Hassantoren minaret in Rabat, Marokko

Arabisch leren in Rabat

21 klaslokalen
Bibliotheek met multimediale leermiddelen
Eigen restaurant
Woonplaats op locatie
Verkoopautomaten met drankjes en snacks
Cursusmateriaal ter plaatse gekocht
Aangesloten bij diverse mondiale universiteiten
Wi-Fi in het hele gebouw
Lid van het International Education and Resource Network

Onze school in Rabat

Onze Arabische taalschool in Rabat is omgeven door een prachtige, rustgevende tuin en ligt in de woonwijk Soussi, dichtbij veel interessante plaatsen en het strand. Onze school is gevestigd in een gebouw dat moderne en traditionele architectuur combineert en biedt uitstekende faciliteiten voor studenten Arabisch, waaronder goed uitgeruste klaslokalen met airconditioning, een bibliotheek en een kantine.

Foto's

Rabat is erg kleurrijk
In een klaslokaal op onze school
De indrukwekkende stadsmuur
Studeren in de school

Rabat

Marokko, gelegen tussen de Atlantische Oceaan en de Sahara, is een adembenemend land en de toegangspoort tot Afrika! De hoofdstad, Rabat, is een mooie historische stad die beroemd is om zijn traditionele keuken en architectuur, waardoor het een geweldige locatie is om Arabisch te leren! Het oude deel van de stad, de Medina, is vooral interessant voor degenen die graag de lokale cultuur willen leren kennen. Dit deel heeft veel typisch Marokkaanse winkels, waaronder ambachtelijke winkels waar je de beroemde tapijten van Rabat kunt kopen, en cafeetjes waar je de traditionele meantha-thee kunt proeven! Ook al is het de hoofdstad van Marokko, heeft Rabat een erg compact stadscentrum met een meer ontspannen sfeer dan in andere Marokkaanse steden.

Cursussen in Rabat

Beschikbare cursussen

  Op onze school in Rabat kun je kiezen voor groepscursussen van 20 of 30 lessen per week of een cursus met privélessen. De lessen worden gegeven door gekwalificeerde docenten die het Arabisch als moedertaal hebben en die erg ervaren zijn met het lesgeven van Arabisch aan buitenlandse studenten van alle niveaus, van complete beginners tot gevorderden.

  Accommodatie

  Beschikbare accommodaties

   Onze Arabische taalschool in Rabat biedt de keuze tussen een verblijf bij een gastgezin of in een studentenresidentie. Wanneer je kiest voor accommodatie bij een gastgezin, word je bij een zorgvuldig geselecteerd gastgezin geplaatst. Hier heb je je eigen kamer en krijg je ontbijt en een avondmaaltijd. Je gastgezin zal je aanmoedigen om Arabisch te spreken, waardoor dit een perfecte kans is om je onder te dompelen in de Arabische taal en de Marokkaanse cultuur. Wanneer je liever wat meer onafhankelijkheid hebt en met je medestudenten wilt samenleven, kun je ervoor kiezen om in een studentenresidentie te verblijven.

   Activiteiten

   Onze school organiseert regelmatig rondleidingen langs bezienswaardigheden om je taalstudie aan te vullen en je de kans te geven Marokko te verkennen! Er worden twee excursies per week geregeld naar bijvoorbeeld de Souks van Rabat, het Royal Palace, de Kabash van Oudaya en nog veel meer. In het weekend worden er ook excursies georganiseerd naar andere interessante plaatsen in Marokko zoals de Westelijke Sahara, Tangiers, Casablanca en Fez. Je kunt ook deelnemen aan academische clubs die na de lessen plaatsvinden. Deze clubs behandelen onderwerpen als kalligrafie, Islamitische studies en koken, en zijn erop gericht om je meer over de Marokkaanse cultuur te leren en je de gelegenheid te geven om je Arabisch ook buiten het klaslokaal te oefenen!

   Cursus

   5.0 / 5
   Accommodatie

   5.0 / 5
   Medewerkers van de school

   4.0 / 5

   Prijzen Rabat

   Kies hieronder uw cursus om onze prijzen in Britse ponden (GBP), Amerikaanse dollars (USD) of euro's (EUR) te bekijken.

   * Aanvangsdata voor complete beginners
   IALC Partner
   ALTO
   WYSE Travel Confederation (Reis Federatie)
   WYSE Work & volunteer abroad (Werk & vrijwilligerswerk in het buitenland)
   Onze scholen hebben een waardering van  (4.58/ 5) gebaseerd op 3935 klantenbeoordelingen!
   Lees in het : | EN | FR | DE | IT | NL | ES

   Apple Language Courses

   Unit 12, The Office Village
   North Road

   Loughborough
   Leicestershire
   LE11 1QJ
   Engeland


   T: 020 7036459
   E: info@applelanguages.com

   Contactinformatie

   Nederland Nederland020 7036459
   Italië Italië800 699 791
   Spanje Spanje91 1140113
   Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk01509 211 612
   Ierland Ierland01 6950417
   Verenigde Staten Verenigde Staten646 652 0770
   Internationaal Internationaal+44 1509 211612

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Wij accepteren

   Visa Mastercard Maestro American Express iDeal

   Apple Language Courses Ondernemingsnummer 8311373
   btw-nummer 152 4085 30
   © Apple Language Courses Ltd. 2024