Surfen in Vejer de la Frontera

Taal & Water Sport Cursussen

Ben jij op zoek naar iets alternatiefs deze zomer? Wil jij je talen verbeteren en jezelf op uitdagende manieren (her)ontdekken? Waarom geen taal- en watersportcursus volgen, tegelijkertijd? Als jij je vaker verveelt op vakanties op doorsnee vakanties en op zoek bent naar uitdagingen om nieuwe dingen te leren, dan zou je onze taalcursussen moeten overwegen. Dezen kunnen worden gecombineerd met jouw favoriete watersport zoals: duiken, surfen, zeilen en zo veel meer!

Aangeboden vanuit verscheidene locaties verspreid over Europa en Noord- en Zuid- Amerika, heeft Apple Languages LTD een selectie gemaakt van taal- en watersportpakketten die jou naast een taal bijbrengen ondersteund door gekwalificeerde vakdocenten, ook jouw innerlijke oermens aanwakkeren begeleid door professionals. Van zeilen op de kristalheldere wateren van de Meditteraanse Zee, de stroomversnellingen overmeesteren in de Alpen, de Zuid-Amerikaanse koraalriffen verkennen tot het varen door canyonachtige grotten, wij, Apple Languages LTD, kunnen jou helpen om de liefde voor het buitenleven te combineren met jou passie om je talen te verbeteren, dit alles zorgt voor jou unieke once-in-a-life-time experience.

Cursussen worden op diverse niveau’s aangeboden, dus of je nu een beginnend zeiler of duiker bent of jarenlange ervaring in de watersportwereld hebt, wij verzekeren dat jij je niet zal vervelen tussen de taalcursussen door. Als je op zoek bent naar iets minder avontuurlijks maar even interessants, dan is surfen of kayakken iets voor jou, waarbij beiden sporten uitstekend geschikt zijn voor beginners waar men naast de sport zelf ook kan genieten van de mooiste stranden en locaties over de hele wereld verspreid. En stel dat je liever een andere watersport zou willen doen, waarom dan niet overwegen om te gaan kitesurfen? Wat je ook zou willen doen, wij zorgen voor het juiste pakket van taal- en sportcursus!

Watersportcursussen

IALC Partner
ALTO
WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3968 klantenbeoordelingen!
Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
Engeland


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com

Contactinformatie

Nederland Nederland020 7036459
Italië Italië800 699 791
Spanje Spanje91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
Ierland Ierland01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
Internationaal Internationaal+44 1509 211612

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij accepteren

Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
btw-nummer 152 4085 30
© Apple Language Courses Ltd. 2024