Apple Language Courses

Vind een school

 

Chinees leren in Beijing (Haidian) - China

Wil je standaard Mandarijn Chinees leren in Beijing? Dan is Beijing een ideale keuze! Het voordeel van Chinees studeren op één van onze scholen in Beijing is dat je het originele Mandarijn zal horen (originele lokale dialect van Beijing) gesproken in de klas en buiten op de straten.

We hebben twee taalscholen in Beijing die een brede selectie van cursussen Mandarijn Chinees aanbieden. Als je een cursus Chinees op onze Beijing (Haidian) school volgt, zal je alle gemakken hebben van een moderne wereldstad en toegang tot veel beroemde ‘schatten’ van China. De ‘Verboden stad’, de ‘Hemelse tempel’, het Zomerpaleis en de Grote muur zijn favoriet bij onze studenten!

Onze (Haidian) school in Beijing biedt taalcursussen Mandarijn Chinees aan (van 1 week tot een heel schooljaar), gespecialiseerde cursussen Chinees en werkervaring. Als een student op Beijing (Haidian) school kun je kiezen tussen een verblijf bij een Chinees gastgezin, een studentenresidentie of een gedeeld studentenappartement. Verblijf bij een van onze zorgvuldig geselecteerde Chinese gastgezinnen en dompel jezelf onder in de Chinese taal en cultuur!


Onze scholen in Beijing (Haidian)

Onze (Haidian) school in Beijing is gelegen in het Haidan District van de stad, een bruisend gebied dat populair is bij de studenten van Beijing en intellectuelen. Onze school is gevestigd in een comfortabel en modern gebouw met zeven klaslokalen en een studentenlounge.
Onze school beschikt over gratis internetverbinding voor studenten en voor een kleine toeslag kun je ook gebruik maken van de sportschool op de begane grond van het gebouw.

Wanneer je trek hebt om iets te eten zal je overspoeld worden met de keuze van goed geprijsde Chinese, Japanse, Koreaanse en Westerse restaurants in de buurt van de school.

Cursussen

Wil je Chinees leren in Beijing? Dan zal je veel individuele aandacht krijgen. De klasgrootte van onze (Haidian) school in Beijing is klein (gemiddeld 5-6 studenten, max. 10). Je kunt kiezen voor onze standaard-, intensieve of privécursus. Ook kun je kiezen voor onze gespecialiseerde cursus waarbij kalligrafie inbegrepen is (schrijven van Chinese karakters) en Chinese Kung Fu.

Accommodatie

Onze Beijing (Haidian) school biedt verschillende soorten accommodatie aan. De beste manier om je te mengen in de Chinese taal en het dagelijkse leven in Beijing is het verblijf bij één van onze zorgvuldig geselecteerde gastgezinnen. Dit is inclusief een eenpersoonskamer, een gedeelde badkamer (normaal gesproken alleen douche) en 2 maaltijden per dag met de familie. De avondmaaltijden met het Chinese gastgezin bieden je de ideale kans om te oefenen wat je overdag geleerd hebt tijdens jouw taalcursus Chinees in Beijing.
Als je graag een eigen badkamer wilt, dan kun je verblijven in onze studentenresidentie met een eenpersoonskamer en een privébadkamer. Ook kunnen wij internetverbinding voor jou regelen als je dat graag wilt. Als je graag als een lokale Beijingnees wilt leven dan kun je verblijven in een van onze studentenappartementen. Je zult een eigen badkamer hebben maar de woonkamer en andere faciliteiten met anderen delen. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebben over onze soorten accommodatie.

Activiteiten

Net als onze andere scholen in China, beschikt onze school in Beijing (Haidian) ook over een activiteitenprogramma zodat onze studenten het meeste uit hun tijd in China kunnen halen. Voorbeelden van de optionele activiteiten zijn Chinese kookles, traditioneel amusement in een Theehuis en uitstapjes naar de Chinese Muur en het Zomerpaleis.

Reizen

Vlieg naar de luchthaven van Beijing en reis vanaf daar met het openbaar vervoer of per taxi verder naar je accommodatie. Onze school kan ook vervoer van deze luchthaven naar je accommodatie voor je regelen, maar deze service is niet bij de cursusprijs inbegrepen.Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

De locatie van onze school in Beijing (Haidian)

Beoordelingen van klanten

Cursus

4.25 / 5
Accommodatie

4 / 5
Staf van de school

4.67 / 5
Gemiddelde score voor onze school in Beijing (Haidian), gebaseerd op 12 klanten beoordelingen.
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering van (4.55/ 5) gebaseerd op 3496 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30