Taalcursus voor jongeren (6-17 jaar)

Bij Apple Languages hebben velen van ons verschillende vreemde talen geleerd op school, en we begrijpen daarom hoeveel voordeel je ervan kunt hebben om tijdens je vakantie een taalcursus in het buitenland te volgen! Wij begrijpen ook dat jonge studenten en hun ouders bepaalde wensen hebben voor deze cursussen en daarom hebben wij de cursussen voor jonge studenten die wij aanbieden, zorgvuldig uitgekozen.

Bij deze programma’s worden taallessen en accommodatie gecombineerd met een uitgebreid aanbod aan activiteiten, omdat wij snappen dat jij niet alleen je taalvaardigheid wilt verbeteren, maar ook een geweldige tijd wilt hebben en veel nieuwe vrienden wilt maken die dezelfde leeftijd hebben als jij en van over de hele wereld komen!

Bij deze programma’s wordt veel toezicht gehouden, zodat jouw ouders en/of verzorgers zeker kunnen zijn van jouw veiligheid. Studenten staan gewoonlijk te allen tijde onder toezicht, hoewel bij sommige programma’s oudere studenten de kans wordt geboden om zonder toezicht vrije tijd door te brengen. Natuurlijk kun je contact met ons opnemen als je meer informatie wilt over de mate van toezicht op het programma waarin jij interesse hebt.

Wij zijn zeer ervaren in het organiseren van taalcursussen voor jonge studenten, dus wij geven je graag meer informatie of advies om je te helpen bij kiezen van de meest geschikte cursus voor jou!

Leraren


Of je nu Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Engels, Chinees of Russisch wilt leren, wij hebben zeker een cursus die bij jou past! Je zult bij aankomst op de school een niveautest afleggen, die ervoor zorgt dat je in een geschikte groep kunt worden geplaatst met studenten die hetzelfde niveau hebben als jij.

Op al onze cursussen word je volledig ‘ondergedompeld’ in de taal, wat inhoudt dat je vanaf het begin les krijgt in de taal die je leert en dat je docenten je zullen aanmoedigen om zo veel mogelijk in de doeltaal te spreken.

Alle docenten zijn zeer gekwalificeerd: zij hebben een universitair diploma en een kwalificatie in het lesgeven van hun taal als vreemde taal. Ook hebben zij ervaring met het lesgeven aan studenten van jouw leeftijdsgroep!

De meeste van onze cursussen voor jongeren worden tijdens de zomermaanden gegeven, hoewel er ook een aantal op andere tijden in het jaar worden gegeven.

Accommodatie


Bij veel van onze taalprogramma’s voor jonge studenten wordt accommodatie in een on-site residentie aangeboden op de campus van de school. Sommige scholen hebben zelfs hun eigen sportfaciliteiten en zwembad op locatie (zoals in Marbella). Docenten en activiteitenbegeleiders wonen gewoonlijk on site, wat ervoor zorgt dat er 24 uur per dag toezicht en hulp kan worden geboden. In sommige gevallen wordt studenten toegestaan om wat vrije tijd zonder toezicht door te brengen, dit wel met toestemming van de ouders.

Op een aantal van onze taalkampen wordt accommodatie verzorgd bij gastgezinnen, waardoor studenten volledig onder worden gedompeld in de taal en cultuur (onder andere op onze programma’s in Salamanca, Sevilla en Biarritz). Alle gastgezinnen zijn zorgvuldig geselecteerd door de scholen en hebben ervaring met het ontvangen van jonge studenten uit het buitenland.

Toezicht


Op de meeste van onze cursussen voor jonge studenten wordt een hoge mate van toezicht en ondersteuning aangeboden, of je nu les hebt, thuis bent op je accommodatie of deelneemt aan een activiteit of excursie.
Het personeel op onze scholen is speciaal opgeleid om toezicht te houden over studenten van deze leeftijdscategorie en zij wonen vaak ook on site (in het geval waarbij studenten in een residentie verblijven). Als je bij een gastgezin verblijft, zal het personeel je ook begeleiden wanneer je daar bent.

