Apple Language Courses

Vind een school

 

Italiaans leren

Wil je graag Italiaans leren? Dan hebben wij een geschikte cursus voor jou!

Je kunt op elke maandag van het jaar beginnen met een cursus Italiaans op een van onze scholen in Italië. We bieden verschillende cursussen met een duur van minimaal een week. Je kunt helemaal zelf bepalen hoe lang je de cursus wilt volgen!

Wij bieden cursussen Italiaans voor studenten van alle niveaus, dus we hebben zeker een geschikte cursus voor jou. We kunnen je helpen bij het kiezen van de ideale school en de juiste cursus. Dit kan een algemene taalcursus zijn of juist een speciale cursus, zoals zakelijk Italiaans!

Als je vragen hebt over onze cursussen, neem dan gerust contact met ons op of vraag onze gratis brochure aan. In de brochure staat alle informatie over onze cursussen en onze scholen in Italië.

Onze Cursussen

Standaardcursus Italiaans:
Deze cursus bestaat meestal uit 20 lessen per week en is onze populairste cursus. Je bent als student genoeg met de taal bezig om veel vooruitgang te boeken, maar je houdt toch genoeg vrije tijd over.

Intensieve cursus Italiaans:
Deze cursus bestaat meestal uit 30 lessen per week en is een uitstekende keuze als je in korte tijd zoveel mogelijk Italiaans wilt leren.

Gecombineerde cursus Italiaans:
Deze cursus bestaat uit zowel groeps- als privélessen. Je kunt de privélessen gebruiken om je te concentreren op wat voor jou belangrijk is.

Privélessen:
Als je graag de inhoud van al je lessen zelf wilt bepalen, volg dan een cursus van 10, 20 of 30 privélessen per week.

Speciale cursussen Italiaans:
Onze scholen in Italië bieden diverse speciale cursussen aan, zoals zakelijk Italiaans, examenvoorbereidende cursussen, Italiaans + koken en Club 50+-cursussen.

Onthoud dat je je cursus niet per se op één school hoeft te volgen. Je mag je cursus verspreiden over meerdere scholen in Italië.

Bovenstaande cursussen vormen slechts een deel van ons totale aanbod. Heb je behoefte aan advies, of wil je meer informatie over onze cursussen Italiaans? Neem dan gerust contact met ons op per telefoon of per e-mail. Wij kennen al onze scholen goed en kunnen je alles vertellen over onze taalcursussen!

Accommodatie

Gastgezin:
Wanneer je bij een Italiaans gastgezin verblijft, zul je veel Italiaans spreken en daardoor de taal heel snel leren. Bovendien kun je kennismaken met de plaatselijke bevolking, vrienden maken en jezelf volledig onderdompelen in de cultuur en de manier van leven in Italië. Tijdens de lessen Italiaans leer je natuurlijk veel en je gastgezin zal je de kans geven je Italiaans zoveel mogelijk te oefenen!

Gedeeld appartement:
Wanneer je in een gedeeld appartement verblijft, woon je samen met een Italiaanse gastheer/-vrouw of met andere internationale studenten. Verblijven in een gedeeld appartement is een prima keuze als je behoefte hebt aan zelfstandigheid.

Studioappartement:
Een studio is een mini-appartement met privébadkamer en een eigen keuken(tje). Onze studioappartementen zijn comfortabel ingericht en voorzien van een een- of tweepersoonsbed. Verblijf in een studio is perfect voor studenten die veel behoefte hebben aan privacy.

Studentenresidentie:
Onze studentenresidenties verschillen van elkaar wat betreft voorzieningen en inrichting (afhankelijk van de locatie). Sommige kamers beschikken over een privébadkamer en keukenblok. In sommige residenties zijn maaltijden bij het verblijf inbegrepen, bij andere kunnen studenten zelf koken in de gemeenschappelijke keuken. Wij zijn natuurlijk op de hoogte van alle voorzieningen in onze verschillende residenties. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wij kunnen je ook helpen bij het vinden van andere (tijdelijke) accommodatie tijdens je cursus Italiaans, zoals een hotel of een jeugdherberg. Goed Italiaans leren is natuurlijk het hoofddoel, maar het is ook belangrijk dat je je prettig voelt in de door jou gekozen accommodatie. Bel of e-mail ons voor advies of voor hulp bij het vinden van geschikte woonruimte.

Onthoud dat goed Italiaans leren sneller gaat wanneer je ook buiten de lessen veel Italiaans oefent. Verblijven bij een gastgezin is daarom een uitstekende keuze!

Onze Italiaans taalscholen

Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering van (4.55/ 5) gebaseerd op 3496 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30