Dubai, een stad in de wolken
Vind een school

Arabisch Cursussen

VAEDubaiEgypteMarokko
Waardering  4.0/5

Arabisch leren in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Volg een cursus Arabisch in Dubai voor een onvergetelijke ervaring! Dit is een echte dynamische stad, met veel winkelcentra, bars, enorm hoge wolkenkrabbers en luxueuze hotels die ‘s avonds tot leven komen. Dubai is een paradijs voor mensen die van shoppen houden, met winkelcentra zo groot als kleine steden, evenals sfeervolle ’souks’ (bazaars) waar je je Arabische taalvaardigheden goed in de praktijk kunt brengen door te onderhandelen! Het is een geweldige plaats om tot rust te komen. Ontspan op het strand van Jumeirah, bij het bekende hotel Burj Al Arab. Maak een tocht op een kameel door de spectaculaire zandduinen of geniet van een lekker diner op een traditionele ‘dhow’ (zeilboot).

Gedurende je cursus zul je verschillende keukens proeven, zoals Marokkaans, Mexicaans, Turks en Thais. Dubai biedt alles wat je maar kunt dromen; diepzeeduiken, prachtige moskeeën, geweldige nachtclubs, fantastische golfbanen en een indoor skibaan!

Onze school in Dubai

Verbeter je Arabische taalvaardigheden in korte tijd door te wonen en te studeren in het huis van je docent! Niet alleen zul je profiteren van de individuele aandacht, ook kun je je Arabisch oefenen nadat je lessen zijn afgelopen. Kies 10, 15, 20, 25 of zelfs 30 privélessen per week, afhankelijk van hoe snel en intensief je de Arabische taal onder de knie wilt krijgen.

Onze school zal de docent zorgvuldig voor je uitkiezen en zorgen dat jullie interesses en achtergrond overeenkomen. De locatie zal dichtbij het centrum van Dubai zijn.

Cursussen in Dubai

Beschikbare cursussen

  • In Teachers Home (15)
  • In Teachers Home (20)
  • In Teachers Home (25)
  • In Teachers Home (30)

Duik dieper in de geschiedenis en de levenswijze van de regio door het volgen van de cursus Arabisch + cultuur! Je zult het Dubaimuseum bezoeken en de schitterende Gold Souk, met een traditionele abraboot de Dubai Creek overvaren en genieten van een woestijnsafari. De cursus bestaat uit 10 uur aan lessen, entreekosten en kosten voor vervoer.

Kies voor de cursus Arabisch + skiën en ervaar een geweldige skibaan op een unieke locatie! Ski Dubai is een geweldig indoor skiresort en ligt op slechts een paar minuten van de zonovergoten stranden. Tijdens deze cursus zul je elke week 10 lessen Arabisch en drie skilessen krijgen met vervoer van en naar Ski Dubai.

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

  • Host Family

De docenten zijn naast professioneel en hoog opgeleid ook erg gastvrije en vriendelijke hosts die drie maaltijden per dag voor je zullen verzorgen. De accommodatie in Dubai ligt aan de rand van de stad. Accommodatie met een privébadkamer is beschikbaar op aanvraag, evenals een luxe accommodatie die van erg hoge kwaliteit is.

Activiteiten

Tijdens onze standaardcursussen in Dubai worden er geen activiteiten georganiseerd, onze leraren zijn echter heel behulpzaam en zullen je advies geven over de activiteiten die je zelf zou kunnen regelen. Onze school beschikt wel over een speciaal activiteitenprogramma maar plaatsen zijn beperkt dus boek vroeg om teleurstelling te voorkomen!

Hoe er te komen

Vlieg naar de luchthaven van Dubai en reis vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder naar je accommodatie. Onze school kan ook vervoer van deze luchthaven of van de luchthaven van Abu Dhabi of Shajah International Airport naar je accommodatie voor je regelen, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.


Locatie van onze school in Dubai

Cursus

4.0 / 5
Accommodatie

4.0 / 5
Medewerkers van de school

4.0 / 5

Studentenbeoordelingen

H. Dekker

De cursus bevatte ook het leren van het alfabet, wat ik niet had verwacht. Dat was geweldig! Mijn gastgezin was super! Ze lieten me echt thuis voelen en ze namen me overal mee naar toe waar ik heen wilde en nog meer. Ik ben zelfs naar een echte Emirati bruiloft geweest. Ik heb ook wat toeristenplaatsen bezocht, maar mijn ervaringen met de familie was uniek en zoveel beter dan wat ik gehoopt had! Het eten was trouwens ook geweldig.

Verhalen van studenten in onze blogs

Dubai, de gouden stad!

dubai1Nu weet ik waarom Dubai ook wel 'city of Gold' genoemd wordt! Ten eerste is er een beroemde straat waar je alleen maar goud, goud en … goud kunt kopen! Deze straat heet dan ook, ironisch genoeg, the Gold Souk! Hiernaast is de stad vol van prachtige en verbazingwekkende architectuur. Je kan een bezoek brengen aan het beroemde hotel Burj Al Arab, het Atlantis Hotel dat in de zee is gebouwd en natuurlijk het hoogste gebouw ter wereld: Burj Dubai. Read more...

Prijzen Dubai

kies je cursus hieronder
Aanvangsdata voor complete beginners