’ (10-15 lessen per week), 'Intensieve’ (20 lessen per week) of ‘Super Intensieve‘ (25+ lessen per week) cursussen. Je kunt bovendien kiezen voor het volgen van privélessen, die zodanig op maat worden gemaakt kunnen worden dat ze helemaal aan jouw wensen voldoen.

Onze Arabisch Taalscholen