De Chinese muur
Vind een school

Chinees leren in China

Als je graag Chinees wilt leren, dan is de beste manier om dit te doen door een cursus Chinees te volgen op een van onze taalscholen in China! Wij bieden cursussen Mandarijn aan op verschillende locaties. Kies voor een van onze scholen in de levendige steden als Beijing en Shanghai. Ben je op zoek naar een ontspannende omgeving voor je taalcursus? Kies dan voor onze school in de pittoreske kuststad Qingdao, aan de Gele Zee, of kies voor onze Chinese taalschool in Xi'an.

Onze school biedt een brede selectie aan van optionele excursies die het jou eenvoudig maken om de beroemde culturele schatten van China te ontdekken tijdens je taalcursus Chinees. Bezoek de Grote Muur van China tijdens een excursie van onze scholen in Beijing en Qingdao of ga met onze school in Shanghai op een weekendtrip naar Hangzhao, de mooiste stad van China.

Naast onze taalcursussen Mandarijn bieden wij een brede selectie van themacursussen, die de activiteiten van het moderne en het oude China weergeven. Je kunt kiezen uit Tai Chi, Kung Fu, Chinese schilderkunst, kalligrafie en Chinees + werkervaring.

Mocht je nog vragen hebben over onze cursussen Chinees in China, neem dan gerust contact met ons op!

Onze scholen in China