Engelse Club 50+ cursus in Malta
Vind een school
Waardering  4.0/5

Engelse Club 50+ cursus in Malta

Malta is met recht bekend als het kloppend hart van het Middelandse Zeegebied, maar is ook een van de geheime schatten van dit gebied! Vele verschillende beschavingen hebben gestreden voor Malta gedurende de eeuwen, zoals de Feniciërs, de Romeinen, de Ridders van Sint Jan, de Fransen en, uiteindelijk, de Britten, waardoor het een van de beste locaties in Europa is om Engels te leren! Met zacht tot warm weer het hele jaar door kunt u tot rust komen wetende dat u bijna gegerandeerd zon hebt tijdens uw Engels cursus – zelfs in de winter!

Cursussen in St Julians, Malta

Onze Club 50+ cursus in Malta biedt 20 Engelslessen per week, 4 per dag van maandag t/m vrijdag. Deze cursus is ontworpen rond “alledaags Engels” en speciaal gericht op meer volwassen studenten. De grootte van de klassen is klein, met minimaal 4 studenten en maximaal 12. In het geval dat het minimum aantal van Club 50+ studenten niet bereikt wordt op de startdatum van de cursus kunt u nog altijd de bestaande Engelslessen in de ochtend volgen en genieten van een goed georganizeerd activiteitenprogramma. Alle leraren zijn zeer gekwalificeerd en hebben ervaring met Engels lesgeven aan buitenlandse studenten aan de meest gewaardeerde Engelsschool in Malta.

Het programma bevat

  • 20 lessen Engels per week (15 uren)
  • Dag en nacht welzijnsondersteuning
  • Volledig programma van sociale en culturele activiteiten beschikbaar
  • Transport bij aankomst (indien accommodatie geboekt)
  • Brede verscheidenheid aan nationaliteiten
  • Vrijwel gegarandeerd zonneschijn

Foto's

1
2
4
7

Accommodatie

Onze school in Malta heeft een breed assortiment aan accommodaties om aan uw wensen en budget te voldoen. Er is accommodatie mogelijk met vriendelijke Engelse gastheren en –dames, in appartementen zonder maaltijden inbegrepen of in de studentenwoningen op het schoolterrein. Voor senioren raadt onze school 4-sterrenhotels aan voor het ultieme gemak en comfort.

Activiteiten

Het volledige aanbod van culturele activiteiten is bij de cursus inbegrepen. U start met een orientatiewandeling/Valletta Tour en kunt daarna deelnemen aan andere uitjes naar Mdina en Gozo, een haven cruise, wijnproeverijavond, speciale diners en nog veel meer! Malta is ook een uitmuntende locatie voor duikliefhebbers en snorkelaren die warm water met goed zicht willen. Het is ook de juiste plek om op een boot tot rust te komen of in een restaurant aan de zee te eten.

Geschiktheid

Dit programma is ideaal voor volwassen studenten die graag Engels willen studeren met enkel studenten van een vergelijkbare leeftijd, en daarnaast ook nog interessante culturele excursies willen doen in een prachtig en warm gedeelte van Europa. De Engelse lessen zijn op alle niveaus beschikbaar, maar op een rustiger tempo, zodat u vloeiend wordt in functionele taal om te reizen en in alledaagse situaties te gebruiken.

Hoe er te komen

Malta heeft zeer goede vluchtconnecties met heel Europa. Als u accommodatie boekt samen met uw Engelse cursus profiteert u ook van de 24-uurs service waarbij u direct van het vliegveld naar uw accommodatie wordt gebracht.


Locatie van onze school in St Julians, Malta

Prijzen

 
 

Klantenbeoordelingen

Cursus

4.0 / 5
Accommodatie

3.7 / 5
Medewerkers van de school

4.8 / 5