Sommige programma’s bieden oudere studenten de kans om wat vrije tijd zonder toezicht door te brengen. Waar dit het geval is, wordt ouders gevraagd om een formulier te tekenen waarmee zij hiervoor toestemming verlenen. Ook is er gewoonlijk een afgesproken tijd waarop de studenten terug dienen te zijn.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het toezicht op het programma van jouw voorkeur.

Activiteiten


Al onze cursussen voor jonge studenten zijn inclusief een uitgebreid activiteitenprogramma, waardoor je zeker een hoop andere internationale studenten van dezelfde leeftijd zult ontmoeten en veel plezier zult hebben!

De precieze activiteiten die worden aangeboden, verschillen per school, maar het gaat gewoonlijk om een breed aanbod aan sportactiviteiten, filmavonden, quizzen, spelletjes en feestjes op de school!

Alle activiteiten zijn onder toezicht. Sommige van onze scholen bieden ook de mogelijkheid om je taallessen te combineren met een extra activiteit.

Voorbeelden hiervan zijn surfen in San Sebastian en Biarritz, paardrijden en tennis in Freiburg en sightseeing, mode of sport in Londen.

Als je speciaal geïnteresseerd bent in iets, neem dan gerust contact met ons op om te zien of er een programma is dat te combineren is met je taalcursus!

Geschiktheid


Onze cursussen voor jonge studenten zijn geschikt voor jongeren van onder de 18 jaar die hun algehele niveau van de vreemde taal willen verbeteren tijdens hun vakantie!

Op onze cursussen worden taallessen, accommodatie, activiteiten en een hoge mate van toezicht gecombineerd om je een leuke tijd en veilig verblijf te kunnen bieden terwijl je studeert.

Deze cursussen zijn met name geschikt voor studenten die graag alleen met studenten van dezelfde leeftijdsgroep als zijzelf willen studeren.

Transfers


Bij veel van onze cursussen voor jonge studenten is het vervoer van en naar het vliegveld inbegrepen. Waar dit niet het geval is (soms omdat er verschillende vliegvelden zijn waarop studenten kunnen aankomen), is er vaak een mogelijkheid om dit tegen extra kosten te regelen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over luchthaventransfers. Let erop dat wij je, zoals bij al onze cursussen, ten zeerste aanraden om nog geen vluchten of ander vervoer te regelen totdat je cursus door ons is bevestigd.

Ouder dan 16?


Als je 16 jaar of ouder bent, volg je misschien liever een van onze reguliere cursussen die het hele jaar door worden gegeven. Op deze cursussen ben je gewoonlijk wat vrijer dan op een cursus voor jonge studenten (hoewel in sommige gevallen een avondklok geldt voor studenten onder de 18 jaar).

Je kunt een dergelijke cursus het hele jaar door beginnen en volgen voor een duur van 1 tot 36 weken, of langer! Hoewel je waarschijnlijk een van de jongste studenten op de cursus zult zijn, merken we toch vaak dat studenten ouder dan 16 jaar het fijner vinden om een van onze reguliere cursussen te volgen.

Ook zien we dat studenten van deze leeftijd graag naar een van onze scholen gaan tijdens de zomermaanden! Wij kennen onze scholen erg goed, dus neem gerust contact met ons op als wij je kunnen helpen om de meest geschikte cursus voor jou te vinden.


Taalcursus voor jongeren (6-17 jaar)

IALC Partner
ALTO
WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3968 klantenbeoordelingen!
Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
Engeland


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com

Contactinformatie

Nederland Nederland020 7036459
Italië Italië800 699 791
Spanje Spanje91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
Ierland Ierland01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
Internationaal Internationaal+44 1509 211612

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij accepteren

Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
btw-nummer 152 4085 30
© Apple Language Courses Ltd. 2024