Praag bij nacht
Vind een school

Tsjechisch Cursussen

TsjechiëPraag

Tsjechisch leren

Tsjechisch is een West Slavische taal, een van de 23 officiële talen van de Europese Uni. Omdat het veel raakvlakken heeft met Sloveens en ook redelijk op Pools en Servisch lijkt, is Tsjechisch een uitstekende keuze wanneer je geinteresseerd bent in het leren van Slavische talen!

Tsjechisch is de taal van de Tsjechische Republiek, een land dat bekend staat om haar muziek, kunst en bier. Je zult merken dat de lokale inwoners maar al te graag vertellen over hun betoverende land, wellicht onder het genot van een lokaal gebrouwen Pilsner!

Onze cursussen Tsjechisch vinden plaats in Praag, de hoofdstad van de Tsjechische Republiek. Een stad met prachtige historische monumenten, zoals het Praags Kasteel en de Karelsbrug. Praag is een van de leukste Europese hoofdsteden en de perfecte locatie voor jouw taalcursus Tsjechisch.

Onze cursussen

Onze cursussen Tsjechisch zijn volledig immersief en vinden plaats bij de leraar thuis. Hierdoor is het mogelijk om de cursus aan te passen aan specifieke wensen. Bovendien bied het een uniek kijkje in de lokale cultuur! Onze cursussen zijn geschikt voor studenten van elk taalniveau, van beginnend tot gevorderd!

Onze Tsjechisch Taalscholen