Kamelen en piramides in Caïro, Egypte
Vind een school

Arabisch Cursussen

EgypteCaïroMarokkoVAE

Arabisch leren in Egypte

Wil je Arabisch leren in het buitenland? Dan is een taalcursus in Egypte een uitstekende keuze! Het voordeel van Arabisch leren in Egypte is dat de twee meest gebruikte varianten van het Arabisch er gehanteerd worden. Onze school in Egypte biedt cursussen aan voor het Egyptisch-Arabische dialect (ECA) en voor het Modern Standaard Arabisch (MSA). Egyptisch-Arabisch wordt in een groot aantal Arabische landen gehanteerd als alledaagse spreektaal. Het MSA daarentegen wordt gebruikt in boeken, tijdschriften, kranten en op radio en televisie in het hele Midden-Oosten. Als je wilt, kun je beide varianten leren tijdens onze gecombineerde cursus Arabisch in Egypte.

Egypte is een uniek land met vele schitterende bezienswaardigheden, waarvan een aantal op steenworp afstand ligt van onze school in Egypte, zoals de wereldberoemde piramiden en sfinx van Gizeh. Arabisch leren in Egypte is een unieke ervaring die je nooit zult vergeten: van de indrukwekkende piramiden tot een adembenemende zonsondergang boven de Nijl. Egypte zal je zeker niet teleurstellen!

Als je vragen hebt over onze cursus Arabisch in Egypte of Arabisch leren in het algemeen, neem dan contact met ons op per e-mail of telefoon. Wij helpen en adviseren je graag!

Onze scholen in Egypte