Kerstmis Cursussen

Moet je nog plannen maken voor Kerstmis en Nieuwjaar? Volg dan tijdens de feestdagen een taalcursus bij ons en beleef een kerst als geen ander!

Hiermee kun je niet alleen je taalvaardigheid in de praktijk brengen met moedertaalsprekers, het levert je ook een prachtig inzicht in de lokale gebruiken en tradities van de door jou gekozen bestemming, zodat je de kerstvakantie op een geheel unieke manier kunt beleven! Wat is een beter moment om jezelf onder te dompelen in een nieuwe cultuur dan wanneer de straten bruisen van kerstinkopers en op elke hoek een feest is? Welke bestemming u ook kiest, u zult zeker een kerst beleven om nooit te vergeten.

Sommige van onze scholen bieden tijdens deze periode zelfs speciale kerstcursussen aan, die meestal lessen en activiteiten met een kerstthema omvatten. Zo kun je de feestdagen doorbrengen met gelijkgestemden van over de hele wereld en leren in het gezelschap van andere taalliefhebbers.

Kerstcursussen

Meer scholen open tijdens Kerstmis

Veel van onze andere scholen blijven open tijdens de kerst- en nieuwjaarsperiode en bieden gedurende deze periode hun algemene taalcursussen aan. Activiteiten en excursies gaan gewoon door, vaak met een kerstthema!

Houd er rekening mee dat de meeste scholen gesloten zijn op feestdagen (meestal 25 december en 1 januari).

Hieronder vindt u een lijst van onze scholen die tijdens Kerstmis geopend zijn. Aarzel niet om nu contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze taalcursussen tijdens de feestdagen.

Duits

Duitsland staat bekend om zijn kerstfestiviteiten, met talloze markten in elk dorp en stad. Van lokale bieren en gastronomische delicatessen tot origineel handwerk, er valt altijd iets te bewonderen tijdens uw kerstvakantie in Duitsland!  

Onze Prenzlauerberg-school in Berlijn blijft open tijdens de kerstperiode, waar betoverende licht- en kleurpracht de pleinen en monumenten van de stad nog indrukwekkender maken dan normaal. Je kunt je vergapen aan de Brandenburger Tor omringd door een zee van fonkelende lichtjes, of een bezoek brengen aan de pop-up kermis op de beroemde Alexanderplatz. Of je kunt bij ons studeren in Radolfzell of Regensburg, waar traditionele gebouwen dienen als magische achtergrond voor de kleurrijke kraampjes op straat.

Als u festiviteiten in Oostenrijk wilt meemaken, kunt u ook terecht op onze school in Wenen blijft ook open met Kerstmis!

Frans

Beleef Kerstmis in de hoofdstad van Frankrijk en volg een taalcursus op onze school in Parijs! Ga schaatsen onder de Eiffeltoren of kleed je aan en maak een wandeling over de feestmarkten, waar je kunt genieten van een verwarmende mok Vin Chaud of een heerlijke crêpe.

Onze taalschool in Vichy blijft ook open tijdens de feestdagen, waar u elegant Frans kunt bewonderen architectuur te midden van sprankelende kerstverlichting.

Spaans

Zoals op veel locaties is de kerstperiode in Spanje een tijd om feest te vieren met familie en vrienden.

Of je nu kerst aan de kust wilt doorbrengen in Marbella, Alicante, Bilbao; in een grote stad in Barcelona of Madrid; of tussen de landschappen en bergketens van < strong>Murcia we kunnen zeker de ideale cursus Spaans voor jou vinden!

Je kunt zelfs genieten van Kerstmis op een van onze Spaanse eilandlocaties, Lanzarote, Las Palmas, Costa Adeje en Puerto de la Cruz blijft ook open tijdens de feestdagen. p>

Welke bestemming u ook kiest, u zult er zeker van zijn dat u uw kerst in Spanje zult doorbrengen onder een indrukwekkend schouwspel van licht, kleur, muziek en vrolijkheid.

Engels

Waarom brengt u uw kerst niet door in Groot-Brittannië en krijgt u inzicht in de Britse festiviteiten?

Onze London (Kensington) school blijft open tijdens de feestdagen, waar je Engels kunt leren terwijl je de kersttijd beleeft in een van de meest levendige en cultureel rijke gebieden van Engeland steden! Er worden in de stad talloze activiteiten met kerstthema aangeboden, zoals Hyde Park's Winter Wonderland, of je kunt je gewoonweg vergapen aan wereldberoemde monumenten tegen een witte, ijzige achtergrond.

Of doe mee ons in Liverpool of Newcastle deze kersttijd, waar de straten dag en nacht bruisen van festiviteiten, die mensen van over de hele wereld.

Je kunt zelfs tijdens de kerstperiode Schotland bezoeken en bij ons studeren in Edinburgh! Woon de vieringen bij in het hart van de stad, of maak een uitstapje naar de omliggende gebieden, waar u enkele van de mooiste natuurlijke schoonheden van Schotland kunt bewonderen, versierd met witte sneeuwdekens.

IALC Partner
ALTO
WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3968 klantenbeoordelingen!
Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
Engeland


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com

Contactinformatie

Nederland Nederland020 7036459
Italië Italië800 699 791
Spanje Spanje91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
Ierland Ierland01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
Internationaal Internationaal+44 1509 211612

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij accepteren

Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
btw-nummer 152 4085 30
© Apple Language Courses Ltd. 2024