Vind een school
Waardering  4.3/5

Chinees leren in Beijing (Haidian) - China

Wil je standaard Mandarijn Chinees leren in Beijing? Dan is Beijing een ideale keuze! Het voordeel van Chinees studeren op één van onze scholen in Beijing is dat je het originele Mandarijn zal horen (originele lokale dialect van Beijing) gesproken in de klas en buiten op de straten.

We hebben twee taalscholen in Beijing die een brede selectie van cursussen Mandarijn Chinees aanbieden. Als je een cursus Chinees op onze Beijing (Haidian) school volgt, zal je alle gemakken hebben van een moderne wereldstad en toegang tot veel beroemde ‘schatten’ van China. De ‘Verboden stad’, de ‘Hemelse tempel’, het Zomerpaleis en de Grote muur zijn favoriet bij onze studenten!

Onze (Haidian) school in Beijing biedt taalcursussen Mandarijn Chinees aan (van 1 week tot een heel schooljaar), gespecialiseerde cursussen Chinees en werkervaring. Als een student op Beijing (Haidian) school kun je kiezen tussen een verblijf bij een Chinees gastgezin, een studentenresidentie of een gedeeld studentenappartement. Verblijf bij een van onze zorgvuldig geselecteerde Chinese gastgezinnen en dompel jezelf onder in de Chinese taal en cultuur!

Onze school in Beijing (Haidian)

Onze (Haidian) school in Beijing is gelegen in het Haidan District van de stad, een bruisend gebied dat populair is bij de studenten van Beijing en intellectuelen. Onze school is gevestigd in een comfortabel en modern gebouw met zeven klaslokalen en een studentenlounge.
Onze school beschikt over gratis internetverbinding voor studenten en voor een kleine toeslag kun je ook gebruik maken van de sportschool op de begane grond van het gebouw.

Wanneer je trek hebt om iets te eten zal je overspoeld worden met de keuze van goed geprijsde Chinese, Japanse, Koreaanse en Westerse restaurants in de buurt van de school.

Foto's

De Verboden Stad, Beijing
Een student van onze school
Studenten tijdens een excursie
Monumental Beijing

Cursussen in Beijing (Haidian)

Wil je Chinees leren in Beijing? Dan zal je veel individuele aandacht krijgen. De klasgrootte van onze (Haidian) school in Beijing is klein (gemiddeld 5-6 studenten, max. 10). Je kunt kiezen voor onze standaard-, intensieve of privécursus. Ook kun je kiezen voor onze gespecialiseerde cursus waarbij kalligrafie inbegrepen is (schrijven van Chinese karakters) en Chinese Kung Fu.

Accommodatie

Onze Beijing (Haidian) school biedt verschillende soorten accommodatie aan. De beste manier om je te mengen in de Chinese taal en het dagelijkse leven in Beijing is het verblijf bij één van onze zorgvuldig geselecteerde gastgezinnen. Dit is inclusief een eenpersoonskamer, een gedeelde badkamer (normaal gesproken alleen douche) en 2 maaltijden per dag met de familie. De avondmaaltijden met het Chinese gastgezin bieden je de ideale kans om te oefenen wat je overdag geleerd hebt tijdens jouw taalcursus Chinees in Beijing.
Als je graag een eigen badkamer wilt, dan kun je verblijven in onze studentenresidentie met een eenpersoonskamer en een privébadkamer. Ook kunnen wij internetverbinding voor jou regelen als je dat graag wilt. Als je graag als een lokale Beijingnees wilt leven dan kun je verblijven in een van onze studentenappartementen. Je zult een eigen badkamer hebben maar de woonkamer en andere faciliteiten met anderen delen. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebben over onze soorten accommodatie.

Activiteiten

Net als onze andere scholen in China, beschikt onze school in Beijing (Haidian) ook over een activiteitenprogramma zodat onze studenten het meeste uit hun tijd in China kunnen halen. Voorbeelden van de optionele activiteiten zijn Chinese kookles, traditioneel amusement in een Theehuis en uitstapjes naar de Chinese Muur en het Zomerpaleis.

Hoe er te komen

Vlieg naar de luchthaven van Beijing en reis vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder naar je accommodatie. Onze school kan ook vervoer van deze luchthaven naar je accommodatie voor je regelen, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.


