Apple Language Courses

Vind een school

 

Frans leren in Parijs (Arc de Triomphe) - Frankrijk

Intensief
Cursus
ochtend

van
€320

Parijs is natuurlijk de meest populaire bestemming voor wie Frans wil leren spreken! Wij hebben drie scholen in het centrum van Parijs waar je cursussen Frans kunt volgen. Terwijl je Frans leert op een van onze scholen zul je genoeg vrije tijd overhouden om kennis te maken met alles wat Parijs te bieden heeft.

Onze Parijs (Arc de Triomphe) school organiseert dagelijks excursies met docenten naar bekende bezienswaardigheden in en rondom de stad, zoals de wereldberoemde Eiffeltoren, de Arc de Triomphe en het indrukwekkende Louvre. Bovendien worden er vaak weekendexcursies georganiseerd naar andere delen van Frankrijk, zodat studenten voldoende gelegenheid krijgen om ook buiten de lessen Frans te oefenen. Als je een cursus Frans volgt in Parijs zul je zoveel te doen hebben dat je je geen moment zult vervelen!

Lees voor meer informatie over Parijs (Arc de Triomphe) school verder op deze pagina. Klik op de links om meer te weten te komen over onze school Parijs (Opéra) en onze school Parijs (Louvre).


Onze scholen in Parijs (Arc de Triomphe)

Onze Parijs (Arc de Triomphe) school staat in het centrum van de stad, vlakbij de Arc de Triomphe. De school beschikt over negen goed uitgeruste klaslokalen en studenten kunnen gebruik maken van de multimediaruimte om hun Frans te verbeteren.

Cursussen

Je kunt op onze school terecht voor een cursus Frans van een week tot wel 48 weken met groepslessen, minigroepslessen, privélessen of een combinatie hiervan. Onze gecombineerde cursus bestaat uit 20 groepslessen en 5 privélessen per week. Als je op zoek bent naar een cursus met alleen groepslessen, volg dan onze standaardcursus van 20 lessen per week of onze intensieve cursus van 26 lessen per week. Onze superintensieve cursus bestaat uit 20 groepslessen en 10 minigroepslessen per week en je kunt ook kiezen voor alleen 20 privélessen per week.

Onze Parijs (Arc de Triomphe) school biedt een werkervaringsprogramma voor buitenlandse studenten. Om hieraan deel te kunnen nemen, moet je eerst een taalcursus van vier weken volgen. Je moet zijn ingeschreven bij een universiteit waarvoor je stage moet lopen. Je kunt stage lopen voor minimaal zes tot maximaal twaalf weken.

Accommodatie

Je kunt tijdens je cursus Frans op onze Parijs (Arc de Triomphe) school verblijven bij een van onze zorgvuldig geselecteerde, Franse gastgezinnen, in een studioappartement of in een studentenresidentie. Als je tijdens jouw verblijf in Parijs zoveel mogelijk Frans wilt leren, is een gezellig verblijf bij een Frans gastgezin de beste optie. Jouw gastgezin spreekt natuurlijk Frans met je en zo kun je ook buiten de lesuren Frans oefenen.

Activiteiten

Wanneer je een cursus Frans in Parijs met culturele activiteiten wilt combineren dan is onze Arc de Triomphe school zeker weten de beste optie! Elke dag van maandag t/m vrijdag worden er rondleidingen gegeven door de stad en er zijn ook uitstapjes met de tutors naar Montmartre, Champs Elysees, het Louvre, Sorbonne, de Latijnse wijk en noem maar op. Op de school zelf worden regelmatig kaas en wijn avonden gehouden, ook zijn er avonden waarop de opera en het theater bezocht worden. Er zijn regelmatig seminars over de Franse cultuur, gewoontes en geschiedenis. Ook hebben studenten de keuze om aan weekend excursies deel te nemen naar andere delen van Frankrijk. Het activiteitenprogramma is niet alleen erg leuk en interessant, maar het helpt studenten ook om de Franse taal naast de lessen te oefenen en de kennis van de lessen in de praktijk te brengen.

Reizen

Vlieg naar de luchthaven Charles de Gaulle of Orly in Parijs. Onze school kan vervoer voor je regelen van de luchthaven naar je accommodatie, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.

De locatie van onze school in Parijs (Arc de Triomphe)

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.12 / 5
Accommodatie

3.56 / 5
Staf van de school

4.15 / 5
Gemiddelde score voor onze school in Parijs (Arc de Triomphe), gebaseerd op 105 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT

Apple Language Courses

69 Ashby Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 3AA
Engeland

T: 020 8908091
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 8908091
België België 02 8085097
Duitsland Duitsland 040 6704 4633
Frankrijk Frankrijk 01 82 88 03 85
Zweden Zweden 08 52507030
Italië Italië 06 99369872
Spanje Spanje 91 1430042
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Internationaal Internationaal 0044 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2016
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30