Apple Language Courses

Engelse Club 50+ cursus in Malta

Club 50+
Cursus

van
€530

Malta is met recht bekend als het kloppend hart van het Middelandse Zeegebied, maar is ook een van de geheime schatten van dit gebied! Vele verschillende beschavingen hebben gestreden voor Malta gedurende de eeuwen, zoals de Feniciërs, de Romeinen, de Ridders van Sint Jan, de Fransen en, uiteindelijk, de Britten, waardoor het een van de beste locaties in Europa is om Engels te leren! Met zacht tot warm weer het hele jaar door kunt u tot rust komen wetende dat u bijna gegerandeerd zon hebt tijdens uw Engels cursus – zelfs in de winter!


Cursussen St Julians, Malta

Onze Club 50+ cursus in Malta biedt 20 Engelslessen per week, 4 per dag van maandag t/m vrijdag. Deze cursus is ontworpen rond “alledaags Engels” en speciaal gericht op meer volwassen studenten. De grootte van de klassen is klein, met minimaal 4 studenten en maximaal 12. In het geval dat het minimum aantal van Club 50+ studenten niet bereikt wordt op de startdatum van de cursus kunt u nog altijd de bestaande Engelslessen in de ochtend volgen en genieten van een goed georganizeerd activiteitenprogramma. Alle leraren zijn zeer gekwalificeerd en hebben ervaring met Engels lesgeven aan buitenlandse studenten aan de meest gewaardeerde Engelsschool in Malta.

Programma omvat

  • 20 lessen Engels per week (15 uren)
  • Dag en nacht welzijnsondersteuning
  • Volledig programma van sociale en culturele activiteiten beschikbaar
  • Transport bij aankomst (indien accommodatie geboekt)
  • Brede verscheidenheid aan nationaliteiten
  • Vrijwel gegarandeerd zonneschijn

Accommodatie

Onze school in Malta heeft een breed assortiment aan accommodaties om aan uw wensen en budget te voldoen. Er is accommodatie mogelijk met vriendelijke Engelse gastheren en –dames, in appartementen zonder maaltijden inbegrepen of in de studentenwoningen op het schoolterrein. Voor senioren raadt onze school 4-sterrenhotels aan voor het ultieme gemak en comfort.

Activiteiten

Het volledige aanbod van culturele activiteiten is bij de cursus inbegrepen. U start met een orientatiewandeling/Valletta Tour en kunt daarna deelnemen aan andere uitjes naar Mdina en Gozo, een haven cruise, wijnproeverijavond, speciale diners en nog veel meer! Malta is ook een uitmuntende locatie voor duikliefhebbers en snorkelaren die warm water met goed zicht willen. Het is ook de juiste plek om op een boot tot rust te komen of in een restaurant aan de zee te eten.

Doelgroep

Dit programma is ideaal voor volwassen studenten die graag Engels willen studeren met enkel studenten van een vergelijkbare leeftijd, en daarnaast ook nog interessante culturele excursies willen doen in een prachtig en warm gedeelte van Europa. De Engelse lessen zijn op alle niveaus beschikbaar, maar op een rustiger tempo, zodat u vloeiend wordt in functionele taal om te reizen en in alledaagse situaties te gebruiken.

Reizen

Malta heeft zeer goede vluchtconnecties met heel Europa. Als u accommodatie boekt samen met uw Engelse cursus profiteert u ook van de 24-uurs service waarbij u direct van het vliegveld naar uw accommodatie wordt gebracht.

De locatie van onze school in St Julians, Malta

Beoordelingen van klanten

Cursus

4 / 5
Accommodatie

3.67 / 5
Staf van de school

4.75 / 5
Lees in het: EN | FR | DE | IT | NL | ES | PT
Onze scholen hebben een waardering van (4.55/ 5) gebaseerd op 3496 klantenbeoordelingen!

Apple Language Courses

Unit 12, The Office Village
North Road

Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


T: 020 7036459
E: info@applelanguages.com
Facebook
Twitter
Instagram
Blogs

Contactinformatie

Nederland Nederland 020 7036459
Frankrijk Frankrijk 01 70 79 13 53
Italië Italië 06 87501301
Spanje Spanje 91 1140113
Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk 01509 211 612
Ierland Ierland 01 6950417
Verenigde Staten Verenigde Staten 646 652 0770
Internationaal Internationaal +44 1509 211612

Meld je aan voor onze nieuwsbrief


Wij accepteren

Payment options - Apple Language Courses

© Apple Language Courses 2019
Ondernemingsnummer: 8311373 || btw-nummer: 152 4085 30