Locatie van onze school in Beijing (Haidian)

Cursus

4.3 / 5
Accommodatie

4.0 / 5
Medewerkers van de school

4.7 / 5
Gemiddelde score voor onze school Beijing (Haidian) gebaseerd op 12 (Voorgaande) klantenbeoordelingen

Studentenbeoordelingen

Mijn cursus bestond uit privélessen; de persoonlijke aandacht was uitmuntend! De coördinator stak veel moeite in het helpen van studenten met het vinden van buitenactiviteiten. Ik verbleef bij twee families; alhoewel ze erg verschillend waren, waren ze beiden vriendelijk en zorgzaam. De woonruimtes waren ruim en netjes.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Beijing was dolle pret. De school organiseerde veel activiteiten in de avonden en in het weekend. Het was een geweldige ervaring.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Een competent en vriendelijk personeel gaf mij de mogelijkheid om mijn een-op-een cursus helemaal aan mijn wensen aan te passen en om enkele belangrijke aspecten van het Chinese leven te begrijpen. Een prettige omgeving, heerlijk Chinees eten, en boven alles, een vriendelijke en aangename houding tegenover buitenlanders. Het feit dat ze niet erg vaardig zijn in Engels was een goede kans om de volledige immersie in de Chinese taal te beleven en - op veel verschillende manieren - in de Chinese samenleving.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik zou zeker een privécursus aanraden aan iedereen die de taal serieus wil leren, en die al zelf heeft gestudeerd. Gastgezin was fantastisch, het eten ook.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

We hebben erg veel plezier gehad. De groepen waren klein (2-5 studenten). We hadden ook de mogelijkheid om privélessen te doen. In slechts een paar weken hebben we veel geleerd! Ik verbleef bij een Chinees gastgezin, ze waren erg vriendelijk. Het eten en de omgeving waren erg goed.

De cursus was alles wat erover was gezegd dat het ging zijn, de docenten en het personeel waren uitstekend. Ondanks het feit dat ik erg van deze ervaring heb genoten, heb ik besloten om mijn studie volgend jaar op de universiteit te vervolgen. Mijn host was erg aardig, ze hielp me met mijn huiswerk en ze ging door met het leren ook als we thuis waren. Ook hierdoor leerde ik sneller Chinees dan als ik in een flat of een gedeeld huis had gezeten. Een erg goede begeleide en georganiseerde cursus. Ik heb van elke minuut van mijn tijd dat ik hier mijn tweede taal leerde genoten. Ik heb jullie al aangeraden bij een vriend die later dit jaar verder wil gaan met het leren van het Chinees.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
C. Yeng Lai

De privélessen waren goed om individueel aandacht te besteden aan wat ik graag wilde verbeteren. De lessen uit het tekstboek waren ook erg nuttig. De accommodatie was gezellig en sfeervol, de kamers werden regelmatig schoongemaakt.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
L. Demurtas

Erg goede cursus, de docenten waren erg goed en vriendelijk wat een erg goede sfeer creërt voor studenten om Chinees te leren en te genieten van hun verblijf in China. Ik vond het verblijf op de slaapzalen erg leuk en de lessen waren geweldig. Over het geheel ben ik helemaal tevreden.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
H. Silverleaf

Iedereen was heel vriendelijk en gastvrij, het onderwijs was erg goed en ik heb veel geleerd. Ze organiseerden activiteiten en excursies om de taallessen aan te vullen.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

Ik vond de cursus erg goed gestructureerd. We volgden het tekstboek, maar de docenten hadden de flexibiliteit om daar even vanaf te wijken als we een bepaald aspect van de taal beter wilden bestuderen. Ik vond het fantastisch en het maakte dat ik me niet beperkt voelde in het leren van het Chinees. Mijn docenten hadden een verfrissende manier van lesgeven, ze maakten de lessen leuk en ze creëerden een sfeer waardoor het leren gemakkelijker ging. Mijn gastgezin woonde in een mooi, ruim appartement wat me de ruimte gaf om alleen te zijn als ik dat wilde en me bij hen aan te sluiten. We aten elke avond samen wat een geweldige gelegenheid was om te oefenen wat ik had geleerd.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school

De cursus was oké en de accommodatie was uitstekend. Ik verbleef vier weken bij een gastgezin en daarna twee weken in een studentenresidentie; beide waren fantastisch.

Cursus
Accommodatie
Medewerkers van de school
S. Kärcher

Mijn verblijf in Beijing was een fantastische ervaring. Ik kan de school alleen maar aanraden aan andere mensen die op reis willen gaan om Chinees te leren. Het personeel op de school is erg behulpzaam en de docenten geweldig. Ik heb behoorlijk wat Chinees geleerd terwijl ik daar was. Alles ging van een leien dakje, van het opgehaald worden op de luchthaven tot het verzetten van een klas terwijl ik op vakantie was. Ik ben ook erg tevreden met Apple Languages, aangezien ze deze belevenis mogelijk maakten op een ongecompliceerde manier. Bedankt!

Verhalen van studenten in onze blogs

Mijn ervaring in China!

china1Ik was altijd al gefascineerd door China en de gedachte om het land ooit te bezoeken was echt een levenslange droom. Mijn trip naar Shanghai en Beijing was gewoon geweldig. De combinatie van de eeuwenoude geschiedenis en de ultra moderne technologie en architectuur was erg bijzonder. Ik kan je met zekerheid zeggen dat het leven in China al mijn verwachtingen overtrof. Read more...

Prijzen Beijing (Haidian)

kies je cursus hieronder