Engelse Club 50+ cursussen, Edinburgh
Vind een school

Engelse Club 50+ cursussen, Edinburgh

Als u een combinatie van prachtige natuur en rijke historie wilt meemaken, kom dan Engels leren in de prachtige hoofdstad van Schotland! Edinburgh is een juweeltje! Het unieke karakter van de stad wordt gevormd door twee erg verschillende districten: de “Old Town”, met een groot Middeleeuws fort, en de neoklassieke “New Town”. Ontwikkeling van de “New Town” heeft een enorm impact gehad op stadsplanning door heel Europa! De combinatie van deze twee gebieden binnen Edinburgh, elk met eigen indrukwekkende en belangrijke gebouwen, zorgt voor een geweldig stadslandschap. Edinburgh wordt door vele mensen beschreven als een van de mooiste steden ter wereld. Zowel de “New Town” als de “Old Town” zijn samen tot UNESCO Werelderfgoed benoemd in 1996. Ontdek het wereldberoemde kasteel, bovenop een vulkanische rots. Word overweldigd door de adembenemende, panoramische uitzichten vanaf de top van Arthur’s Seat (250m hoog), de hoogste van de zeven heuvels van Edinburgh. Bezoek de historische “Grassmarket”, met Victoriaanse gebouwen, koffiehuizen, restaurants en boetiekjes. Wandel door Princes Street, Princes Gardens, over de geplaveide straten en de uit de Middeleeuwen stammende Royal Mile, en neem de sfeer van “Old Town” in u op. Onze school in Edinburgh bevindt zich in het meest prestigieuze gebied van het stadscentrum. U kunt hier uw Engels verbeteren terwijl u van de spectaculaire uitzichten over het stadscentrum en het kasteel geniet! Er zijn 14 goed uitgeruste, moderne klaslokalen, allemaal met interactieve schermen. Andere faciliteiten in de school zijn onder anderen een multimedia centrum, een bibliotheek waar studenten boeken en dvd’s kunnen lenen, een loungeruimte met plasma tv’s en snack- en drinkautomaten.

Cursussen in Edinburgh

De Club 50+ cursus aan onze school in Edinburgh is ideaal voor alle vijftigplus studenten, met minimaal een gemiddeld niveau in Engels (B1). De cursus wordt vijf keer per jaar aangeboden, en duurt 1 of 2 weken. Neem alstublieft contact/contact-opnemen.php">contact met ons op voor meer details betreffende de startdata. Studenten krijgen 15 algemene Engels klassen en 5 spreek en luisterklassen per week, in de ochtend. In de namiddag is er een aantrekkelijk aanbod van culturele uitjes, evenementen en excursies om aan deel te nemen. Deze cursus is specifiek en zorgvuldig ontworpen om alle taalvaardigheden te ontwikkelen en verbeteren. Dat betekent dat aandacht wordt gegeven aan vocabulaire, grammatica, spreken (vlotheid en correctheid), uitspraak, lezen, luisteren en schrijven. De algehele richting is om u meer zekerheid te geven in het spreken en gebruiken van Engels in alledaagse communicatie. Buiten de klas kunt u zich in de kunst en geschiedenis van Edinburgh storten, met een gevarieerd en interessant programma van culturele activiteiten, special voor vijftigplussers.

Het programma bevat

  • Volledige introductie en stadstour bij aankomst
  • 20 Engels klassen per week
  • Studiemateriaal
  • Gebruik van het studeercentrum
  • Gratis draadloze internettoegang
  • Certificaat na afloop van de cursus
  • 3 excursies van een halve dag per week

Foto's

1
4
6
7

Accommodatie

Bij een gastgezin verblijven is de perfecte manier om aan het Engelse leven en de Engelse cultuur gewend te raken. U heeft de mogelijkheid om te werken aan uw taalvaardigheden, om veelbetekenende relaties op te bouwen en om dit gedeelte van de wereld door de ogen van de lokale bevolking te leren kennen. Dit type accommodatie laat studenten hun horizon verleggen! U ontdekt de verschillende aspecten van Edinburgh en haar omgeving, wat niet per sé toegankelijk is voor elke andere toerist in Schotland! Onze school in Edinburgh biedt gastgezin accommodatie met ofwel enkel ontbijt, of halfpension. Alle gastgezinnen worden zorgvuldig geselecteerd en regelmatig gecontroleerd door de accommodatiespecialisten aan de school. Laat ons bij uw boeking alstublieft weten of u speciale benodigdheden of dieetwensen heeft. De accommodatie is beschikbaar van de zondag voordat uw cursus start tot en met de zondag nadat uw cursus eindigt, óf van de zaterdag voordat uw cursus start tot en met de zaterdag nadat uw cursus eindigt. Laat ons alstublieft zo vroeg mogelijk weten of u extra nachten wilt boeken. Gedeelde slaapkamers zijn beschikbaar bij gastgezinnen voor twee studenten die samen willen reizen.

Activiteiten

Gedurende uw verblijf in Edinburgh kunt u de hele stad op uw gemak verkennen. Er zijn veel bezienswaardigheden die u niet wilt missen, zoals het Kasteel van Edinburgh, de St. Giles Kathedraal, de Royal Mile, Gladstone’s Land en Princes Street Gardens. De stad is vrij compact en het is niet mogelijk om de weg te vinden. Een van de meest prettige manieren om de stad te ontdekken is lopend. Het duurt slechts 20-30 minuten om de bezienswaardigheden aan de rand van de stad te bereiken, zoals de King’s Theatre in het zuiden, of de Koninklijke Botanische Tuin in het noorden, vanaf Princes Street in het stadscentrum. Afhankelijk van het weer wilt u misschien liever reizen met de bus of met de tram. Beiden hebben zeer uitgebreide wegennetwerken en zijn gemakkelijk in het gebruik. Uw Club 50+ Engels programma beschikt over 3 geplande historische of culturele activiteiten elke week, doorgaans van 16:00 uur tot 18:00 uur in de namiddag. Deze activiteiten zijn enkel voor meer volwassen studenten en zijn onder anderen bezoekjes aan bezienswaardigheden zoals het Koninklijke Museum van Schotland, het Schotse Whisky Museum, Het Paleis van Huize Holyrood en een bezoek aan het Kasteel van Edinburgh.

Geschiktheid

De Club 50+ cursus is geschikt voor alle vijftigplus studenten, met minimaal een B1 (gemiddeld) niveau Engels, die graag willen studeren met studenten van een vergelijkbare leeftijd. Kies ons programma in Edinburgh voor de adembenemende uitzichten, met heuvels, kathedralen en de stenen torens van een Middeleeuws kasteel! Ga terug in de tijd terwijl u de uitzichten in u op neemt en uw Engels tegelijkertijd verbetert.

Hoe er te komen

Het vliegveld van Edinburgh ligt op slechts 12km vanaf het stadscentrum en de rit duurt ongeveer 30 minuten met de taxi. Onze school biedt vervoer van en naar het vliegveld op verzoek. Geef dit alstublieft aan wanneer u uw boeking doet en wij zorgen ervoor dat een van de werknemers aan de school u op de luchthaven van Edinburgh ophaalt en naar uw accommodatie brengt.


Locatie van onze school in Edinburgh

Prijzen