Apple Language Courses

Frans leren in Parijs - Frankrijk

Intensief
Cursus

van
€350

Wil je Frans leren en het leven ervaren als een echte Parijzenaar? Kom mee met ons en volg cursus op onze school in Parijs! Met enkele van de meest iconische monumenten van Frankrijk, zoals de Eiffeltoren, de Arc de Triomphe en het Louvre (om er maar een paar te noemen!), zorgt deze bestemming ervoor dat jij volledig wordt ondergedompeld in de Franse geschiedenis en cultuur. Met talloze wijken die je zelf kan verkennen, elk met een ander karakter en ieder even charmant; wij kunnen jou garanderen dat jij altijd wel iets te doen hebt tijdens jouw verblijf in Parijs. Onze school organiseert dagelijks excursies naar de stad, onder begeleiding van een docent, zodat jij gebruik kunt maken van het Frans dat jij tijdens uw cursus hebt geleerd!


Onze scholen in Parijs

Onze school in Parijs heeft twee schoolgebouwen, beiden centraal gelegen. Het eerste gebouw is op slechts 200 meter afstand van de beroemde Notre Dame kathedraal en de Seine, en het tweede gebouw is slechts enkele minuten van de Arc de Triomphe en Champs-Elysées vandaan. Verdeeld over de twee gebouwen zijn er 19 goed uitgeruste klaslokalen waar Frans wordt onderwezen. Beide gebouwen hebben een studentenlounge met frisdrank- en snoepautomaten en gratis WiFi-toegang.

Cursussen

Het Franse taalprogramma op onze school in Parijs omvat cursussen voor de duur van 1-36 weken. Kies tussen een Intensieve cursus, bestaande uit 20 lessen Frans per week, een Super-Intensieve cursus, bestaande uit 26 lessen Frans per week, of een cursus met privé-lessen, waarmee jij je taalstudie kunt aanpassen aan jouw persoonlijke wensen.

De lessen vinden plaats van maandag tot en met vrijdag, 's ochtends of 's middags, afhankelijk van jouw niveau Frans.

Onze cursussen Frans zijn gebaseerd op een communicatieve benadering en zijn gericht op het ontwikkelen van de vier belangrijkste aspecten van de Franse taal (spreken, luisteren, lezen en schrijven) en het uitbreiden van de woordenschat en grammaticale kennis. Daarnaast leer je ook een beetje over de Franse cultuur en beschaving.

Accommodatie

Als jij volledig ondergedompeld wilt worden in de Franse taal en cultuur, raden wij u aan om bij een van de zorgvuldig geselecteerde gastgezinnen van onze school te verblijven. Je kunt hierbij kiezen tussen bed & breakfast of halfpension, of als je liever een onafhankelijkere ervaring wilt hebben, kan je ook kiezen voor logies met alleen een kamer.
Studentenresidentie-accommodatie is ook beschikbaar voor diegenen die graag medestudenten willen ontmoeten terwijl ze van hun eigen onafhankelijkheid willen genieten.

Activiteiten

Als jij je cursus Frans in Parijs wilt combineren met culturele activiteiten, dan is deze school zeker de beste keuze voor jou!

De school organiseert namelijk regelmatig een activiteitenprogramma met bezoeken aan bezienswaardigheden in Parijs, (onder begeleiding van docenten) – naar het Montmartre, Champs Elysees, het Louvre, Sorbonne, het Quartier Latin en nog veel meer. Er zijn ook regelmatig wijn- en kaasavonden in de school, bezoeken aan de opera of theater, seminars over de Franse cultuur, gebruiken en geschiedenis, evenals dag- en weekendexcursies naar andere bestemmingen in Frankrijk (Straatsburg, Normandië, de Loirevallei en Giverny - om er maar een paar te noemen!). Daarnaast organiseert de school 2-3 keer per maand een rondleiding door de 'verborgen bars' van Parijs, wat altijd erg populair is onder studenten!

Het activiteitenprogramma van onze school is niet alleen erg interessant en leuk, maar het helpt de studenten ook om hun Franse vaardigheden buiten de klaslokalen te oefenen!

Reizen

Onze school kan tegen meerprijs transfers regelen van/naar Charles de Gaulle Airport of Orly Airport, of eender welk treinstation in Parijs.

De locatie van onze school in Parijs

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.1 / 5
Accommodatie

3.6 / 5
Staf van de school

4.24 / 5
Gemiddelde score voor onze school in Parijs , gebaseerd op 102 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering van (4.55/ 5) gebaseerd op 3496 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30