Parthenon in Griekenland
Vind een school

Grieks Cursussen

GriekenlandAtheneKreta

Grieks leren

De Griekse taal is door de eeuwen heen bijzonder invloedrijk geweest. Niet alleen in de Zuid-Europa, maar over de hele Westerse wereld! Tot de dag van vandaag liggen Griekse woorden aan de basis van veel wetenschappelijke en technische neologismen.

Het studeren van de Griekse taal zal veel van deze woorden helpen verklaren. Bovendien is Oud-Griekse literatuur een fantastische stimulans om de taal te leren.

Voor het volgen van een Griekse taalcursus kun je kiezen voor de Athene, de hoofdstad van Griekenland of het prachtige eiland Kreta. Deze excellente locaties bieden beiden een totaal andere ervaring! Het historische Athene, ooit het centrum van de Westerse wereld, is een schitterende stad en uitermate geschikt voor studenten die geinteresseerd zijn in zowel de oudheid als de moderne wereld. Chania, op Kreta, is een pittoresk havenstadje met een meer ontspannen sfeer. Studenten die voor Chania kiezen zullen zich omgeven met wonderschone natuur en ook zeker niet de prachtige, rijke cultuur en geschiedenis mis lopen.

Onze cursussen

Leer Grieks met studenten van een vergelijkbaar taalniveau tijdens onze ‘semi-intensieve‘ of ‘intensieve’ cursus. Studenten die zich graag op specifieke onderwerpen richten kunnen uiteraard ook kiezen voor een cursus bestaande uit enkel privélessen. Daarnaast bieden wij ook cursussen Zakelijke Grieks en Oud Grieks!

Onze Grieks Taalscholen