Franse Club 50+ lessen, Antibes
Vind een school
Waardering  4.3/5

Franse Club 50+ lessen, Antibes

Leer Frans in Antibes, een schilderachtige havenstad gelegen tussen Nice en Cannes in de Franse Riviera! Antibes is een aangename stad met nauwe, geplaveide straten, traditionele markten, prachtige stranden en een grote haven waar luxueuze yachten zijn aangemeerd. Lessen worden gehouden in een traditioneel Provencal gebouw met 22 lichte, moderne klaslokalen. Wifi is beschikbaar in de hele school en er is ook een openluchtterras en zelfbedieningsrestaurant met adembenemende uitzichten over de haven en de baai, La Baie des Anges. De school heeft meer dan 30 jaar ervaring in het lesgeven in de Franse taal aan buitenlanders en heeft hoge erkenningen (Fle, Souffle en Eaquals), waardoor u er zeker van bent dat u een opleiding van hoge kwaliteit tegemoet gaat.

Cursussen in Antibes

Onze Club 50+ cursus in Antibes bestaat uit 20 lessen Frans per week. Elke les duurt 45 minuten en heeft maximaal 12 studenten om u persoonlijke aandacht te garanderen en uw Frans snel op weg te helpen. Lessen worden doorgaans ’s ochtends gegeven (maandag t/m vrijdag), waarna in de namiddag activiteiten zijn gepland.

Het programma bevat

  • 20 lessen Frans per week
  • 4 excursies van halve dagen of activiteiten in de namiddag per week
  • 1 avondevenement per week
  • 1 excursie van een hele dag

Foto's

Onze school
Frans leren
Buiten het klaslokaal
Pauze

Accommodatie

Naast uw taallessen kunnen we accommodatie regelen in een van de studio’s van de school, elk uitgerust met air conditioning, een keukentje, privébadkamer en terras of balkon. Bij de studio’s zijn geen maaltijden inbegrepen, maar u heeft wel toegang tot het zelfbedieningsrestaurant van de school dat de hele dag door maaltijden serveert tegen een redelijke prijs.

Activiteiten

Onze school in Antibes biedt een breed programma aan activiteiten die inbegrepen zijn in de prijs van uw cursus. Het programma varieert elke week, maar levert 4 verschillende activiteiten per week en een excursie van een hele dag. Enkele voorbeelden van activiteiten zijn bezoekjes aan het Picasso Museum, de parfumerie in Grasse, Saint Paul de Vence, Monaco en Cannes, regionale maaltijd- en wijnproeverijen, praktische kooklessen en excursies naar Nice of Aix-en-Provence.

Geschiktheid

Deze cursus is een prima optie voor meer volwassen studenten die graag Frans zouden willen leren met studenten van een vergelijkbare leeftijd. We raden aan dat studenten (op zijn minst) een basisniveau Frans hebben om aan deze cursus mee te doen.

Hoe er te komen

U vliegt naar Nice International Airport. Vanaf het vliegveld kunt u direct een bus naar Antibes nemen. Een andere mogelijkheid is dat de school iemand regelt die u ophaalt op het vliegveld en u naar uw accommodatie brengt.


Locatie van onze school in Antibes

Prijzen

 
 

Klantenbeoordelingen

Cursus

4.3 / 5
Accommodatie

4.0 / 5
Medewerkers van de school

4.2 / 5