Surfen in Vejer de la Frontera
Vind een school
Waardering  4.7/5

Taal & Water Sport Cursussen

Ben jij op zoek naar iets alternatiefs deze zomer? Wil jij je talen verbeteren en jezelf op uitdagende manieren (her)ontdekken? Waarom geen taal- en watersportcursus volgen, tegelijkertijd? Als jij je vaker verveelt op vakanties op doorsnee vakanties en op zoek bent naar uitdagingen om nieuwe dingen te leren, dan zou je onze taalcursussen moeten overwegen. Dezen kunnen worden gecombineerd met jouw favoriete watersport zoals: duiken, surfen, zeilen en zo veel meer!

Aangeboden vanuit verscheidene locaties verspreid over Europa en Noord- en Zuid- Amerika, heeft Apple Languages LTD een selectie gemaakt van taal- en watersportpakketten die jou naast een taal bijbrengen ondersteund door gekwalificeerde vakdocenten, ook jouw innerlijke oermens aanwakkeren begeleid door professionals. Van zeilen op de kristalheldere wateren van de Meditteraanse Zee, de stroomversnellingen overmeesteren in de Alpen, de Zuid-Amerikaanse koraalriffen verkennen tot het varen door canyonachtige grotten, wij, Apple Languages LTD, kunnen jou helpen om de liefde voor het buitenleven te combineren met jou passie om je talen te verbeteren, dit alles zorgt voor jou unieke once-in-a-life-time experience.

Cursussen worden op diverse niveau’s aangeboden, dus of je nu een beginnend zeiler of duiker bent of jarenlange ervaring in de watersportwereld hebt, wij verzekeren dat jij je niet zal vervelen tussen de taalcursussen door. Als je op zoek bent naar iets minder avontuurlijks maar even interessants, dan is surfen of kayakken iets voor jou, waarbij beiden sporten uitstekend geschikt zijn voor beginners waar men naast de sport zelf ook kan genieten van de mooiste stranden en locaties over de hele wereld verspreid. En stel dat je liever een andere watersport zou willen doen, waarom dan niet overwegen om te gaan kitesurfen? Wat je ook zou willen doen, wij zorgen voor het juiste pakket van taal- en sportcursus!

Watersportcursussen