Hassantoren minaret in Rabat, Marokko
Vind een school

Arabisch Cursussen

MarokkoRabatEgypteVAE
Waardering  5.0/5

Arabisch leren in Rabat, Marokko

Marokko, gelegen tussen de Atlantische Oceaan en de Sahara, is een adembenemend land en de toegangspoort tot Afrika! De hoofdstad, Rabat, is een mooie historische stad die beroemd is om zijn traditionele keuken en architectuur, waardoor het een geweldige locatie is om Arabisch te leren! Het oude deel van de stad, de Medina, is vooral interessant voor degenen die graag de lokale cultuur willen leren kennen. Dit deel heeft veel typisch Marokkaanse winkels, waaronder ambachtelijke winkels waar je de beroemde tapijten van Rabat kunt kopen, en cafeetjes waar je de traditionele meantha-thee kunt proeven! Ook al is het de hoofdstad van Marokko, heeft Rabat een erg compact stadscentrum met een meer ontspannen sfeer dan in andere Marokkaanse steden.

Onze school in Rabat

Onze Arabische taalschool in Rabat is omgeven door een prachtige, rustgevende tuin en ligt in de woonwijk Soussi, dichtbij veel interessante plaatsen en het strand. Onze school is gevestigd in een gebouw dat moderne en traditionele architectuur combineert en biedt uitstekende faciliteiten voor studenten Arabisch, waaronder goed uitgeruste klaslokalen met airconditioning, een bibliotheek en een kantine.

Foto's

Rabat is erg kleurrijk
In een klaslokaal op onze school
De indrukwekkende stadsmuur
Studeren in de school

Cursussen in Rabat

Beschikbare cursussen

  • Intensive (20)
  • Intensive + Private Lessons (25)
  • Super Intensive (30)
  • Private Lessons (20)

Op onze school in Rabat kun je kiezen voor groepscursussen van 20 of 30 lessen per week of een cursus met privélessen. De lessen worden gegeven door gekwalificeerde docenten die het Arabisch als moedertaal hebben en die erg ervaren zijn met het lesgeven van Arabisch aan buitenlandse studenten van alle niveaus, van complete beginners tot gevorderden.

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

  • Host Family
  • Student Residence
  • Studio Apartment

Onze Arabische taalschool in Rabat biedt de keuze tussen een verblijf bij een gastgezin of in een studentenresidentie. Wanneer je kiest voor accommodatie bij een gastgezin, word je bij een zorgvuldig geselecteerd gastgezin geplaatst. Hier heb je je eigen kamer en krijg je ontbijt en een avondmaaltijd. Je gastgezin zal je aanmoedigen om Arabisch te spreken, waardoor dit een perfecte kans is om je onder te dompelen in de Arabische taal en de Marokkaanse cultuur. Wanneer je liever wat meer onafhankelijkheid hebt en met je medestudenten wilt samenleven, kun je ervoor kiezen om in een studentenresidentie te verblijven.

Activiteiten

Onze school organiseert regelmatig rondleidingen langs bezienswaardigheden om je taalstudie aan te vullen en je de kans te geven Marokko te verkennen! Er worden twee excursies per week geregeld naar bijvoorbeeld de Souks van Rabat, het Royal Palace, de Kabash van Oudaya en nog veel meer. In het weekend worden er ook excursies georganiseerd naar andere interessante plaatsen in Marokko zoals de Westelijke Sahara, Tangiers, Casablanca en Fez. Je kunt ook deelnemen aan academische clubs die na de lessen plaatsvinden. Deze clubs behandelen onderwerpen als kalligrafie, Islamitische studies en koken, en zijn erop gericht om je meer over de Marokkaanse cultuur te leren en je de gelegenheid te geven om je Arabisch ook buiten het klaslokaal te oefenen!

Hoe er te komen

Vlieg naar de luchthaven van Rabat of Casablanca en reis vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder naar je accommodatie. Onze school kan ook vervoer van deze luchthavens naar je accommodatie voor je regelen, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.


Locatie van onze school in Rabat

Cursus

5.0 / 5
Accommodatie

5.0 / 5
Medewerkers van de school

4.0 / 5

Prijzen Rabat

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners