Vind een school

Kerstcursussen

FransParijsItaliaansSorrento
Waardering  4.7/5

Kerstmis Cursussen

De periode rond kerstmis en oud en nieuw is een geweldige tijd om een taalcursus te volgen!

Het is een bijzondere ervaring om deze feestdagen in een ander land te vieren en het geeft je volop de gelegenheid om je spreekvaardigheid te oefenen met de locals! Een cursus rond deze tijd biedt je ook een uniek inzicht in de locale cultuur en je kan er zeker van zijn dat je deze kerstdagen nooit zal vergeten!

Meerdere scholen bieden speciale kerstcursussen aan, waar meestal ook een kerst-thema aan vast zit, zoals bijvoorbeeld een activiteitenprogramma dat speciaal op de kerstdagen gericht. Onze scholen die speciale kerstcursussen aanbieden zijn onder andere:


Meerdere scholen zijn nu geopend tijdens de kerstdagen


Veel van onze scholen blijven open rond de periode van kerst en oud en nieuw, de meeste sluiten echter op de feestdagen (25 december en 1 januari). Mocht je door deze dagen lessen missen, dan kun je hier helaas geen geld voor terugkrijgen en de lessen kunnen ook niet op andere dagen worden ingehaald. De scholen bieden hun algemene cursussen aan rond deze periode. Omdat de activiteiten vaak gebasseerd worden op de tijd van het jaar en de daarbij behorende feestdagen en activiteiten in de steden rond die tijd, zullen de scholen rond deze periode ook activiteiten organiseren met een kerstthema. Natuurlijk zijn de activiteiten, zoals gewoonlijk, geheel optioneel.


Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie en advies over waar je de kerstvakantie wil doorbrengen!