Familiecursussen

Bij ons bij Apple Languages begrijpen we het belang van het leren van talen aan zowel kinderen als volwassenen. Maar wat als je een cursus wilt doen met heel het gezin om jouw taal te stimuleren? Kan dat? Jazeker! Wij hebben speciaal voor gezinnen een cursuspakket samengesteld zodat jij samen met jouw gezin een vreemde taal kan leren (of verbeteren).

Onze Familicursussen zijn ideaal voor jouw gezin, dat zowel vakantie wil kunnen vieren als een nieuwe taal bijleren, daarom bieden wij deze cursussen ook aan vanuit heel de wereld, zodat jouw gezin een uitgelegen kans krijgt om een (nieuwe) taal te leren en je onder te dompelen in de plaatselijke cultuur!

Onze cursussen zijn interactief en dynamisch met een nadruk op de gesproken taal. Lessen zijn er op gericht om de algemene onderdelen der taal te verbeteren, naast het hebben van plezier om te leren!

Veel van onze scholen organiseren ook aanvullende culturele activiteiten voor kinderen en tieners zodat zij na de les ook nog kunnen leren. Dit helpt niet alleen bij hun taalontwikkeling en verbetert het culturele bewustzijn, maar het stelt kinderen ook in staat om te socializen met (inter)nationale leeftijdsgenoten! Kinderen zijn van harte welkom bij activiteiten voor ouders en vice versa.

Daarnaast kunnen wij ook uw accommodatie arrangeren! Met verschillende opties, zullen we zeker iets vinden dat past bij de behoeften van jouw gezin.

Wij bieden gezinscursussen aan in onze Spaanse, Franse en Engelse scholen. Neem nu contact met ons op om een cursus voor het hele gezin te boeken!