Club 50+ cursussen

Onze taalcursussen zijn geschikt voor volwassenen van alle leeftijden, omdat de minimumleeftijd vaak 16-18 jaar is en er geen maximumleeftijd is. Hoewel de gemiddelde leeftijd tussen de 20 en 25 jaar ligt (met uitzondering van een aantal locaties waaronder Aix-en-Provence, waarbij de gemiddelde leeftijd een stuk hoger ligt) zijn er vaak een hoop studenten die buiten deze leeftijdscategorie vallen. Onze groepen worden op basis van niveau ingedeeld en niet op basis van leeftijd, het merendeel van de studenten reist alleen en onze studenten delen altijd dezelfde interesse, namelijk taal en cultuur. Uiteindelijk maakt leeftijd niet uit!

Echter, voor de meer volwassenen studenten die liever een taal leren met studenten van rond dezelfde leeftijd, bieden we de ‘Club 50+ cursus’ aan, zoals de naam het al zegt: een cursus voor studenten van 50 of ouder. Deze cursussen bestaan uit taallessen en culturele activiteiten.

Cursus


De meeste Club 50+ cursussen bestaan uit 15 of 20 taallessen per week. Al onze leraren zijn volledig gekwalificeerd en ervaren in het lesgeven van hun taal aan buitenlandse studenten. De lesmethoden zijn professioneel en communicatief, met een grotere nadruk op het spreken dan op het schrijven, hoewel dit laatste natuurlijk ook wordt behandeld. Het belangrijkste doel is om het mogelijk te maken dat de studenten kunnen communiceren in de taal, op welk niveau dan ook – en dat het een cursus is om nooit te vergeten!

Houdt er a.u.b. rekening mee dat, zoals in onze algemene voorwaarden staat, wanneer u de enige student bent van een bepaald niveau de school u een gereduceerd aantal privelessen kan aanbieden.

Geschiktheid


Deze speciale taalcursussen tijdens de vakantie zijn ideaal voor volwassen studenten en 50-plussers die een uitmuntende taalcursus willen combineren met een prettig aanbod van culturele activiteiten en excursies.

Niveaus


De meeste 50+ Club lessen worden op verschillende niveaus gegeven. Op de eerste dag van uw les zult u een test afleggen om uw niveau te bepalen, tenzij u een beginner bent. In dat geval start u in de beginnersgroep. Dus of u nu een Spaans cursus in Spanje, een Frans cursus in Frankrijk, een Italiaans cursus in Italië of een Duits cursus in Duitsland wilt nemen, wij zorgen er voor dat u op het juiste niveau wordt geplaatst, of u nu een beginner bent, of iemand die de taal al enigszins beheerst.

Accommodatie


Voor studenten die zich graag total willen onderdompelen in de taal en cultuur van een land, bieden onze scholen gastgezinnen aan. De gastgezinnen zijn met grote zorg geselecteerd en sommige scholen kunnen ‘Executive host family’ accommodatie regelen, waarbij je een eigen badkamer hebt.

Studenten die liever niet bij een gastgezin verblijven kunnen ervoor kiezen om in studio appartementen te verblijven, in on-site residenties of in hotels.

In Nerja en Malaga beschikken de on-site residenties over en-suite badkamers in elke kamer en over een gemeenschappelijk zwembad. Op andere locaties adviseren wij onze 50+ studenten om geen accommodatie in de residentie te boeken omdat dit normaal gesproken erg basic is en daarom populairder bij studenten rond de 20 (dit kan dus een beetje luidruchtig zijn). Om dezelfde reden adviseren wij ook om geen gedeelde apartementen te boeken.

Activiteiten


Bij elke Club 50+ cursus is een speciaal activiteitenprogramma inbegrepen met culturele activiteiten zoals excursies, wandeltochten met een gids en wijnproeverijen, kooklessen, uitstapjes naar verschillende restaurants en theaters en danslessen.

Vervoer


Tegen extra kosten kan er eventueel een luchthaventransfer geregeld worden.

Club 50+ cursussen

IALC Partner
ALTO
WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3968 klantenbeoordelingen!
Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
Engeland


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com

Contactinformatie

Nederland Nederland020 7036459
Italië Italië800 699 791
Spanje Spanje91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
Ierland Ierland01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
Internationaal Internationaal+44 1509 211612

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij accepteren

Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
btw-nummer 152 4085 30
© Apple Language Courses Ltd. 2024