Apple Language Courses

Frans leren in Parijs - Frankrijk

Intensief
Cursus

van
€335

Parijs is natuurlijk de meest populaire bestemming voor wie Frans wil leren spreken! Wij hebben drie scholen in het centrum van Parijs waar je cursussen Frans kunt volgen. Terwijl je Frans leert op een van onze scholen zul je genoeg vrije tijd overhouden om kennis te maken met alles wat Parijs te bieden heeft.

Onze Parijs (Notre Dame) school ligt op loopafstand van één van de meest bekende bouwwerken in Parijs: de Notre Dame. Zo heb je les in het centrum van deze metropool, dichtbij alle bezienswaardigheden.

De school organiseert dagelijks excursies met docenten naar bekende bezienswaardigheden in en rondom de stad, zoals de wereldberoemde Eiffeltoren, de Arc de Triomphe en het indrukwekkende Louvre. Bovendien worden er vaak weekendexcursies georganiseerd naar andere delen van Frankrijk, zodat studenten voldoende gelegenheid krijgen om ook buiten de lessen Frans te oefenen. Als je een cursus Frans volgt in Parijs zul je zoveel te doen hebben dat je je geen moment zult vervelen!


Onze scholen in Parijs

Onze Parijs (Notre Dame) school is gelegen in het centrum van de stad, op ca. 200 meter van de bekende kathedraal de Notre Dame en de Seine. Er zijn 7 klaslokalen, een studentenlounge met frisdrank- en snackautomaten en gratis Wifi.

Cursussen

Je kunt op onze school terecht voor een cursus Frans van een week tot wel 48 weken met groepslessen, minigroepslessen, privélessen of een combinatie hiervan. Onze gecombineerde cursus bestaat uit 20 groepslessen en 5 privélessen per week. Als je op zoek bent naar een cursus met alleen groepslessen, volg dan onze standaardcursus van 20 lessen per week of onze intensieve cursus van 26 lessen per week. Onze Parijs (Notre Dame) school biedt ook een werkervaringsprogramma aan. Om hieraan deel te kunnen nemen, moet je eerst een taalcursus van vier weken volgen. Je kunt stage lopen voor minimaal zes tot maximaal twaalf weken.

Accommodatie

Je kunt tijdens je cursus Frans op onze Parijs (Notre Dame) school verblijven bij een van onze zorgvuldig geselecteerde, Franse gastgezinnen, in een studioappartement of in een studentenresidentie. Als je tijdens jouw verblijf in Parijs zoveel mogelijk Frans wilt leren, is een gezellig verblijf bij een Frans gastgezin de beste optie. Jouw gastgezin spreekt natuurlijk Frans met je en zo kun je ook buiten de lesuren Frans oefenen.

Activiteiten

Wanneer je een cursus Frans in Parijs met culturele activiteiten wilt combineren dan is onze Notre Dame school zeker weten een goede optie! Elke dag van maandag t/m vrijdag worden er activiteiten georganiseerd zoals rondleidingen door de stad, uitstapjes met de tutors naar Montmartre, Champs Elysees, het Louvre, Sorbonne, de Latijnse wijk en noem maar op. Op de school zelf worden regelmatig kaas en wijn avonden gehouden, ook zijn er avonden waarop de opera en het theater bezocht worden. Er zijn regelmatig seminars over de Franse cultuur, gewoontes en geschiedenis. Ook hebben studenten de keuze om aan weekend excursies deel te nemen naar andere delen van Frankrijk. Het activiteitenprogramma is niet alleen erg leuk en interessant, maar het helpt studenten ook om de Franse taal naast de lessen te oefenen en de kennis van de lessen in de praktijk te brengen.

Reizen

Vlieg naar de luchthaven Charles de Gaulle of Orly in Parijs. Onze school kan vervoer voor je regelen van de luchthaven naar je accommodatie, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.

De locatie van onze school in Parijs

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.09 / 5
Accommodatie

3.6 / 5
Staf van de school

4.24 / 5
Gemiddelde score voor onze school in Parijs , gebaseerd op 101 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering vand (4.54/ 5) gebaseerd op 3120 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Duitsland Duitsland 040 6704 4633
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal 0044 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2017
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30