Apple Language Courses

Vind een school

 

Portugees leren

Wil je Portugees leren? Dan hebben wij de geschikte taalcursus voor jou! Als je de taal echt goed onder de knie wilt krijgen, kies je voor onze taalcursus in Portugal of Brazilië.

Je kunt het hele jaar door beginnen met een cursus Portugees op een van onze scholen. Wij bieden verschillende cursussen aan met een duur van een week tot bijvoorbeeld een jaar. Onze scholen bieden cursussen Portugees op alle niveaus, dus wij hebben zeker een geschikte cursus voor jou.

Je kunt kiezen voor een standaardcursus of intensieve cursus Portugees, van 15 of 30 lessen per week. Daarnaast hebben wij diverse themacursussen zoals Portugees + dans en Portugees + koken.

Als je vragen hebt over onze cursussen, neem dan gerust contact met ons op of bestel onze gratis brochure. De brochure bevat alle informatie over onze cursussen en onze scholen in Portugal en Brazilië.

Onze Cursussen

Standaardcursus Portugees:
Deze cursus bestaat uit 15 of 20 lessen per week en is onze populairste cursus, omdat je naast de lessen genoeg vrije tijd overhoudt, maar wel intensief genoeg bezig bent met de taal om snel vooruitgang te boeken.

Intensieve cursus Portugees:
Wil je binnen korte tijd zoveel mogelijk Portugees leren? Dan is deze cursus de perfecte keuze! De cursus bestaat uit 30 lessen per week en je kunt deze volgen op een school in een hoofdstad zoals Lissabon of in een kustplaats zoals Faro (Portugal), Maceio (Brazilië) of Salvador da Bahia (Brazilië).

Gecombineerde cursus Portugees:
Deze cursus bestaat uit een combinatie van de standaardcursus en privélessen. Wanneer je voor deze cursus kiest, kun je de privélessen gebruiken om je te concentreren op die dingen waar jij behoefte aan hebt. Zo kun je tijdens deze gecombineerde cursus Portugees studeren voor een specifiek examen of meer tijd besteden aan het soort Portugees dat je nodig hebt voor bijvoorbeeld jouw werk. Misschien vind je spreekvaardigheid wel belangrijker dan schrijfvaardigheid; je kunt de privélessen dan gebruiken om meer aandacht te besteden aan het spreken van de Portugese taal.

Themacursus Portugees:
Je kunt kiezen uit Portugees + dans, Portugees + koken, Portugees voor docenten, Portugees + Braziliaanse muziek en nog vele andere beschikbare cursussen.

Onthoud dat je je cursus niet per se op één school hoeft te volgen: je kunt de cursus verspreiden over onze twee scholen in Portugal of zelfs over onze scholen in Portugal én Brazilië. In elke regio hebben de mensen een ander Portugees accent, dus als je een cursus volgt in verschillende regio’s raak je vertrouwd met de verschillende Portugese accenten van mensen over de hele wereld. Hierdoor weet jij je in de toekomst in elke situatie te redden in het Portugees.

Bovenstaande cursussen vormen slechts een klein deel van ons totale aanbod. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt!

Accommodatie

Gastgezin:
Wanneer je bij een gastgezin verblijft, zul je veel Portugees spreken en daardoor ook veel sneller meer Portugees leren. Bovendien is het een geweldige manier om kennis te maken met de plaatselijke bevolking, vrienden te maken en helemaal ondergedompeld te worden in de Portugese of Braziliaanse cultuur. Tijdens de cursus leer je natuurlijk een hoop, maar bij jouw gastgezin zul je de taal daadwerkelijk in de praktijk brengen.

Studioappartement:
Een studio is een op zichzelf staand mini-appartement met eigen badkamer en eigen keuken. De studio’s zijn comfortabel ingericht en zijn voorzien van een een- of tweepersoonsbed. Een studio is het perfecte type accommodatie tijdens jouw cursus als je behoefte hebt aan zelfstandigheid en privacy.

Wij kunnen je ook helpen bij het vinden van een ander type accommodatie, zoals een hotel, een pension of appartement in een appartementenhotel. Goed Portugees leren is natuurlijk het hoofddoel, maar het is ook belangrijk dat je je prettig voelt in de door jou gekozen accommodatie. Bel of e-mail ons dus gerust voor advies of hulp bij het vinden van geschikte accommodatie.

Vloeiend en goed Portugees leren gaat natuurlijk sneller wanneer je ook buiten de cursus veel oefent. Het is daarom een uitstekende keuze om tijdens de taalcursus bij een gastgezin te verblijven.

Onze Portugees taalscholen

Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering van (4.55/ 5) gebaseerd op 3496 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30