Apple Language Courses

Vind een school

 

Pools leren

Studeer Pools in Polen en sluit je aan bij het groeiende aantal mensen over de hele wereld dat Pools spreekt! Pools wordt door meer dan 38 miljoen Polen gesproken, alsook door grote gemeenschappen in Oost-Europa, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Canada. Pools wordt steeds belangrijker!

Poolse mensen zijn bijzonder vriendelijk en zullen je graag helpen bij het oefenen van de taal. Als je een taalcursus in Polen gaat volgen, zul je niet alleen je Pools zo effectief mogelijk verbeteren, maar zul je ook een van Europa’s meest fascinerende en historische landen leren kennen!

Polen is een land van contrasten, van het wilde en beeldschone, ongerepte platteland tot de prachtige, eeuwenoude architectuur. We hebben één Poolse taalschool in de dynamische hoofdstad Warschau en een andere in Krakau. Krakau is een fantastische stad met middeleeuwse pracht en praal, cultuur en een bruisend nachtleven!

Onze cursussen Pools zijn geschikt voor studenten van alle niveaus, van complete beginners tot gevorderden. De ervaren docenten van onze school zullen ervoor zorgen dat je de taal snel met vertrouwen spreekt!

Je kunt altijd contact met ons opnemen als je vragen hebt over een cursus Pools. We staan je graag te woord om je verder te helpen.

Onze Cursussen

Standaardcursus Pools
Deze cursus bestaat uit 25 lessen Pools per week, in groepen van verschillende niveaus. De lessen eindigen vroeg in de middag, waardoor je de rest van de dag de gelegenheid hebt om Polen te ontdekken! De cursus omvat alle belangrijke aspecten van de taal, zoals spreek-, lees-, en schrijfvaardigheid en grammatica om je algemene niveau van het Pools te verbeteren!

Pools bij een leraar thuis
Als je zo snel mogelijk Pools wilt leren, dan is dit de beste optie. Je krijgt niet alleen privélessen die volledig op jouw wensen zijn afgesteld, je krijgt ook de mogelijkheid om constant je taalvaardigheid buiten de les te oefenen. Met de volledige aandacht van de ervaren docenten van onze school, zul je verrast zijn hoeveel Pools je leert!

Accommodatie

Poolse gastgezinnen
Verblijf bij een gastgezin om de Poolse levensstijl te ervaren en om je Poolse taalvaardigheid te verbeteren! De zorgvuldig geselecteerde gastgezinnen zijn erg gastvrij, en de accommodatie is van goede kwaliteit. De meeste gezinnen bevinden zich op loopafstand van de school.

Gedeeld appartement
Leer je medestudenten in Krakau kennen door te verblijven in een gedeeld appartement! Je deelt de keuken, badkamer en een woonkamer met TV. Kies tussen appartementen die dichtbij de school liggen en appartementen in het stadscentrum, net buiten de prachtige oude stadsmuren van Krakau. Zowel een- als tweepersoonskamers zijn beschikbaar.

Onze Pools taalscholen

Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering van (4.55/ 5) gebaseerd op 3496 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30