Apple Language Courses

Vind een school

 

Grieks leren

Wil je goed Grieks leren? Dan hebben wij de geschikte cursus voor jou! Je leert de taal natuurlijk het beste door een cursus Grieks daadwerkelijk in Griekenland te volgen. Op onze cursussen krijg je les in het Nieuwgrieks, maar met onze themacursussen kun je ook op onze scholen terecht als je interesse hebt in het Oudgrieks. We hebben twee scholen in Griekenland: in Athene en op Kreta.

Je kunt het hele jaar door beginnen met de taalcursus Grieks van jouw keuze, op een van onze scholen in Griekenland.

Wij bieden cursussen aan op alle niveaus, dus wij hebben zeker een geschikte cursus voor jou! Je kunt kiezen tussen een semi-intensieve cursus of een standaardcursus, met respectievelijk 6 en 20 lessen per week. Je kunt ook kiezen voor een van onze themacursussen, zoals Grieks + dans, zakelijk Grieks, Grieks voor docenten, Oudgrieks of Grieks en moderne Griekse cultuur.

Als je vragen hebt over onze cursussen, neem dan gerust contact met ons op of bestel onze gratis brochure. De brochure bevat alle informatie over onze cursussen en onze scholen in Griekenland.

Onze Cursussen

Standaardcursus Grieks:
Met 20 lessen per week is dit onze populairste cursus. De studenten houden voldoende vrije tijd over naast hun lessen, terwijl ze wel voldoende bezig zijn met de taal om snel vooruitgang te boeken.

Semi-intensieve cursus Grieks:
Deze cursus is de perfecte keuze als je voor een paar maanden in Griekenland verblijft en genoeg tijd hebt om de taal in een rustig tempo te leren. De cursus bestaat uit 6 lessen per week en is dus niet geschikt voor wanneer je maar een paar weken de tijd hebt om de taal te leren.

Gecombineerde cursus Grieks:
Deze cursus bestaat uit een combinatie van de standaardcursus en aanvullende privélessen. Tijdens de privélessen kun je je concentreren op de aspecten van de Griekse taal die jij het belangrijkst vindt. Misschien wil je je voorbereiden op een specifiek examen of wil je meer aandacht besteden aan zakelijk Grieks, omdat je dat nodig hebt voor bijvoorbeeld je werk. Als je mondelinge vaardigheden belangrijker vindt dan schriftelijke vaardigheden, kun je tijdens de privélessen bijvoorbeeld jouw spreekvaardigheid verder verbeteren.

Themacursus Grieks:
Je kunt kiezen uit zakelijk Grieks, Grieks voor docenten, Oudgrieks, Grieks + dans, Grieks + muziek, Grieks + moderne Griekse cultuur en andere themacursussen.

Denk eraan dat jouw cursus niet beperkt hoeft te blijven tot één locatie. Als je wilt, kun je de cursus Grieks verspreiden over onze twee scholen in Griekenland. De mensen in de verschillende regio’s in Griekenland hebben allemaal een ander accent. Wanneer je de cursusperiode doorbrengt in verschillende regio’s, wen je aan de verschillende accenten en kun jij je in de toekomst in elke situatie redden!

Bovenstaande cursussen vormen slechts een klein deel van ons totale aanbod. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt!

Accommodatie

Gastgezin:
Wanneer je bij een gastgezin verblijft, oefen je niet alleen je taalvaardigheid buiten de lesuren, maar het is ook een geweldige manier om de plaatselijke bevolking te leren kennen, vrienden te maken en helemaal ondergedompeld te worden in de Griekse taal en cultuur. Tijdens de lesuren leer je natuurlijk de taal, maar bij jouw gastgezin breng je jouw vaardigheden voortdurend in de praktijk. Het is dus een goede manier om je taalvaardigheid te oefenen en snel vooruitgang te boeken!

Gedeeld appartement:
Een appartement delen met andere internationale studenten is een goede manier om tijdens jouw verblijf in Griekenland ook wat van andere culturen te proeven. De appartementen zijn voorzien van een compleet ingerichte keuken en badkamer. Als je op zoek bent naar een goed betaalbare woonvorm voor de duur van de taalcursus Grieks, dan is een gedeeld appartement wellicht iets voor jou.

Wij kunnen je ook helpen bij het vinden van andere woonruimte voor tijdens je taalreis, zoals een hotel of pension. Wij vinden het heel belangrijk dat je tevreden bent met de accommodatie van jouw keuze, dus bel of e-mail ons gerust als je vragen hebt!

Vloeiend Grieks leren gaat sneller wanneer je ook naast de taalcursus veel Grieks oefent: verblijven bij een gastgezin is dus een uitstekende keuze.

Onze Grieks taalscholen

Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering van (4.55/ 5) gebaseerd op 3496 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30